Peloton (PTON) kan miste bakken i kommende uker

by admin
peloton-(pton)-kan-miste-bakken-i-kommende-uker

Peloton Interactive, Inc. (PTON) gjør en stor jobb med å jobbe via gigantiske tilbud skapt av den tobente korreksjonen som droppet andeler av helsen juggernaut ekstra enn 34% i oktober og november. Likevel ønsker ikke det brennende taggmønsteret lenger å bryte ut og uvanlig bull dash, så aksjonærene kan godt sjanse kanskje også nøytral å hviske defensive tiltak og skaffe seg villige til en annen salgsbølge når kalenderen vender ut i januar.

Nøkkel Takeaways

  • Peloton har lagt ut a 600 % år- til dags dato.
  • Aksjen falt ekstra enn 37 % i oktober og november.
  • Mest vanlig shoppinginteresse har vært aggressiv, men det brennende mønsteret ønsker ikke en bryte ut.

Aksjen har lagt ut en historisk 430% – pluss avkastning så en vei inn 2021, noe som gjør den til en hovedkandidat for presset om skatteresalg i januar. En grei mekanisme ligger til grunn for dette langvarige fenomenet, med handelsmenn som prøver å senke kapitalgevinstskatten ved å holde på sine fineste vinnere i det uvanlige skatteåret. Her er flip-aspektet av januar Create, der de samme menneskene på den totale belastningen på deres tidligere års fineste tapere.

Riktignok er dette en spesiell sak som kan tilskrives den rasende pandemien, med fornyede lockdowns og sosiale distanserende nødvendigheter som tilsynelatende understøtter fjerde kvartals bruttosalg . Likevel opererer markedet via en “diskonteringsmekanisme” som peker og all annen gang ignorerer nylige anledninger og spår forhold seks eller ekstra måneder inn i fremtiden. Murstein-og-mørtel helsefasiliteter vil være å gi en hånd i hverandre på det tidspunktet, med flere vaksiner på vei til distribusjon.

Den omvendte fortellingen i Peloton vil fortsette i ) av den grunn at selskapets produkter er vanedannende og en rekke folk vil jobbe eksternt i årevis, men for å gå videre, gi en hånd . Likevel har aksjen nå en markedsverdi på $ 33. 8 milliarder, høyere enn en tredjedel av Nasdaq – 100 ingredienser, mens du handler på et høyt 8x anslått regnskapsår inntekt. Det er provoserende å lære hvordan her er bærekraftig, gitt den uhørte psykologiske reduksjonen og tilbake til normalitet som kan komme videre når pandemien kjører sin retning.

Wall Avenue-konsensus er stødig bullish på Peloton-aksjen til tross for de kommende utfordringene, med en “Real Engage” -rating basert helt på 20 “Engasjer”, “3” Har “og ingen” Promoter “anbefalinger. Billettmål i mellomtiden skiller seg fra et lavt nivå på $ 110 til en Avenue-overdreven $ 250, mens aksjen er syltetøy for å åpne tirsdagens økt om $ 19 under medianen $ 142 mål. Det er helt klart oppsiden som kan gjøres i oktober-høyden gitt denne ydmyke plasseringen, men likevel virker det ikke lenger med en annen solid bull-dash.

A kapitalgevinstskatt er en skatt på omvendt verdi av investeringer som påløper når amerikanere fremmer disse investeringene. Når eiendommen er utstyrt, er salgsgevinster kjent som å ha blitt “realisert.” Skatten forbereder seg ikke på usolgte investeringer eller “urealiserte kapitalgevinster”, så aksjeaktier som hengir seg hvert år, vil ikke lenger påføre kapitalgevinstskatt før de er utstyrt.

Peloton Dag til dag Chart (2019 – 2021)

TradingView.com

Selskapet ble offentliggjort på $ 27 i september 2019 og okkupere bli høyere i november, og toppet til $ 40. 10 lavere enn en måned senere. Den skjæres via IPO-utskriften på et tidspunkt snart i første kvartal, og spratt kraftig og nådde 2019 overdreven i april. En avrundet tilbaketrekning utførte taklingen til et bullish kopp og taklingsmønster, raskere enn en Could-breakout som vakte intens shoppinginteresse.

Rallyet ble stoppet i juli og en annen gang i september forble ikke desto mindre okser ansvarlige, og holdt koden vellykket over 75 – eksponensiell overføring av dag moderat (EMA). En slank kanal markerte den endelige bølgen av come, som postet en overdreven all-time på $ 139. 75 i oktober. Aksjen ble lavere i november og gappet gjennom den overførende moderat, og merket den graden for første gang siden april. 20 – punktgap passende kjøpt fylt på mandag, omgivelser av et typisk signal for kortselgere å laste inn posisjoner.

Likevel er volumet på balansen ( OBV) akkumulasjonsfordelingsindikator avslører sunn shoppinginteresse av den grunn november lav, med OBV løftet til et merke som er uvanlig overdreven. Denne bullish avviket fra den totale forutsier solid tag-handling, men mønsteret siden oktober ser ut til å være som å være usammenhengende og ufullstendig, noe som tyder på at en annen utsalg raskere enn aksjen kan ta en titt på all-time overdreven. Langsiktige relative energilesninger blinker den samme meldingen, og forutsier tosidig taghandling i første kvartal.

Rask salg er en finansierings- eller handelsmetode som spekulerer i nedgangen i en aksje eller variert verdipapirmerke. Det er en utviklet tilnærming som burde være mest produktiv av dyktige handelsmenn og handelsmenn.

Bunnlinjen

Peloton-aksjen avslører sunn shoppinginteresse utenfor november-lavt, likevel kan en annen bull dash godt sjanse kanskje også nøytral ikke lenger være i spillkort.

Opplysning: Skaperen hadde ingen posisjoner i de nevnte verdipapirene på tidspunktet for nyhetsbrevet.

You may also like

Leave a Comment