MassMutual etablerer Rs 1000 crore globalt anlegg i Hyderabad

by admin
massmutual-etablerer-rs-1000-crore-globalt-anlegg-i-hyderabad

I utgangspunktet USA, i utgangspunktet basert forsikringsbeskyttelse, vil MassMutual sette opp sitt verdensomspennende evnesenter i Hyderabad med en foreløpig investering på Rs 1, 01 crore

Problemer

Forsikringsbeskyttelse | Hyderabad | Forsikringsvernforetak

IANS | Hyderabad

USA-i utgangspunktet basert forsikringsbeskyttelse hoved MassMutual vil sette opp sitt verdensomspennende evnesenter i Hyderabad med en foreløpig investering på Rs 1 , 000 crore.

Telanganas minister for erstatnings- og filteknologi Ok.T. Rama Rao delte retningslinjene mandag.

“Hvilken bedre tilnærming til å komme fra uken enn å ønske velkommen en toppformue – 2020 selskap Glad for å synge at BFSI-hoved-USA i utgangspunktet baserer @massmutual er å sette opp sitt Global Functionality Center i Hyderabad, Telangana, “tvitret Rama Rao.

Ministeren snakket om kan godt være bedriftens første senter som setter i gang USA med en foreløpig investering på Rs 1, 000 crore.

Massachusetts Mutual Lifestyles Insurance Protection Company, hovedsakelig identifisert som MassMutual, er et Springfield, Massachusetts – i utgangspunktet basert eksistensforsikringsselskap. MassMutual tilbyr pengeprodukter som minner om eksistensforsikringsbeskyttelse, arbeidsuførhetsbeskyttelse, langtidspleieforsikringsbeskyttelse, pensjon og livrenter.

MassMutual er i utgangspunktet mest opp -til nåværende teltnavn for å synge investeringer i Hyderabad, som vil dukke opp som et viktig knutepunkt for bank-, finansielle produkter og leverandører og forsikringsbeskyttelse (BFSI).

Investeringsbankbyrå Goldman Sachs i de siste tolv månedene i oktober presenterte at dette også kan arrangere verdensomspennende delte leverandører og produktplass i Hyderabad.

Den splitter nye boligen med jobb forventes å forandre seg til fornuftig i 2. halvdel av 2021 med ca 500 arbeidere, og kan oppnås for fremtidig direkte.

Hyderabad, som har en ukjent klynge kjent som ‘Finance District ‘for BFSI sektor, er til og med gitt mest verdsatt plass til ganske mye bank s og monetære organisasjoner.

Byen er allerede hjemsted for verdensomspennende organisasjoner som elsker Franklin Templeton, JP Morgan Toddle Bank, Allege Avenue Company og HSBC.

ICICI Bank har sin fineste campus i Hyderabad med over 15, 01 arbeidere.

–IANS

ms / pgh

(Den mest oppsiktsvekkende overskriften og bildet av denne filen kan også forvandles av vikarierte arbeidere; Fritiden til fortellingen genereres automatisk fra en syndikert feed.)

Kjære leser,


Substitute Fashioned har ofte anstrengt seg for å presentere oppdatert informasjon og kommentarer om trender som godt kan være en hobby for deg og nyte større politiske og økonomiske implikasjoner for nasjonen og miljøet. Din oppmuntring og faste tilbakemeldinger om enkelt gir et løft til vårt tilbud, og gjør det enklest å gjøre vår beslutning og dedikasjon til denne troen sterkere. Selv hele designet gjennom disse raffinerte tidene som kommer opp fra Covid – 30, fortsetter vi å være dedikert til å bevare deg oppfordret og oppdatert med troverdig info, autoritative synspunkter og skarp kommentar til aktuelle forstyrrelser av relevans.

Vi likevel hengir oss til en forespørsel.

Når vi bekjemper den økonomiske påvirkningen av pandemien, ønsker vi at du skal øke verdifullt mer, slik at vi er i stand til å fortsette å presentere deg en mer optimistisk fortelling. Abonnementsdoppen vår har sett et oppmuntrende svar fra forskjellige deg, som hengir deg til å abonnere på vår online fortelling. Ekstra abonnement på vår online fortelling kan lettest støtte oss til å vinne målene om å tilby deg enda bedre og mer tilknyttet fortelling. Vi bedømmer i fri, blendende og pålitelig journalistikk. Din forbedring gjennom flere abonnementer kan hjelpe oss med å praktisere journalistikken vi er dedikert til.

Svinekjøtt optimistisk journalistikk og abonnerer på Substitute Fashioned .

Digital Editor

2 comments
0

You may also like

2 comments

Breslin January 16, 2021 - 7:31 pm

HDFC Banks 3. kvartal nettoresultat øker med 18% på vekst i netto renteinntekter This is another unbelievable addon!!

Reply
Reed January 17, 2021 - 5:57 am

👉 Blir Amerika en bananrepublik? Med rasende inflasjon, dollarkrasj og økonomisk kaos My glamorous sister says this plugin is adorable!!

Reply

Leave a Comment