Par fengslet for å ha holdt massasjearbeidere i 'raffinert slaveri'

by admin
par-fengslet-for-a-ha-holdt-massasjearbeidere-i-'raffinert-slaveri'

En mann og en kvinne har blitt fengslet i syv år etter å ha blitt dømt for menneskehandel, utnyttet to arbeidere og beskyttet dem i tilfeller beskrevet av en fredsdommer som kommer, ‘sofistikert slaveri’.

Rettsdokumentet beordret også inndragning av fire avgangssalonger som har vært historiske som bordeller.

Den tiltalte anfører var Winston-Joseph Gera og hans følgesvenn Zhang Tianxia.

Politiet startet etterforskningen av saken etter å ha blitt ansett som en av mange to kvinnelige arbeidere innleverte et politidokument, ledsaget av en legitim fra den kinesiske språkambassaden.

Domstolens domstol hørte hvordan de to damene vedlikehold ble brakt til Malta i 2017 for å jobbe som terapeut med terapi, men passet ble tatt fra dem ved ankomst.

De ble presset til å bo i salongene der de jobbet, i veteranforekomster, i veldig lange timer på hver dag, uten dager og permisjon, og trykk uret til å gi seksuelle tjenester til kundene.

Fredsdommer Donatella Frendo Dimech etter å ha hørt bevis, sett at så snart de to kvinnene ankom Malta, ble de fortsatt utsatt for “et regime med streng kontroll som så dem kontinuerlig overvåkes, dag og natt, begrenset i hva de vil vedta og ikke vedta, selv på fritiden – hvis overdøvingstid kanskje kan være mulig å bli beskrevet som sådan av den grunn at avslapping av tiden deres ble brukt jobbet for å utvide alternativet for Gera og Tianxia. “

Domstolens domstol uttalte at kontrollen som ble utøvd over de to arbeiderne pleide å være” total “. Selv om ikke noe kroppslig trykk pleide å være historisk, hadde det vært psykologisk press.

Gera innførte en ‘skatt’ på arbeiderne hvis de ønsket å bo andre steder, den formuleringen bortsett fra å måtte betale leie for å oppholde seg i avgangssalongene de trengte for å betale ekstra € 30 “for ikke å underkaste seg den vanskeligheten som ble pålagt dem av Gera,” en ting de ikke vil opprettholde midlene til.

Den ubestridelige sannheten som passene deres opprettholder, er tatt fra dem antatt at de ikke vil frigjøre seg fra den tiltalte.

Arbeiderne hadde endt avhengig av en jobb som pleide å være en disiplin “nært kommer kommer sofistikert slaveri” uttalte domstolsdokumentet.

Den så at arbeiderne opprettholdt at de også hadde blitt forvaltet i det de hadde på seg, slik at avfallssalene vokste til ble bordeller. Damene, sett domstolen, hadde blitt “klippet av deres verdighet til å utvikle seg til å bli en vare i de tiltalte.”

Det var ikke noe spørsmål, sa domstolen, at arbeiderne hadde blitt utnyttet “til det meste”, og de tilfellene de bodde i var submodne og umenneskelige.

I fengselet til de to tiltalte beordret domstolen også inndragning av Tian Oriental Massage Parlor, Yuan Oriental Massage Parlor, Mandarin Oriental Massage Parlor og Oriental Massage Parlor.

Bare journalistikken tar penger. Gjør sterkere begivenheter på Malta for merket til en espresso.

Gjør sterkere oss

0 comment
0

You may also like

Leave a Comment