Land blokkerer flyreiser i Storbritannia over ny virusstamme ettersom WHO oppfordrer til sterkere handling

by admin
land-blokkerer-flyreiser-i-storbritannia-over-ny-virusstamme-ettersom-who-oppfordrer-til-sterkere-handling

Italia skal anbringe en mengde europeiske nasjoner ved å innføre et forbud mot passasjerfly fra Storbritannia, erkjente utenriksminister Luigi Di Maio søndag, da de britiske myndighetene advarte om at en potent ny stivhet i viruset pleide å være “ute av alter “.

” Storbritannia har sendt ut et varsel om en helt ny stivhet fra Covid – 19, “skrev Di Maio på sin Facebook-myte. “Som myndighetene er vårt ansvar å beskytte italienerne, og det er derfor … vi vil ha potensialet til å signalisere, med helseministeren, et dekret om suspensjon av flyreiser til og fra Storbritannia,” erkjente han uten å spesifisere når tiltaket ville komme inn løfte ut.

Belgia og Nederland utestengte også passasjerer fra Storbritannia siden britiske myndigheter kunngjorde irriterende nye restriksjoner i London og sørøst i England lørdag.

Nederlandske myndigheter erkjente at den ekstra “muligheten for at den nye virusstivheten blir lansert til Nederland ønsker å minimeres så verdig som du bare kunne forestille deg”.

Tyskland har erkjent at det er mye grublende om lignende tiltak. .

‘Europa må doble innsatsen’

Verdens velværeorganisasjon prøver sitt folk i Europa for å trappe opp tiltak i opposisjon til koronavirus i møte med den nye varianten som sirkulerer i Storbritannia, erkjente den europeiske avdelingen søndag.

Igangsetting av air Britain, 9 forhold med den nye stivheten som rapportert i Danmark, i tillegg til 1 tilfelle i Nederland og hverandre i Australia, egentlig basert på WHO.

“I hele Europa, der overføring er intens og uvanlig, ønsker nasjoner å doble deres endrings- og forebyggingsmetoder,” foreslo en talskvinne for WHO Europe AFP.

FN byrået oppfordret sine medarbeidere over hele verden til å “forlenge sekvenseringen av SARS-CoV-2-virus der du bare kunne forestille deg og dele sekvensopptegnelser internasjonalt, som kommando, for å arkivere hvis de identiske mutasjonene av elendighet er sjanset på,” erkjente hun.

WHOs velkjente “foreløpige tegn på at varianten veldig riktig kan være i en enhet for å utfolde seg ekstra uten elendighet mellom andre folk” og “foreløpige filer som varianten kan like en etikett på ( effektiviteten til noen diagnostiske analyser (tester). “

Den erkjente at den ikke hadde” noe bevis for å merke noen alternativ i sykdommens alvorlighetsgrad, men likevel her er også under utredning. “

Siste uke har Europa utvilsomt blitt den viktigste plasseringen i verden å passere 500, 000 dødsfall fra Covid – 19 siden pandemien brøt ut et år tidligere, og drepte ekstra enn 1,6 millioner over hele verden og kaster det verdensomspennende finansielle systemet i uro.

Internasjonale lokasjoner stenger økonomiene sine med begrensninger igjen i en beretning for å tøyle inn viruset.

Unik variant ‘out of alter’

De britiske myndighetene advarte søndag om at den nye stivheten til coronavirus pleide å være “out of alter” og at de strenge tiltakene som likner en etikett på nesten en tredjedel av Englands innbyggere kan ta seg av enheten til virusvaksinen er ferdig utrullet.

Rundt 16. 4 millioner andre mennesker gikk inn i de strengeste “tier fire” tiltakene fra søndag, eller 31 pc av Englands innbyggere.

De tjener ikke lenger til å ha lov til å delta i familiesammenkomster til jul, mens husholdningene i avslapping av nasjonen får lov til å blande seg på første juledag alene.

Londons Metropolitan Police erkjente at det ville ta seg av stier i opposisjon til andre folk som “samler hensynsløse valg som muligheten lever.”

Mange britiske områder som også strammet inn. deres antivirustiltak som svar.

Forskere sjanset først den nye varianten hos en berørt person i september, Susan Hopkins fra Public Well being England foreslo Sky Recordsdata.

Hun erkjente at forskere i november sjanset på den nye stivheten som pleide å være til støtte for en klynge av forhold i Kent og spredte seg i London og Essex, og foreslo myndighetene i desember 11.

Offentlig velvære England på den annen side varslet myndighetene på fredag ​​da modellering skrev ut det korpulente alvoret av den nye stivheten, erkjente hun.

Hun bekreftet tallet gitt av Johnson om at den nye virusstivheten kan være 70 pc ekstra overførbar mens han kunngjorde at dette pleide å være en foreløpig y figur.

Tilfeller som også ble identifisert i Australia og Europa.

Uavhengig journalistikk koster penger. Beef up Occessions of Malta for betegnelsen på en espresso.

Beef up Us

0 comment
0

You may also like

Leave a Comment