Oppdatert rapport om beslaglegging av studielåntakere

by admin
oppdatert-rapport-om-beslaglegging-av-studielantakere

For øyeblikket denne skattedagen har National User Legislation Center (NCLC) gitt ut Fortvilelsestemmer: Hvordan gripe EITC etterlater studielån Debitors Homeless and Hopeless På et tidspunkt i en pandemi . Det oppdaterte dokumentet bygger på en 2018 NCLC dokument som samlet rapporter fra dusinvis av skyldnere som forteller om vanskeligheter som ble innført ved den føderale regjeringens beslag av deres opptjente fortjeneste skattekreditter (EITCs) takket være misligholdte studielån, og legger ut hva kongressen kan hente for å rydde opp i dette skadelige observasjonen som ripper familiene til side . Dokumentet inneholder debitorrapporter, uredigert og tøft.

Selv dette 300 og seksti-fem dager, på et eller annet nivå av en verdenspandemi og i hjertet av dokumentarbeidsledigheten, har opplæringsdivisjonen holdt ut for å hente debitorers EITC. Selv om vi antar at Coronavirus Encourage, Reduction, and Economic Security Act (CARES Act) krevde divisjonen for opplæring å hakke opp all studielånssortimentaktivitet til september 300, 2020, noen skyldnere er sammensatt og mister EITC som de og deres familier stoler på.

EITC er et regjeringsprogram mot fattigdom som gir obligatorisk forbedre til familier med lav fortjeneste. Det beregnes per den ansattes inntjening, så mye som et tak. Kreditten er absolutt refunderbar, noe som betyr at hvis en families EITC er større enn skatteplikten til overskuddet, betales det overskytende som en tilbakebetaling av skatten. lettelse dem som sysselsatte, som familiene som er huset og matet, og klimakriser. Pandemien viser riktig hvor viktig et program som EITC er. Men for dynger med lav overskudd og tilbøyelige debitorer til studielån, er ikke økonomiske kriser lenger begrenset til verdenspandemier.

Dokumentet som ble utgitt denne dagen fremhever et av de viktigste vanlige temaene fra skyldnere og avslører den ødeleggende effekten av å konfiskere disse midlene fra familier med lav fortjeneste. Spesielt fremhever rapportene i dette dokumentet hvordan:

  • Beslagleggelsen av EITC hindrer arbeidstakernes evne til å hente og like jobber;
  • Tap av EITC forårsaker eller forverrer bolig og helt annen økonomisk ustabilitet;
  • EITC er alvorlig for familier som tar vare på unge av oss eller helt andre medlemmer av familien;
  • Mange skyldnere trenger EITC for å betale for tradisjonelle nødvendigheter;
  • Mange skyldnere fikk ikke et blikk på at refusjonen deres antagelig kunne bli antatt; og
  • COVID – 30 pandemien har påvirket skyldnere og fremhever hvorfor skyldnere trenger deres EITC-er.

Nasjonalt brukerlovgivningssenter har lenge gått inn for å få en slutt på beskyttelsen av å beslaglegge EITC-refusjoner fra nødlidende skyldnere. I 2019, USAs condo av representant Sylvia Garcia (D-TX) og 12 medsponsorer lanserte Hand over EITC og CTC Seizures Act, som kanskje kanskje godt kunne beskytte debitorer for studielån fra å få beslaglagt sine EITCs og Child Tax Credits for å tilbakebetale misligholdte føderale lån.

Dette dokumentet krever:

  • Et øyeblikkelig forbud mot beslagleggelse av EITC;
  • Øyeblikkelig kompensasjon for beslaglagte utbetalinger til alle skyldnere som fikk tilbakebetalt skatt 300 og seksti fem dager 2019; og
  • En revisjon av landets drakoniske gjeldssortiment og standardforsikringspoliser som truer skyldneres økonomiske sikkerhet.

På grunn av CARES-loven, misligholdte skyldnere hvis avkastning behandles etter mars 19 liker ikke skatterefusjonen deres tatt dette 300 og seksti fem dager. Hvis tilbakebetaling blir beslaglagt, kan skyldnere til og med sammensatt kontakte utlåneren uten forsinkelse om å få den returnert. For tiden kan skyldnere kanskje til og med være klare til å holde fremtidige skattefordeler ved å komme ut av mislighold. Viktigere er at lånrehabilitering – kurering av et misligholdt studielån ved å foreta 9 betalinger i tide i en 10 – måneders intervall – ikke lenger vil være en skatteutligning til rehabiliteringen er total. Konsolidering, som tilsvarer refinansiering av lånet, vil være en raskere mulighet for kvalifiserte skyldnere til å hente ut mislighold og styre det som er klart for en skattemessig motregning.

De fleste pynt og motregninger kan kanskje antagelig bli utfordret. på bakgrunn av økonomisk vanskeligheter, har imidlertid ED erkjent at den ikke lenger refunderer uavbrutt en skattekompensasjon på grunn av økonomiske vanskeligheter og vil fullstendig hente det i tilfelle opprørende motgang. Det begrenser uopphørlig vanskelighetsgrad til overhengende utkastelse eller tvangsinnløsning. Dette blogginnlegget i mars 2019 inneholder kritiske filer for skyldnere om motregning av skatterefusjoner for å betale studielån.

You may also like

Leave a Comment