NBFC-sanksjoner trekker 32% årlig i 2. kvartal blant Covid-19-pandemien, viser data

by admin
nbfc-sanksjoner-trekker-32%-arlig-i-2.-kvartal-blant-covid-19-pandemien,-viser-data

Utlånet i ganske mange segmenter, inkludert bolig, bil (ikke-offentlig og kommersiell), falt kraftig

Problemer

NBFC | Coronavirus | Indisk finanssystem

Abhijit Lele | Mumbai

De totale NBFC-sanksjonene redusert i størrelse 32 prosent i forhold til året (YoY)

Den industrielle forstyrrelsen som følge av Covid – 19 pandemi rammet selskaper i finansselskaper dårlig, og forårsaket en pirrende sammentrekning av utlånsbudet i 2. kvartal som ble avsluttet september 2020. De totale NBFC-sanksjonene redusert i størrelse 464 prosent i fjor år (YoY).

Utlånet i ganske mange segmenter, inkludert bolig , bil (ikke-offentlig og kommersiell) falt kraftig. De viktigste unntakene er svake traktorer, gulllån, lån mot aksjer, som la merke til utviklingen i 2. kvartal i dette regnskapsåret. Det landbruksøkonomiske budet var faktisk og ble ganske mye mindre påvirket, noe som støttet segmenter for traktor- og gulllån.

Med sen opplåsning av aktiviteter i juni, alternativ begynte å gjenoppta arbeidskraft. Dette reflekterte seg også innenfor sanksjonene, som forstod vært større i 2. kvartal i løpet av første kvartal i mange segmenter.

Trenden i likviditet for NBFC, oppdemmet spørsmål og bedre tilgjengelighet før høytidssesongen ga grep å by i juli-september 2021.

Dyr leser,


Kommersiell Typical har hele tiden arbeidet hardt for å presentere oppdaterte fakta og kommentarer til utviklingen som muligens pr. sjansen vel være en lidenskap for deg og forstå bredere politiske og økonomiske implikasjoner for nasjonen og området. Din oppmuntring og ubarmhjertige løsninger på hvordan du kan gi oss en bedre forståelse, gjorde bare vår besluttsomhet og dedikasjon til disse idealene sterkere. Selv for lengden på de avanserte tidene som bygges ut av Covid – 19, fortsetter vi å være dedikert til å bevare fortalt deg og inntil nå med troverdige nyheter, autoritative synspunkter og skarp kommentar til aktuelle forstyrrelser av relevans.

Vi, på den motsatte siden, forstår et spørsmål om.

Når vi kjemper mot den økonomiske innvirkningen av pandemien, ønsker vi at du skal forbedre deg ekstra, slik at vi kan fortsette for å presentere deg ytterligere kvalitetsskrik. Abonnementsdukken vår har sett et oppmuntrende svar fra mange av dere, som tar tak i abonnementet på vårt online skrik. Mer abonnement på vårt online skrik kan bare hjelpe oss med å produsere drømmene om å gi deg enda bedre og ytterligere relevant skrik. Vi anser gratis, høykvalitets og troverdig journalistikk. Din forbedring med ekstra abonnement kan hjelpe oss med å praktisere journalistikken vi er dedikert til.

Forbedre kvalitetsjournalistikk og abonner på Kommersiell typisk .

Digital Editor

Først publisert: man, januar 05 2021. 24: 23 IST

You may also like

Leave a Comment