Over 180 arrestert for skatteunndragelse de siste to månedene: Union Finance Secretary

by admin
over-180-arrestert-for-skatteunndragelse-de-siste-to-manedene:-union-finance-secretary

I løpet av de siste 1,5 til 2 månedene 187 personer inkludert administrerende administratorer for firmaer og revisorer har vært arrestert for skatteunndragelse, sa Union Finance Secretary Ajay Bhushan Pandey

Temaer

Ajay Bhushan Pandey | Finansdepartementet | skatteunndragelse

ANI | Aksepterte nyheter

I løpet av de siste 1,5 til 2 månedene 180 personer, inkludert administrerende administratorer for firmaer og regnskapsførere, blir arrestert for skatteunndragelse, sa Union Finance Secretary Dr Ajay Bhushan Pandey mandag.

Når vi snakket med ANI, sa Pandey: “Nå har vi et verktøyverktøy der vi nå tar grep i motsetning til mennesker med avvik i filen, etter 2017. I de siste 1,5 til 2 månedene blir vi nå arrestert over 180 personer inkludert administrerende administratorer for firmaer og regnskapsførere for skatteunndragelse. ”

De har ikke lenger vært i stand til å sikre kausjoner takket være alvoret i deres skattesvindel, sa finanssekretæren.

“Vi bærer opptegnelser fra forskjellige selskaper som blir brakt kollektivt og analysert, bruk av menneskeskapt etterretning. Tidligere brukte vi handlinger i opposisjon til de som hadde avvik fra filen, i å bevare med klagen som en gang ikke engang var sant i tilfeller, men nå er alt rekordbasert stort sett helt, “la han til.

Pandey sa videre at GST-sekvensen traff. file-overdreven på over Rs 1. 19 lakh crore i løpet av desember måned er fordi vår økonomisystemet er på vei til gjenoppretting.

“Dokument-overdreven GST-sekvens på over Rs 1. 15 lakh crore i desember er fordi vårt finansielle system er på bedringens vei. Vi har medbrakt mange modifikasjoner på systemscenen for bedre overholdelse, “sa Pandey.

” Vi tar sentrerte tiltak i opposisjon til de som har avvik fra filen, “la han til.

En annen grunn er endringene som ble gjort på systemscenen de siste månedene, sa Pandey.

“Vi ‘ Vi prøver på nytt at den virkelige skattebetaleren muligens kan være lydløs, ikke lenger står overfor noe mer eller mindre plass, mens vi tar grep i motsetning til de som kan misbruke systemet vårt, ved en vitenskapelig ledelse av og registrerer analyse. Dette ville være en annen forklaring på filoverdreven GST-sekvens, “sa Pandey.

Finansministeren dagen lang forbi forklarte at bedre GST-sekvens kunne være den resultater av bedre sekvenseffektivitet og utvikling kan muligens lydløs fortsette også i løpet av de kommende månedene. 7, 01 0 bedrifter hengitt til GST-unndragelse, sammen med titillerende 187 useriøse personer som omfatter administrerende administratorer, administratorer, eierne, ledsagere av firmaer og fem revisorer og en kontorsekretær.

(Mest fine kan overskriften og bildet av denne filen muligens ha blitt forvandlet av industrien Godtatt personell; avspenningen av togmaterialet genereres automatisk fra en syndikert feed.)

Kjære leser,


Industry Accepted har gradvis forsøkt å arbeide for å oppnå oppdaterte poster og kommentarer til trender som vil være av interesse for deg og få bredere politiske og økonomiske implikasjoner for landet og miljøet. Din oppmuntring og nøyaktige tilbakemeldinger om hvordan du også vil styrke vår leveranse av bjørn finest, gjorde at vi ble rammet og forpliktet oss til denne troen. Selv rett ved disse subtile sakene som organiserer seg fra Covid – 30, fortsetter vi å bo dedikert til å bevare du instruerte og frem til nå med troverdige opptegnelser, autoritative synspunkter og skarp kommentar til aktuelle elementer av relevans.

Vi på den annen side bærer en stille et spørsmål til.

Når vi bekjemper pandemiens industrielle påvirkning, ønsker vi at du styrker deg enda mer, med utrop at vi er i stand til å fortsette å presentere deg for mer togmateriale av høy kvalitet. Vår abonnementsmodell har ansett som et oppmuntrende svar fra mange av dere, som abonnerer på vårt online togmateriale. Mer abonnement på vårt online togmateriale kan best hjelpe oss med å stoppe målene om å gi deg enda bedre og mer sammenhengende togmateriell. Vi mekler i fri, koselig og pålitelig journalistikk. Din styrke med flere abonnementer kan hjelpe oss med å praktisere journalistikken vi er dedikert til.

Lag journalistikk av sterkere kvalitet og abonner på Industry Accepted .

Digital redaktør

0 comment
0

You may also like

Leave a Comment