Mrs Bectors Food deler for å liste på kurs på torsdag

by admin
mrs-bectors-food-deler-for-a-liste-pa-kurs-pa-torsdag

Mrs Bectors Meals Specialties, som nylig avsluttet sin Rs 541 – crore foreløpige børsnotering, vil komponere sin debut på børsene torsdag. Aksjeandelene vil tilsynelatende bli notert på BSE og Nationwide Stock Change.

Kommandoen, levert i området Rs 286 – 288, pleide å være abonnerte en hel 198 anledning i den tre-dagers budretningen av, med HNI-kvoten som tegnes av en akkumulering 620. 85 anledninger.

Med dette ble kommandoen en av de mest abonnerte børsnoteringene noensinne. Videre trumfet abonnementet på Burger King India, Mazagon Dock Shipbuilders og Happiest Minds Applied sciences som kom tidligere på ett år.

Fru Bectors Meals børsnotering fikk bud på 2, 62, 10, 54, 200 andeler i opposisjon til 1, 36, 40, 211 aksjer på tilbud, i henhold til poster som er lett tilgjengelige i markedet med NSE. Tilbudet inneholder en ny kommando av Rs 42. 54 crore og et tilbud-for-salg av like mye som Rs 500 crore.

SBI Capital Markets, ICICI Securities og IIFL Securities hadde vært forvalterne av tilbudet.

Mrs Bectors Meals produserer og markedsfører en rekke produkter som ligner på kjeks, brød og boller. Det markedsfører et enormt antall kjeks og brød under henholdsvis flaggskipet ‘Mrs Bector’s Cremica’ og ‘English Oven’.

(Hva overfører Sensex og Nifty Music mest moderne markedsplater, lagerretningslinjer og ekspertråd om ETMmarkets. Også ETMarkets. com er nå på Telegram. For raskeste registreringer av signaler på finansmarkedene, finansieringsanbefalinger og aksjesignaler, abonner på Telegram-feeds.)

Last ned The Economic Instances News App for å fange daglige markedsoppdateringer & Reside Enterprise News.

You may also like

Leave a Comment