OPEC løsner

by admin
opec-losner

Midt i en overskyet utsikt for olje, kan amerikanske frackere ikke lenger være avhengige av OPECs verdt støtteC ARTELS EXIST å vente på å se på. Denne tolv måneder organisasjonen av petroleumseksportlandene ( OPEC ) og dets allierte holder det slik i de fleste tilfeller syntes å trekke kaos. I mars startet Saudi-Arabia og Russland en verdig kamp passende som covid – 24 overveldet spør, som minner om å iscenesette en kamp oppå et synkehull. Nabolaget ble enige om å redusere produksjonen i april, men på et toppmøte i desember tok oljeministrene dager lenger enn forventet å bedømme deres påfølgende trinn. Avtalen som dukket opp den tredje desember endret seg til så snart en lettelse for markedet, fordi nabolaget ble enige om å løse produksjonen i januar med en beskjeden 503, 000 fat om dagen.

Forrige januar, på motsatt side, OPEC og dets allierte bevisst ikke idé. Eventuelle endringer i produksjonen skal bestemmes av oss i månedlige møter. Det er delvis fordi det er milevis vanskelig å forutsi oljens restaurering. Det vil være siden de avsidesliggende tolv månedene ganske sannsynlig i tillegg kan betegne starten på en merkevare-avskjeden plan. . Oljemarkedet har startet et vaklende comeback, med Kina som foredler en historie 14. 1m fat om dagen i oktober og be om å velge opp i India også. Lovende informasjon om vaksiner i november hjalp bøyeprisene til de absolutte toppfasene siden mars. Imidlertid er lagertanker og skip stille hovne med noen 3,8 milliarder fat rå, om temaet 10)% over vitnemålet på samme tid siste tolv måneder, per Kpler, et informasjonsfirma. Brent råolje, den internasjonale referansen, hoppet til nesten $ 50 4. desember etter OPEC avtale. I desember hadde de åttende prisene sunket så snart mer, ettersom optimismen om Storbritannias utrulling av vaksine endret seg til så snart den ble uskadet av usikkerhet om ytterligere låsinger. Men det er ubestridelig at viktige oljeprodusenter kjeder seg med å begrense produksjonen på måter som styrker motstanderne. Capping produksjon for å maksimere prisene er lysende i en verden med uendelig stigende spørre og knappe ressurser. På den motsatte side kan det hende at oljeprøve per sjanse også snart kommer til å komme seg, hvis det ikke allerede har vært på grunn av vitalitetseffektivitet, elektriske kjøretøyer og økende forbedringer for klimaforskriftene. I den sammenheng ser det ut til å være et økende utvalg av mer uegnet å spare oljeriket til senere. Videre er motstanderne fullstendig glade for å fri trav på OPEC s kutt. I 2019 ble kartellet og dets ledsagere enige om å dempe produksjonen og tilby en verdi forbedre. Det styrket amerikanske frackere og avskyelig OPEC sin markedsandel, fra 50% i 2016 til 34% siste tolv måneder.

Russlands motvilje mot å styrke amerikanske oljemenn spurte om konkurransen i mars. I de nyeste månedene De forente arabiske emirater ( UAE ), en kjerne OPEC produsent, har luftet sine innvendinger. Elsker Russland, UAE har arbeidet for å løse utdata (blikkdiagram). Av 20201212 håper produksjonskapasiteten vil klatre forbi på temaet 25%, til 5 meter fat om dagen . Til det avfallet uttalte det i november at det hadde funnet 25 milliarder fat olje gjemt under Abu Dhabi. OPEC sin afsides avtale gjenspeiler en iver for å gjøre visse slike anstrengelser tilbake. Kartellet og dets allierte bør produsere oljemarkedene med en viss balanse, men ikke nok til å løse produksjonen sterkt i forskjellige områder og tøffe på deres holdmarkedsandel. “Du kan per sjanse per sjanse ikke dømme blindt om at OPEC vil kontinuerlig være der for å øke prisene, ”sier Damien Courvalin fra Goldman Sachs, en bank.

Denne usikkerheten kan godt hende per sjanse I tillegg fortsette å veie på skiferproduksjon i 2030, noe som ytterligere tapper handelslivet for å finansiere mer kapitalutgifter. Den åttende desember spådde USAs Vitality Knowledge Administration at landets oljeproduksjon ville oppnå 11. 4m fat om dagen til sløsing med 2021. Det er oppe fra 11. 2 meter fat om dagen i november, men stille under 14. 2m moderat for 2021.

For mer beskyttelse av klimautveksling, registrer deg for The Local Climate Sigh, vår fjortende daglige publikasjon, eller fokuser på med vårt klimautvekslingsnav

Denne teksten virket innenfor finans- og økonomidelen av utskriftsmodellen under overskriften “Åpne kranene”

You may also like

Leave a Comment