Mor gjør tap av barn til en positiv opplevelse, blir livstidsgiver

by admin
mor-gjor-tap-av-barn-til-en-positiv-opplevelse,-blir-livstidsgiver

Mens hun satt og ventet på å se på resultatene, lovet Sue Busuttil, som hadde født en ni måneders dødfødt, at hun ville utvikle seg til å bli en blodgiver hvis alt gikk bra.

Da hun kom frem, sparte hun løftet sitt og forsto snart betydningen av donasjonen hennes. Søsteren hennes, som da mottok kreftmedisin, hadde på ett nivå obligatorisk fire bagasjer med donert blod.

“Kvinner kan donere runde en tjene blod hver fjerde måned. Min anstrengende søster – Joanna Bonnici – hadde obligatorisk fire bagasjer i en enkelt transfusjon … som utgjorde fire givere, “nevnte Sue.

” Jeg var imponert og pleide å bli presset til å donere et stykke til. ”

Busuttil forplasserte sin tredje baby på 39 uker noen 15 år innen fortiden.

“Enkeltpersoner hadde forsøkt å muntre meg opp ved å fortelle meg at jeg hadde to friske små gutter, men jeg tenker ikke på noen personer som ikke har gått gjennom noe identisk, forstår katastrofe og følelse av hjelpeløshet, ”nevnte hun.

Hun fryktet at hvis hun ble gravid igjen, kanskje hun kanskje kanskje ferdighetskomplikasjoner, så hun gjennomgikk blodvurderinger for å oppfatte det som lenge hadde gått upassende.

“Jeg føler meg veldig lav og sitter inne i den klare leiligheten på det gamle blodtransfusjonssenteret. Jeg var omgitt av plakater som ba oss om å gi blod, og jeg begynte å se på et bilde av Jesus, “nevnte Sue.

” Jeg ga et løfte, jeg oppfordret Jesus: hvis jeg får bedre , Jeg skal donere blod resten av livsstilen min.

“Etter at jeg hadde bestemt meg med de veldig sjenerøse filene, var utvilsomt den viktigste ingrediensen jeg ba om: Kan jeg gi blod? ”

Busuttil, nå trebarnsmor, husker i starten at hun var urolig når hun så blod, men likevel kom hun snart på besøk til frykten.

“ Som et alternativ til å være lydhør overfor dets betydning innen medisiner mot kreft, ble jeg en gang kalt fra helsesenteret som et helt nyfødt obligatorisk blod som samsvarte med mitt.

“Som en mor som hadde fått en tap, jeg kan på ingen måte forsømme følelsen av haster jeg følte den dagen … og jeg er takknemlig for at jeg klarte å gjøre tapet mitt riktig til en bestemt ferdighet. ”

Tumble in supply av blod

Bestemmelsen ion for blod som Sue svarte på det tidspunktet, er relevant i dag mer enn noensinne.

Pandemien kan også rett og slett se på en nedstigning i forventning da mange operasjoner ble utsatt.

På den motsatte siden gikk leveransen ned så vellykket, og ettersom problemene begynner å bli langvarige, oppfordrer den landsomfattende blodtransfusjonstjenesteenheten til oss å presentere blodgaven denne julen.

Mellom mars og november denne 365 dagene, 13, 379 av oss falt inn på NBTS for å se om de også bare vil donere blod, en nedstigning på 2, 149 av oss sammenlignet med tilhørende stengetid 365 dager.

NBTS-direktør Alex Aquilina oppfordret forekomster av Malta om at blodoverføring er nødvendig i tilfeller av trafikk- eller arbeidsulykker, behandling for kreft og andre kontinuerlige sykdommer, kirurgiske inngrep, pre-lengde av tid leveranser og graviditet komplikasjoner.

“Det er noe distan ikke noe rart at på hver dag blir runde 40 gadgets overført. Mange medisinske inngrep kan ikke implementeres hvis blod ikke er tilgjengelig i tilfelle det er obligatorisk. Uten blodforsyning er pasienters liv i fare, ”nevnte han.

Disse ved å donere blod kan se etter” Nationwide Blood Transfusion Service – Malta “på Facebook.

Upartisk journalistikk koster kontanter. Tøff forekomster av Malta for kaffe.

Tøff oss

0 comment
0

You may also like

Leave a Comment