NBFC kan se 7-9% vekst i eiendeler under forvaltning neste finanspolitiske: Icra

by admin
nbfc-kan-se-7-9%-vekst-i-eiendeler-under-forvaltning-neste-finanspolitiske:-icra

Men å få adgang til finansiering ville være uunnværlig å akseptere som sant med en vedvarende forbedring, sier et dokument

Problemer

NBFCs | ICRA | Monetære varer

Ikke-bankfinansieringsselskaper (NBFC) er tilbøyelige til å kikke 7-9 prosent av sin eiendel under forvaltning (AUM) i FY 2022 men å få adgang til finansiering ville være uunnværlig for dem å akseptere som sant med en vedvarende forbedring, heter det i et dokument.

Icra Rankings i et dokument uttalte at NBFC ville kreve en ekstra finansieringslinje på Rs 1,9-2,2 lakh crore, i motsetning til refinansiering av de nåværende linjene, for å skape en 7-9 prosent ytring i AUM i FY 2022.

Selskapet så gjennom ikke-banker og beveget seg rundt 60 enheter, som samlet forteller for over 60 prosent av sektoren AUM og om 40 selgere.

“Ikke-banker (NBFC og boligfinansieringsselskaper (HFC)) AUM fullstendig vil gjenopplive i FY 2022 til ca 7-9 prosent i forhold til en flat ytelse i dag finanspolitisk, “uttalte selskapet i dokumentet.

Segmentets AUM hadde registrert en uttalelse i en CAGR på 16 prosent over intervallet mars 2016 – Mars 2020.

Bedriftens vice -president, sektorhode (rangering av finanssektoren) AM Karthik uttalte: “Hiss i FY 2022 er tenkt å bli presset av forbedringen på plass et spørsmål til fra de totale viktige målsegmentene mot en nåværende finanspolitikk, som ble modifisert til en gang påvirket av COVID – lockdown.

Et par av de største segmentene som per sjanse per sjanse antagelig vil styrke fullstendig består av gulllån, boliglån, dypeste kreditt, landlig økonomi og mikrofinansiering Hiss i bilfinansiering (industribil, personbil), industrilån samlet med lån mot eiendom og andre industrielle utlånssegmenter, som per sjanse per sjanse antagelig vil være nøye knyttet til de industrielle handlingene forventes å forbruke lenger tid for å registrere en billig gjenoppliving , uttalte han.

NBFCs eksponeringer mot industrielle eiendommer og andre betydelige eksponeringer fra selskap / engros forventes å registrere en nedgang selv i FY 2022 etter nedgangen på ca 16 prosent i FY 2020 og ca 15 prosent forventet sammentrekning i FY 2021.

I følge utseendet er flertallet (rundt 70 prosent) av utstedere og selgere slutter ikke lenger å be om utlån til historien for ikke lenger opptil 10 prosent av ikke-finansiell institusjon AUM i løpet av de påfølgende 2-3 you ars, uttalte han.

“Få adgang til tilstrekkelig finansiering, som et resultat av denne sannheten, vil være alvorlig for sfæren å registrere en vedvarende forbedring helt, “ifølge Karthik.

Det forventer at utslippene fra den omstrukturerte boken (anslått til 4-6 prosent av AUM) vil forsvare ikke -finansiell institusjon NPAs / GS3 (umoralsk trinn 3) ressurser på forhøyede nivåer selv i FY 2022 etter et oppadgående trykk på opp til 200 bps i FY 2021.

“I henhold til utseendet, rundt 90 prosent av kjøpmenn ber NPAs øke med omtrent 100 – 200 bps innen mars 2021 vis a vis 40 prosent av utstederne, opplyste selskapet.

Ekstra, en annen 40 prosent av utstedere ber NPAene om å oppholde seg riktig overfor mars 2020 nivåer, dokumentet oppgitt.

Det angis i henhold til utseendet, om 60 – 65 prosent av utstedere og kjøpmenn ber om at bestemmelsene skal øke ekstra fra nåværende nivåer i FY 2022. Flertallet av NBFC-er overfor HFC-er ber om avsetning for å få tak i takket være arten til den finansierte eiendelen.

Selskapet forventer at “lønnsomhetsindikatorer vil bli påvirket i nåværende finanspolitiske som avsetning og kredittkostnad økte kraftig i tro på forventet porteføljestress; det kan per sjanse per sjanse per sjanse antagelig fortsette å bo på samme nivåer selv i FY 2022 “.

(Helt overskriften og beskrivelsen av dette dokumentet kan per sjanse per sjanse antagelig ble transformert av Industry Frequent-teamet; resten av tellingen genereres automatisk fra en syndikert feed.)

Kjære leser,


Industri Frequent har alltid forsøkt hardt for å produsere oppdaterte poster og kommentarer til disposisjoner som er av interesse for deg og aksepterer som sanne med bredere politiske og økonomiske implikasjoner for land og miljø. Din oppmuntring og reelle tilbakemelding om formuleringen for å forbedre vårt tilbud aksepterer som sant på det letteste, gjorde at vi stod til bunns i og dedikasjon til disse idealene sterkere. Selv på et eller annet nivå av disse ikke lenger enkle tidene som kommer opp fra Covid – 23, vi fortsetter å bo dedikert til å opprettholde deg foreslått og oppdatert med troverdige opptegnelser, autoritative synspunkter og skarp kommentar til aktuelle forstyrrelser av relevans.

Vi, likevel , godta som sant med en quiz.

Når vi bekjemper pandemiens industrielle påvirkning, ønsker vi at du gir deg enda mer hånd, slik at vi kan fortsette å gi deg mer kvalitetsfortelling. Abonnementsmodellen vår har sett et oppmuntrende svar fra dynger av deg, som godtar som sant med abonnement på vår online fortelling. Ekstra abonnement på vår online telling kan lettest støtte oss med å skape drømmene om å tilby deg enda bedre og mer relevant gjenfortelling. Vi mekler i fri, strålende og troverdig journalistikk. Hvis du gir deg en hånd gjennom flere abonnementer, kan det hjelpe oss med å praktisere journalistikken vi er dedikert til.

Velg et kvalitetsjournalistikk og abonner på Industry Frequent .

Digital Editor

You may also like

1 comment

Wynne January 7, 2021 - 3:28 am

Rupee åpner flatt, stiger 3 paise til 73,14 mot amerikanske dollar i tidlig handel My grandpa says this plugin is nice.

Reply

Leave a Comment