PM Modis 'aatmanirbhar' -strategi har satt Jammu og Kashmir på supervei for vekst: Anurag Thakur

by admin
pm-modis-'aatmanirbhar'-strategi-har-satt-jammu-og-kashmir-pa-supervei-for-vekst:-anurag-thakur

Synopsis

“Toppminister Narendra Modi har gjort Jammu og Kashmir til en sentral prioritetsrepresentant 24 situasjon i sin tilnærming til ‘Aatmanirbhar Bharat’ (selvhjulpne India). Han har ikke lenger mest intelligent tatt en spesiell nysgjerrighet i fortryllelsen av rep 24 situasjon, men i tillegg setter den fra hverandre på en motorvei av grynt, “snakket Thakur om.

PTI

Jammu: Union minister Anurag Thakur tirsdag snakket om toppminister Narendra Modi har gjort Jammu og Kashmir til en sentral prioritert representant 22 situasjon i sin tilnærming til “Aatmanirbhar Bharat” og har skilt fra unionens territorium på en motorvei av grunt. Han snakket i tillegg om at fagforeningsområdet snart vil dukke opp som et opplæringsnav og antagelig kan forlenge akademiske alternativer for de formative årene.

“Toppminister Narendra Modi har gjort Jammu og Kashmir til en sentral prioritert representant 22 situasjon i sin tilnærming til ‘Aatmanirbhar Bharat’ (selvstendig India). Han har ikke lenger mest intelligent tatt en spesiell nysgjerrighet i fortryllelsen av representanten 24 situasjon, men i tillegg legge den fra hverandre på en motorvei av grunt, “snakket Thakur om mens adressering av samlinger for å styrke kandidater til District Trend Council (DDC) i Jammu og Kashmir.

Han snakket om at Modi har akselerert forankringsprosjektet som ble startet av den nedbrutte statsministeren Atal Bihari Vajpayee.

Unionsministeren snakket om at fra å styrke sikkerhet, sosial velferd og sikre liv og levebrød til de andre menneskene til å garantere en bestemt bestemt person demokratiske rettigheter og å skape en gunstig atmosfære for investeringer er kjennetegnene til Modi-myndighetene mot Jammu og Kashmir.

“Jammu og Kashmir vil snart dukke opp som et tutorial hub, IIT, IIM, IIMC, AIIMS vil forlenge akademiske alternativer for de formative årene. Vi vil at de formative årene til fagforeningsområdet skal konkurrere med fritid i India og satte sine ambisjoner, “snakket Thakur om.

Utvidelse av infrastruktur og investeringer i tvisten vil gi dem muligheter for sysselsetting og etablering av bedrifter, la han til.

Thakur snakket om, “Økonomisk grunt krever infrastruktur i verdensklasse, og nå absorberer vi lovet dette under Pradhan Mantri Gram Sadak Yojana (PMGSY). Nesten 11, 517 km total lengde, 1, 858 veier, 84 broer absorberer allerede blitt konstruert. ”

Annenhver 1, 961 km total lengde, 3, 261 veier, og 261 broer ble godkjent som fragment av infrastrukturinitiativer av Modi-myndighetene. I virkeligheten har Srinagar til Leh-tilkoblingen blitt forbedret med Rs 9, 000 crore Zozila Tunnel, som nok en gang er en eldgammel milepæl. “

Thakur ekstra snakket om myndighetene har utvidet energiinfrastrukturen til en pris av Rs 84, 858 crore, som vil utvikle 6, 298 MW verdt produksjon av elektrisk energi.

“De siste fire tiårene, mest intelligente 3, 000 Produksjon av MW elektrisk energi endres til en gang der, likevel, nå absorberer vi sikret de neste fire årene at den skaleres opp ved å inkludere en til, 000 MW.

“Srinagar-Leh overføringslinje sammen med 220 KV Srinagar-Kargil-Leh energioverføringssystem er et eldgamle initiativ mot å tilby energisikkerhet til denne representanten 24 situasjon. Jammu- og Srinagar-områdene vil vinne to lakh natty meter, som vil avvikle tyveri og øke gjennomsiktigheten. Ikke lenger mest intelligent vil dette lyse opp til andre folks liv på denne representanten 22 situasjon, men i tillegg vinne hjulene til alternative attraktive, “la han til .

Thakur snakket om Jammu og Kashmir er en verdifull del i den kommersielle tilnærmingen og grynet av Indias finansielle system.

“Vi investerer i akademisk, velvære, energi og offentlig infrastruktur som tilsvarer veier og broer som kan tilskrives. Vi ønsker å regionere et stabilt grunnlag for grunt av denne representanten 22 situasjon, “snakket han om.

i dag Markedsoppdateringer & Reside Commercial Recordsdata.

Les også

0 comment
0

You may also like

Leave a Comment