LIC IPO: EY, Milliman og Willis Towers Watson i løp om avtale om aktuarisk firma

by admin
lic-ipo:-ey,-milliman-og-willis-towers-watson-i-lop-om-avtale-om-aktuarisk-firma

Original Delhi: EY Actuarial Products and companies, Milliman Advisors og Willis Towers Watson Actuarial Advisory er i drag for å bli utnevnt fordi det aktuarmessige firmaet for strategien for offentlig detaljering av Life Insurance protection Company of India.

Bedriftene som berget holdt presentasjoner til myndighetene torsdag, hvoretter monetære bud ble åpnet.

En eldre legit nevnte at teknikken muligens kanskje antagelig kanskje ville henge rundt per ukes tid. Myndighetene hadde invitert hobby for utnevnelse av et aktuarisk firma for å løse den innebygde etiketten til LIC of India, og tok det påfølgende trinnet mot offentlig detaljering av landets største offentlige forsikringsselskap.

LIC må oppfinne en Indian Embedded Tag (IEV) rapporteringsramme for de nødvendige opplysningene i det foreslåtte første offentlige tilbudet.

Myndighetene må påta seg verbaliseringen for å komme på IEV for firmaet, som muligens kanskje vil omfatte verdsettelse av dets enorme eiendomskilder.

Det valgte firmaet ønsker å samarbeide med de utnevnte aktuarene og administrasjonen av LIC for å bli enige om en teknikk for å beregne IEV og bedømme at den er i samsvar med indiske pekere under LIC Act og disse utstedt av forsikringen regulator, blant andre.

Den rapporterende aktuaren vil ønske å løse IEV som består av justert nettverdi og etikett for trykk-alternativ fra mars 31, 2021, og for forrige periode i mars 31, 2020. Verdien av uvanlig alternativ for FY 21, følsomhetsresultater for IEV per mars 31, 2021, og prognosen for sirkulasjon i IEV for FY 21 må også være utstyrt.

Myndighetene hadde et mål for salg av Rs 2,1 lakh crore for FY 21, hvorav over Rs 90, 000 crore forventes fra salg av eierandeler i monetære institusjoner sammen med LIC og IDBI Monetary institution, mens den øvre delen forventes fra salget av offentlige virksomheter.

Alternativt nevnte tjenestemenn at LIC-børsnoteringen muligens antagelig kanskje vil spyle over til det påfølgende pengeåret fordi flere prosesser, sammen med å finne ut den innebygde etiketten til LIC, må brukes før offentlig detaljering.

(Hva overfører Sensex og Nifty Computer screen siste markedsnyheter, lagerretningslinjer og utdannet anbefaling om ETMarkets. Videre ETMarkets. com er nå på Telegram. For raskeste nyhetssignaler om monetære markeder, investeringsforslag og aksjesignaler, abonner på Telegram-feeds.)

Last ned appen Economic Economic News til nettet Daily Market Updates & Dwell Industrial News.

You may also like

Leave a Comment