Møt datafirmaene som tjener inn på kvant investeringsboomen

by admin
mot-datafirmaene-som-tjener-inn-pa-kvant-investeringsboomen

S & Ps opplegg for å fange IHS Markit er det mest oppdaterte i en rekke tilbud i bransjen


T RADERS OG deres Bloomberg-terminaler skilles sjelden. Noen 350, 000 folkegaffel ut rundt $ 27, 001 hvert år for å få tilgang til Bloombergs pakke med tjenester og produkter: filer på finansmarkedet; grafiske og prisinstrumenter ferdigheten til å snakke med andre bidragsytere på markedet. Disse funksjonene er så lurt å like for obligasjonsforhandlere, hedgefondforvaltere og pensjonsfondhandlere at når pandemien lukket kontorer over hele verden, slepte mange terminalene sine i drosjehytter.

Ettersom kvantitativ investering svulmer og algoritmer dominerer finansmarkedene, selv om vi antar, endres forespørselen etter filer. En menneskelig aksjevalg kan per sjanse per sjanse også i tillegg utmatte en enkelt glatt plattform der de skal produsere diagrammer og chatte med megleren, men kvantitative selskaper er desperate etter å bli plugget inn i enorme filer som de vil sile for indikatorer. En av de raskest stigende delene av markedsfilindustrien de siste fem årene har vært boom-promotering for finansieringsledere, ganske enn selgere. Og en broket, fragmentert gjeng med leverandører har stor suksess med å fremme proprietære filer direkte til kvantitative ledere. En påminnelse om dette kom hit i november 44 da S & P , et ratingbyrå ​​og byrå for økonomiske filer, sa at det ville fange IHS Markit, en kredittvurderingsfil leverandør, for $ 44 bn. Tie-up er det nest største anskaffelsen som ble kunngjort i år, på baksiden av de mest innbydende $ 56 bn kinesisk oljeledningsavtale i juli.

Leverandørene som tilsynelatende vil vinne fra kvantemeldingen, gjør det nesten ved historisk ulykke. Noen — tilsvarer Nasdaq og Intercontinental Change ( ICE ), som slynget børser – hadde vært så snart bare finansielle rørleggere, clearingtransaksjoner og matchende handler. Assortert miljø av interessegamere, sluker IHS Markit begynte med å gi priser for det ugjennomsiktige markedet for kredittvurdering-standardbytter, i håp om å tappe selgernes økende appetitt for derivater. Transaksjonen arkiverer disse selskapene skrøpelige for å være et biprodukt. Nå er de “livsnerven i økonomien”, sier Audrey Blater fra Aite Community, et gjennomgangsbyrå. Markedsinntekter som vokst med rundt 5-8% per år de siste fem årene, og marginene er store. S & P har en løpende margin på 56%, 25 andel fasetter høyere enn for fem år siden.

Nå disse så snart som helt forskjellige selskaper går sammen. S & P og IHS Markitsammenslåing følger en rekke identiske avtaler. I 2019 London Stock Change ( LSE ) ble enige om å fange Refinitiv, en finansiell filleverandør så snart den eies av Thomson Reuters, for $ 27 bn. I september i år ICE tilbød Ellie Mae, en pantleverandør, for $ 12 bn.

De etablerte selskapene håper disse megafusjonene vil gjøre det mulig for leverandører å høste stordriftsfordeler og opprette filbunter som sjarmerer til kjøpere. Unn deg gigantene av forbrukerteknologi, finansielle arkivbedrifter ønsker å opprette “økosystemer” som kjøpere uten teknikk må gå bort, sier Blater. Slike skalaøkonomier ser utvilsomt ut til å eksistere for S & P og IHS Markit. Bedriftene spørrer rundt $ 600 i årlige økonomiske besparelser, men Hamzah Mazari fra Jefferies, en finansieringsbank , tror de kan tilfeldigvis slutte nærmere $ 720. Transaksjonen burde også ha fredelige inntjeningsproduserende synergier, som paret estimerer til en årlig $ 350 m. Det er fordi de liker komplementære selskaper og gir en hånd den identiske puljen av kjøpere. S & P gir aksjeindekser, for å illustrere, mens IHS Markit vevder pent i prisingen av obligasjoner. Den blandede enheten kan per sjanse og sjanse selge sitt utvalg av varer gjennom store kontrakter, og belaste kjøperne et gebyr for alt-du-kan-spise-filer.

Alt dette gjør regulatorer smertefulle over den økende markedskraften til et plaget team av filleverandører. Europeiske vakthunder skal få en oppløsning om LSE’S velger Refinitiv innen midten av januar. Likevel kan det hende at de tilfeldigvis ikke oppnår verdt å blokkere foreningen mellom S & P og IHS Markit. Mazari sier at overlapp mellom selskapene ikke lenger er høyere enn 11 – 12% av inntektene sine, så fokuset på de forskjellige segmentene vil ikke lenger øke. Uansett om avtalen blir trukket eller ikke lenger, avslører dimensjonen hvordan industrien omarbeides. I flere tiår prøvde motstandere å overvinne Bloomberg ved å tilby identiske, men mer kostnadseffektive plattformer. Handlere kan sjanse og sjanse, og fredelig ta dingler på terminalene sine, men markedet for filer blir omarbeidet.

Denne teksten så i finans- og økonomistykket av trykkmodellen under overskriften “Tåreoppløsning”

You may also like

Leave a Comment