Ny trend sms låne nyttårsaften: avmelding av kanal og levering fra dør til dør er bare nødvendig

by admin
ny-trend-<a-href="https://norge-finans.com/"-target="-blank">sms-lane</a>-nyttarsaften:-avmelding-av-kanal-og-levering-fra-dor-til-dor-er-bare-nodvendig

Nyttårsaften er en av de viktigste bedriftene til cateringfirmaer i året. På grunn av den plutselige innvirkningen av epidemien, opplevde cateringfirmaene enestående kriser som sentralisert kansellering av nyttårsaften, overlagring av ingredienser og stram kontantstrøm. Etter årets opp- og nedturer startet cateringfirmaene Reform av tradisjonell virksomhet. En reporter fra Beijing Business Daily startet også en grundig undersøkelse av endringene i nyttårsaftens marked i Beijing, og utforsket også fantasien til nyttårsaftens marked.

Forbrukernes krav til nyttårsaften har endret seg. Nylig gjennomførte en reporter fra Beijing Business Daily en kontinuerlig undersøkelse på nyttårsaften og samlet inn

gyldige data. De fant ut at forbrukere har endret sin vane med å forhåndsbestille nyttårsaftenspakker tidligere år, og foretrekker å bestille fleksibelt. Samtidig har forbrukerne en sterk etterspørsel etter at cateringfirmaer åpner kanaler for avbestilling av nyttårsaften, og de håper at cateringfirmaer tilbyr tjenester som levering av nyttårsmiddager og spesielle nyttårsmiddager. Analysen mener at cateringvirksomheter kan prøve å normalisere de tilpassede tjenestene som ble lansert i løpet av vårfestivalen, og utvide forretningskanten ved å utvide servicescenariene.

Godta fleksible bestillinger

I intervjuet og forskningen startet journalister fra Beijing Business Daily fra flere perspektiver på forbrukernes etterspørsel, endringer og forslag til middagsreservasjoner på nyttårsaften, og samlet 1027 tilbakemelding. Stemmedata viser at 23. 27% av respondentene Forbrukerne velger å gå til restauranten til nyttårsaften, sammenlignet med restaurantens miljø og service, 44. 11% av de spurte forbrukerne tar mer hensyn til matlaging og smak av retter. Forbrukerne har fortsatt en sterk etterspørsel etter å gå på restauranter for nyttårsmiddager, og produkter er de viktigste utvalgskriteriene.

Påvirket av epidemien, har cateringfirmaer i Beijing i år begynt å tilpasse virksomheten sin til nyttårsaften. En reporter fra Beijing Business Daily besøkte og lærte at mange cateringfirmaer har justert bestillingsmetodene og parabolutformingen til nyttårsaften i år. Dette vil endre situasjonen for et stort etterslep av ingredienser forårsaket av nyttårsaften tidligere år.

Nyttårsaften er konsentrert og etterspørselen er stor, og restaurantens produksjonskapasitet står overfor en stor test. Basert på dette vedtar cateringfirmaer vanligvis forhåndsreservasjoner, kjøp og tilberedningsmetoder for å sikre forbrukernes matopplevelse i butikken. De fleksible bestillingene som har blitt testet i år, betyr at serveringsselskaper trenger å utsette forberedelsestiden til nyttårsaften så mye som mulig, og utfordringene har eskalert igjen, noe som også kan påvirke matopplevelsen til forbrukerne.

Til tross for potensielle vanskeligheter godtar forbrukere som er spurt generelt fleksible bestillingstiltak. Fra datasynspunkt, 40. 12% av spurte forbrukere Det er helt akseptabelt, og erkjenner at selskapet gjentatte ganger har gjort de ovennevnte justeringene for å forhindre epidemien; 39. 34% Av de spurte forbrukerne kan akseptere det, men håper bedriftene kan bruke bedre måter å sikre opplevelsen så mye som mulig. Imidlertid er det 17. 33% av respondentene Forbrukerne kan ikke akseptere dette trekket, og tenker at nyttårsaften er å oppleve det beste.

Hong Tao, direktør for Institutt for økonomi ved Beijing Technology and Business University, sa at som en stor virksomhet for cateringfirmaer under vårfestivalen, har nyttårsaften alltid blitt endret etter behov. I år er de spesifikke detaljene for nyttårsaften oppdatert i henhold til markedets etterspørsel og endringer i retningslinjene. For eksempel fremskynder landet utarbeidelsen av relevante lovbestemmelser for å forhindre overdreven forbruk og serveringsavfall, og akselerere den nøyaktige sammenhengen mellom cateringvirksomhetsplaner og forbrukernes behov. For forbrukerne, uansett om det er nyttårsaften eller spisesteder, blir mer oppmerksomhet lagt på service og erfaring, noe som får cateringvirksomhetene til å optimalisere og justere mens de sørger for forbrukeropplevelse.

