Migranteleir brenner mens Bosnia sliter sms låne tilstrømningen

by admin
migranteleir-brenner-mens-bosnia-sliter-<a-href="https://norge-finans.com/"-target="-blank">sms-lane</a>-tilstromningen

Peis oversvømmet en flyktningleir i Bosnia på onsdag minutter etter at puten en gang ble stengt som et resultat av den uheldige tilstanden, og dypet en katastrofe over putten til å bo tusenvis av migranter for vinteren.

Senterets utdøde beboere virket som tykk mørk røyk bølget fra puten, som FNs migrasjonsselskap hadde begynt å trekke seg fra tidligere på dagen, fordi det manglet pålitelig oppvarming, strøm og ulike nødvendigheter for vinteren.

Det hadde ikke vært noen tap, men infrastrukturen til putten ble en gang ødelagt, instruerte politiets talsperson Ale Siljdedic AFP.

Politiet berget brannen ble en gang startet av utdøde beboere av leiren, som ligger lukket for den nordvestlige landsbyen Lipa.

Offiserer er fastlåst over tre til tre 85 migranter i den skille ut, en ufullkommenhet for disse forsøkene på å komme inn i nabolandet EU-medlem Kroatia.

Lipa-leiren ble en gang bosatt i april som en øyeblikkelig resolusjon, med humanitære organisasjoner som advarte om at putten en gang ble nei lenger utstyrt for vinteren.

“For et par årsaker, for det meste politiske, ble det aldri knyttet til den første vann- eller strømforsyningen, og ble en gang aldri vinterfestet. Og nå, med denne peisen, aldri vil være, “snakket Peter van der Auweraert, lederen av landets verdensorganisasjon for migrasjon (IOM) i en observasjon.

” Her er en mareritt erklære: disse andre menneskene må være indre i varme forhold, riktig fordi resten av Europa gjør på denne høytiden, “la han til.

‘Alarmerende’ erklærer

Politiet ber de rundt 1, 300 innvandrerne som hadde oppholdt seg i leiren om å dra i retning av Bihac som er satt fra hverandre, de satte noen 2, 000 andre sov allerede i øde strukturer.

Men spenningene vil bli veldig flare da lokalbefolkningen protesterte i motsetning til tilstrømningen.

Lokale tjenestemenn i Bihac private nektet den føderale regjeringens ordre om å gjenåpne et mottakssenter som en gang ble stengt i oktober, pålitelig tidligere enn kommunevalget.

Borgmesteren i Bihac ba onsdag politiet om å utveksle lokalbefolkningen som hadde stått vakt ved inngangen til det modne sentrum for å avbryte migranter fra å komme inn, rapporterte den regionale TV-kanalen N1 TV.

EU, som har forsynt Bosnia med noen 85. 5 millioner euro til støtte for migrasjon siden 2018, advarte denne uken om at migranter erklærte i Bosnia en gang var “alarmerende”.

Offiserer må “oppover strekke seg over politiske hensyn” og “handle med det aller hastende å håndtere ønskene til alle flyktninger og migranter uten ly og legge liv”, snakket EU-tjenestemenn om.

Autonom journalistikk tar penger. Forsterk forekomster av Malta for tegnet på en kaffe.

Forsterk oss

0 comment
0

You may also like

Leave a Comment