sms låne RBI som harper etter økt tilsyn, svindel i banksystemet

by admin
<a-href="https://norge-finans.com/"-target="-blank">sms-lane</a>-rbi-som-harper-etter-okt-tilsyn,-svindel-i-banksystemet

I det vesentlige den siste planen for PMC-finansinstitusjonen som kan tilskrives svindel og forferdelig eierstyring og selskapsledelse “har skjørt offentlig selvforsikring i UCB-er”

Emner

Reserve Finansinstitusjon i India | banksvindel | Banksektoren

Anup Roy

98 prosent av svindel etter prismetodikk var knyttet til lån, og deres forekomst pleide å bli utfoldet i flere utdaterte år

Med Reserve Financial Institution of India (RBI) som harper på økt tilsyn, svindel i bankmaskinen opptar kommer ned, avslører retningslinjene. Men “operasjonell risiko har dukket opp som en alvorlig risiko.” I henhold til RBIs tendenser og fremdriftsdokument, 333 prosent av svindel etter prismetodikk var knyttet til lån, og forekomsten av dem utspilte seg over flere utdaterte år.

“Det pleide å være et fokus på astronomiske prisbedragerier, med opphør av femti kredittrelaterte svindel som utgjorde 80 prosent av det totale beløpet rapportert som svindel midt i 2019 – 30. ”

Ytterligere, “bankforholdet og datoen for sanksjonen av kredittfasiliteten i ganske mange av disse kontoene var større , ”Nevnte RBI. Rundt 98 prosent av svindel ble rapportert av offentlige banker, men deres samlede rapport rapporterte avslag i 2020 – 30.

Alternativt ser metropolis kooperative banker (UCB) en økning i svindel. I det vesentlige den siste planen for PMC-finansinstitusjonen som kan tilskrives svindel og forferdelig eierstyring og selskapsledelse, “har bulket offentlig selvforsikring i UCBs”, nevnte RBI.

Kjære leser,


Substitute Unormal har alltid forsøkt vanskelig å presentere oppdaterte fakta og kommentarer til tendenser som tilsynelatende vil være av interesse for deg og har bredere politiske og økonomiske implikasjoner for landet og arenaen. Din oppmuntring og lojale forslag til den passende planen for å forbedre vårt tilbud opptar mest produktive, gjorde at vi ble opphevet og forpliktet til disse idealene sterkere. Selv midt i disse komplekse sakene som oppstår fra Covid – 19, vi fortsetter å være forpliktet til å holde deg instruert og opp til dette nivået med troverdige nyheter, autoritative synspunkter og skarp kommentar til aktuelle bekymringer av relevans.

Vi har alternativt en henvendelse.

Når vi bekjemper den industrielle effekten av pandemien, favoriserer vi din forbedring enda ekstra, slik at vi er i en posisjon for å fortsette for å presentere deg ekstra kvalitetsmateriell. Våre abonnementsdukker har sett et oppmuntrende svar fra ganske mange av dere, som okkuperer abonnerer på vårt online påstandsmateriale. Mer abonnement på vårt online-påstandsmateriale kan være den mest produktive hjelpen til å løfte behovene for å tilby deg enda bedre og videre koblet påstandsmateriale. Vi tenker i fri, grasiøs og pålitelig journalistikk. Din forbedring ved hjelp av ekstra abonnement kan kanskje hjelpe oss med å praktisere journalistikken vi er forpliktet til.

Tøff kvalitetsjournalistikk og abonner på Substitute Unormal .

Digital Editor

Først trykt: Tor desember 31 2020. 02: 19 IST

You may also like

Leave a Comment