Det er nødvendig å åpne en abonnementskanal

Under den normale situasjonen med epidemiforebygging og kontroll blir etterspørselen etter å spise ute stadig sterkere, og etterspørselen etter reservasjoner på nyttårsaften er relativt sterk, og mange serveringssteder Det er mangel på private rom i bedrifter. Imidlertid rapporterte noen cateringfirmaer til en reporter fra Beijing Business Daily at det for tiden er noen reservasjoner på nyttårsaften i butikkene, og gatebutikker nærmere samfunnet er mer populære, med reservasjoner som når hundrevis av bord, men noen forbrukere er fortsatt i vent-og-se-scenen. .

Når det gjelder forbrukernes nye behov, fikk en reporter fra Beijing Business Daily høre fra tilbakemeldingene fra intervjuede forbrukere at forbrukerne er spesielt opptatt av fleksibiliteten ved oppmelding og forbedring av epidemiforebygging. Ifølge dataene er forbrukerne som er intervjuet generelt veldig bekymret for restaurantens epidemiforebyggende arbeid og håper at restaurantene har en komplett beskyttelsesmekanisme. I tillegg håper 40. 89% av de spurte forbrukerne å avslutte abonnementet i henhold til det spesielle ved situasjonen.

Når det gjelder mekanisme for forebygging av restaurantepidemi og kansellering av nyttårsaften, forbereder cateringfirmaer for tiden forskjellige planer for vårfestivalen og styrker epidemiforebyggende arbeid. Den relevante ansvarlige for Beijing Huatian fortalte reporteren til Beijing Business Daily at restauranten vil gjøre en god jobb i forebygging og kontroll av importerte kaldkjede-matepidemier. Alt leverandørleverandørpersonell og ingredienser trenger å utstede sertifikater for nukleinsyre for å sikre at forbrukerne spiser trygt og sikkert. Den relevante ansvarlige for Wangshunge sa at det vil bli ubetinget tilbakebetalt dersom kanselleringen av nyttårsaften skjer, og tjenesten for å levere mat til hjemmet kan også leveres i henhold til forbrukernes behov.

Etterspørsel etter dør-til-dør-levering er veldig populær

I spesielle tider har forbrukerne merkbart nye endringer i deres etterspørsel etter nyttårsmiddager. Undersøkelsesdataene viser at 37. 27% av de spurte forbrukerne vil lansere matlevering på nyttårsaften Tjenester, 36. 22% av de spurte forbrukerne ønsker å lansere Hjemmelaget kjøkken på nyttårsaften, 22. 47% av de spurte forbrukerne ønsker å optimalisere Nyttårsaften Kantine Matmiljø. Dette viser at forbrukere har en sterk etterspørsel etter leveringstjenester og tilpassede tjenester på stedet. En reporter fra Beijing Business Daily oppdaget under intervjuet at noen cateringvirksomheter har begynt å gjøre tilsvarende justeringer av nye behov. Den aktuelle personen med ansvar for Wangshunge sa at Wangshunge-butikker er utstyrt med relevant personale, og hvis det er en epidemi, vil de raskt vende seg til take-out-tjenester for nyttårsaftens middager.

Wen Zhihong, partner for Hejun Consulting og leder for kjedevirksomhet, sa at forbrukerne har visse bekymringer om å spise ute, noe som har gitt krav til kinesisk nyttårsaftenmiddagslevering og dør-til-dør-tjenesteleveranse. I tillegg, fra perspektivet til nyttårsaften alene, foretrekker mange forbrukere å spise hjemme til nyttårsaften. De håper også at en ekstern profesjonell cateringorganisasjon kan tilby profesjonelle tjenester eller en kombinasjon av de to. Dette er også kravet om dør-til-dør-service og leveringstjeneste. Overstrømmende grunn.

“For spesialtilpassede retter fra dør til dør, levering av spesielle måltider fra dør til dør osv., Kan cateringbedrifter prøve å oppnå normalisert virksomhet i sin daglige forretningsutvikling.” Hong Tao sa at det i løpet av det kinesiske nyttåret i år, for å forhindre opphopning av råvarer , Catering kan prøve å distribuere og selge daglig frukt og grønnsaker og andre råvarer for å møte behovene til noen samfunn eller andre scenarier.

(Ansvarlig redaktør: Zhao Anni (praktikant), Li Dong)

You may also like

Leave a Comment