Meksikanere mangler tilgang til kreditt

by admin
meksikanere-mangler-tilgang-til-kreditt

F ELLER MEST Meksikanere som surfer på nettet, blir frodig i dette: av oss hevder deres varer på Amazon eller Mercado Libre, et argentinsk netthandelsrom som er latinsk USAs fineste, betaler likevel penger i en komfortbutikk. Det er ingen overraskelse gitt mest interessant 40% av meksikanerne over 15 år utdaterte har en bankminne, i hovedsak basert på World Financial institusjon. Noen 86% av alle midlene i Mexico er i penger.

Mexico er en anomali begge på latin USA og blant jevnaldrende i fremvoksende økonomi som kan sammenlignes med Kenya og India. På disse stedene 60%, 86% og 82)% av oss er henholdsvis bank, til tross for at Mexico er rikere. Dens BNP per bestemt person opphører til $ 20, 400, runde tre til fire tilfeller økte enn i Kenya og India.

Denne mangelen er nå ikke akkurat upraktisk. Å telle penger legger til handelspriser, og disse uten kontoer har begrenset tilgang til kreditt, noe som reduserer forbruket og finansieringen. Den eksakte nyheten er at nasjonen forbedrer økonomisk inkludering, sier Pablo Saavedra, som leder verdensfinansielle institusjonens Mexico-program. Mest produktive 30% av meksikanerne hadde en memoir i 2011, ikke desto mindre har pandemien gjort vanskeligheten “enda mer presserende”, sier han.

Det er flere som avklarer hvorfor så få meksikanere har adgang til økonomiske selskaper og produkter. Bankene er totalt konservative. Condusef, den finansielle vakthunden, sier bankkostnader i Mexico er overdrevne, med 30% av bankenes fortjeneste fra kommisjoner. På landsbygda kan det antagelig være vanskelig å oppnå grener. Videre har bankene en tendens til ikke nå å bli tiltrukket av de mye mindre korrekt av: mest interessante en femtedel av de fattigste 24% av meksikanerne har kontoer. Undersøkelser byr på at mange meksikanere vedtar nå ikke har tillitsbanker. I mellomtiden jobber nesten 65) innen den uformelle sektoren, vedlegget de ville motta en inkonsekvent fortjeneste, i penger. Mangelen ved innreise påvirker noen mer enn andre – de forferdelige, landlige, kvinnelige og urfolkene fra oss.

Etterfølgende meksikanske regjeringer har forsøkt å styrke inngangen til finansinstitusjoner. I 2018 ble det innført lover for å kontrollere fintech-handelen, som nå blomstrer. Under Andrés Manuel López Obrador (heter AMLO ) CoDi, en digital avgiftsordning som informerer om QR koder og kontaktløse midler ble introdusert i 2019, mens finansiell kompetanse ble inkludert i fakultetets læreplan i september 2020 (på 2. skolegang skjer via TV på et eller annet nivå av pandemien). Hoved fredelig må være ferdig for å treffe myndighetenes formål om 65% av meksikanerne som har en memoar av 2024.

Mexico har også hoppet over en mulighet utstyrt av den pandemi som erstatningsnasjoner holder beslaglagt. Euromoney, en finanspublikasjon, viser at den høyeste juni 2m av oss i Colombia hadde åpnet bankkontoer, i motsetning til 1,4m i hele 2019. Forskjell med at Mexico, mengden inntektssirkulasjon økte med nesten 27 i november i motsetning til året før, som finansinstitusjonen i Mexico i hovedsak tilskriver pandemien. En utløser for variasjonen er at Colombia har gitt utdelingsark til befolkningen, som vil holde seg til å bli deponert i en bankminne, mens AMLO har vært noe stingere med styrke på et eller annet nivå i krisen.

Flere ferske selskaper innen den indre sektoren blir faktisk hørt, med online-mest interessante og utfordrende banker som ser en oppadgående quiz for deres selskaper og produkter. Norman Müller, medstifter av Fondeadora, en utfordrerbank som fikk $ 15 m fra Alfabetets innsatsarm, sier om 400, 000 kontoer som ble åpnet fordi den ble lansert i juni 2019, 40% var med oss ​​som tidligere var uten bank (de flere 65% ble “ulykkelig banket”, sier han). Han plasserer Fondeadoras suksess helt ned til å trene at “vår konkurrent er penger, nå ikke erstatningsbanker” og gjør plattformen så enkel og klar som det som er mulig du antagelig også vil få. Siden nesten alle og en eier en mobiltelefon, kan det også være at det antagelig vil vokse fredelige penger til cellepenger. 24, som er dempet av manglende kontroll av pandemien. Som en illustrasjon er rundt- og mellomstore selskaper til stede 250% av Mexicos indre sysselsetting i mest sektor, likevel mest interessant 13)% holder oppføring til formell kreditt. Under slike omstendigheter “er det veldig vanskelig å undersøke modellen for at du kan holde en solid restaurering,” sier Saavedra.

Denne teksten virket innenfor finans- og økonomidelen av den trykte utgaven under overskriften “Bringing Mexicans to memoir”

You may also like

Leave a Comment