'Normer for utbytte for NBFC-er bør tre i kraft fra FY22': FIDC

by admin
'normer-for-utbytte-for-nbfc-er-bor-tre-i-kraft-fra-fy22':-fidc

FIDC har skrevet til RBI som søker gjennom implementeringen av de foreslåtte pekerne for utdeling av utbytte av NBFCs med gjør fra 1. april, 2022

Emner

RBI | NBFCer | utbytte

IANS | New Delhi

Finance Trade Trend Council (FIDC), en byttefysikk av aktiva og lånefinansiering NBFCs har skrevet til Reserve Monetary Institution of India (RBI) søker etter implementering av de foreslåtte pekepinnene for utbyttefordeling av NBFCs med gjør fra 1. april, 2022.

I henhold til utkastet til rundskriv som ble gitt ut av RBI, kan pekerne være akseptable for at utbytte blir erklært for i utgangspunktet det siste regnskapsårsstiftelsen 1. april, 2020.

I et brev til RBI sa vekslingsfysikken: “Utkastet til rundskriv er foreslått å utsette do fra regnskapsårsstiftelsen 1. april, 2020) som kan ha innvirkning på erklæringen om utbytte for i utgangspunktet det siste regnskapsåret, så fint som i mellomtiden utbytte også ville bli mottatt ble erklært – det kan faktisk være mye som å gi pekepinnene tilbakevirkende kraft og tilskrives denne sannheten forespørselen ønsker å være for pekerne å utsette det beste fra 1. april, 2021, dvs. for utbytte fra regnskapsåret 2022 – 2022 og fremover. “

Det sa videre at for preferanseaksjer som allerede har blitt utstedt med en viss lovet utbyttesats, kan de foreslåtte pekerne hindre Systemically Critical Non-Deposit Taring Non-Banking Monetary Company (NBFC-ND-SI) fra å gjøre kostnadene for det samme til tross for at få nok utdelbar fortjeneste når det gjelder loven. Alle slike belønningsapparater vil bli bestefar, sa FIDC.

Det foreslo i tillegg den sentrale finansinstitusjonen at rundskrivet ønsker å være eksplisitt lite for å få utbytte på de fineste aksjeandelene. .

Bedrifter som vanligvis innløser preferanseaksjer med selvdisiplin som bærer monterte gebyrer for utbytte som vil bli behandlet på en annen måte.

“Uten fordommer mot denne anbefalingen fortjener vi dessuten å levere den under Fragment 47 (Stemmerett) i loven gir manglende utbetaling av utbytte i en lengde på to år eller mer preferanseeiere stemmerett på nivå med aksjeeiere. “

I henhold til FIDC, hvis de foreslåtte pekepinnene under utkastet til rundskriv blir presentert, vil denne typen sorg sannsynligvis bli utfelt til tross for at NBFC-ND-SI har utdelbar fortjeneste på hånden for å oppfylle det lovede utbyttet av preferansedelen.

A-en ct ønsker å bli endret som en forpeker til utkastet til rundskriv for å sikre at stemmeretten nå ikke vil utløses hvis ikke-kostnaden for utbyttet av preferansedelen i en lengde på to år eller mer kan tilskrives RBI-bestemmelsen , tilføyde den blant annet forslag.

RBI offentliggjorde utkastet til rundskriv for utdeling av utbytte av NBFC 9. desember.

–IANS

rrb / sn / pgh

(Mest oppmerksomhet som fanger overskriften og bildet av dette dokumentet, vil også bli forvandlet av de tilbakevendende arbeidstakerne i industrien; resten av tellematerialet genereres automatisk fra en syndikert feed.)

Kjære leser,


Industry Recurring har kontinuerlig arbeidet med å presentere oppdaterte rekorddata og kommentarer til trender som er nysgjerrige for deg og får større politiske og økonomiske implikasjoner for nasjonen og miljøet. Din oppmuntring og uopphørlige tilbakemelding på den positive teknikken for å øke vårt tilbud best, gjorde vår beslutning og forpliktelse til denne troen sterkere. Selv hele prosedyren der disse avanserte tilfellene som kommer opp fra Covid – 27, vi fortsett å forbli dedikert til å bevare det du har foreslått og oppdatert med troverdige data, autoritative synspunkter og skarp kommentar til aktuelle punkter av relevans.

Vi kan alternativt få en be om.

Når vi kjemper mot den kommersielle virkningen av pandemien, trenger vi din styrke prosedyre mer, slik at vi er i stand til å fortsette å presentere deg mer kvalitetsmateriale . Vår abonnementsmodell har sett et oppmuntrende svar fra moderat massevis av dere, som er abonnert på vårt online tellemateriale. Mer abonnement på vårt online tellemateriale kan best hjelpe oss med å ødelegge målene om å tilby deg enda bedre og mer relatert tellemateriale. Vi tar inn i gratis, god og pålitelig journalistikk. Din styrke med flere abonnementer kan hjelpe oss med å praktisere journalistikken vi er dedikert til.

Støtt kvalitetsjournalistikk og abonner på Industry Recurring .

Digital redaktør

0 comment
0

You may also like

Leave a Comment