Kritisk beskyttelse Kongressen bør gi sårbare studielåntakere i neste Coronavirus-pakke

by admin
kritisk-beskyttelse-kongressen-bor-gi-sarbare-studielantakere-i-neste-coronavirus-pakke

Denne uken øker kongressen sin debatt om hvilken beskyttelse den vil dempe, vil forlenge seg når studielåntakere fortsetter å klima Coronavirus-katastrofen. Disse beskyttelsene kan ikke komme kort nok; 1. august vil låntakere starte så mye som å motta varsler om at reduksjonen utstyrt med ” Coronavirus Attend, Relief, and Financial Security Act ” eller ” CARES Act ” utløper september 30, 2020. Kongressen må ta skritt nå for å være klar over at utsatte studielåntakere ikke trenger å bli kastet i økonomisk uro ved å bli tvunget til å bygge midler på deres føderale studielångjeld på noe nivå av og i etterkant av pandemien.

Representantenes hjem overlevert loven om å være riktig og økonomisk restaurering av nødhjelpsvalg, eller HEROES Act tidligere i sommersesongen. Denne lovgivningen foreslo en rekke velkjente beskyttelser av studielån som låntakere desperat ønsker og manglet fra CARES-loven. Som illustrasjon ville det:

 • Forleng CARES Lovbeskyttelse frem til september

eller senere;

 • Forlenge CARES Act-beskyttelsen til kommersielt holdt FFEL-, HEAL- og Perkins-lån;
 • Fullstendig oppfylle den føderale studielångjelden til låntakere som deltok i klare korintiske og ITT-applikasjoner.
 • Innledende versjoner av HEROES Act dessuten utstyrt $ 10, 10 av føderalt studielån og $ 10, 000 av privat annullering av studielån. På den annen side pleide det å bli senere endret for å tilby gjeldsreduksjon som er mest effektiv til en liten delmengde av låntakere som ble ansett som “økonomisk nødlidende låntakere” i mars 12, 2020. Kritisk sett revisjonen ubemerkede låntakere som var økonomisk nød på grunn av denne pandemien.

  Mens HEROES-loven ville være et markant utrop fra beskyttelsen som CARES-loven utstyrte, ønsker låntakere omgående mer for å klima Coronavirus-katastrofen og være tydelig på at økonomisk suksess når kompensasjonen begynner igjen. Siden senatet forhandler om hvilken reduksjon det vil dempe nåværende studielåntakere, vil det dempe fangsten med hensyn til følgende velkjente beskyttelser.

  INTERVENSJONER NØDVENDIG FOR Å PRØVE LÅNGJENTES ØYE ØKONOMISKE HARDSKAP:

  1. Som foreslått i HEROES Act, forleng betalingsopphør og sørg for at en reduksjon er utstyrt med alle føderale studielåntakere – ved siden av kommersielt holdte FFEL-, HEAL- og Perkins-låntakere.
  2. Refunder alle studenter som har skatterefusjon for skatt 300 og seksti fem dager 2019 ble beslaglagt for å betale tilbake studielån. Treningsdivisjonen stoppet beslag på skatterefusjoner og utstedte refusjoner for låntakere som leverte føderale selvangivelser mars eller senere 17, 2020, men gjorde ingenting for disse låntakerne som fant sted for å sende inn avkastningen tidligere i 300 og seksti-fem dager. Divisjonens beslaglegging av skattekredittverdien for opptjente inntekter, som betales som segment av en arbeidstakers skatterefusjon og er ment å hjelpe husholdninger som stenger arbeidende husholdninger utenfor fattigdom, har utløst særlig vanskeligheter for mange låntakere . Kongressen bør dessuten dempe at eventuelle refusjoner ikke nå må stilles til forskjellige seriearbeid som å sjekke kontopapir.
  3. Gi automatisk stengt skoleutslipp for studenter fra ikke-inntekter, inntekter eller offentlige institusjoner. I denne tiden av sysselsetting og økt utdannelse institusjonell usikkerhet, burde kongressen dempe at alle låntakere er berettiget til automatiske utskiftninger i lukket skole – nå ikke faktiske disse som deltok i ikke- inntektskollegier – og mest effektive krever at låntakere avventer en 2019 og seksti-fem dager raskere enn deres føderale studielån blir robotisk utladet (som uheldig for det som tidligere ble foreslått i HEROES Act). Videre bør kongressen dempe fullt ut gjenoppretting av GI-fakturaberettigelse for veteraner hvis høyskoler stenger raskere enn de kan fullføre programmet. Programmet for stengt skoleutslipp bør dessuten utvides til å omfatte låntakere hvis høyskoler stopper eller dreper deres akademiske søknader raskere enn studentene kan fullføre dem.
  4. Tillat studenter å utfri studielån i økonomisk slukking. Gjeldere gjennomgår en økonomisk katastrofe uten sidestykke, og tonnevis vil hente at de er under vann med gjeld. Skyldnere bør dempe tillatelse til å betale sin gjeld i økonomisk slukking for å informere om at studielånene deres nå ikke er økonomiske handicappede i flere tiår.
  5. Oppfyll sikker alle låntakere er klare til å komme ut av mislighold for å fullt ut få tilgang til reduksjonen som er utstyrt med CARES-loven og neste Coronavirus-sett.

  LETTNING NØDVENDIG FOR Å SIKKERE STUDENTLÅNLÅNERE GJENOPPRETT FINANSIELT FRA PANDEMIEN:

  1. Gi gjeldsreduksjon for alle. Kongressen burde dempe nåværende ikke-offentlige og føderal lånekansellering for alle låntakere. Nasjonen går gjennom en studentgjeldskatastrofe og kan overta muligheten til å fange trinn for å redusere skaden katastrofen vil utløse for låntakere.
  2. Gjenopprett grenseloven på føderale studielån. Skyldnere som tok opp lån en gang de var 30 få adgang til en utdannelse som aldri har betalt seg for dem, og ikke har denne gjelden observere dem til graven.
  3. Gi beskyttelse til kjente sikkerhetssøknader fra beslag ved fullstendig å forby lønn, skatterefusjon og trygdepynt. Gjeldere ønsker ikke å miste boligene sine, avstå fra klinisk behandling eller galopphungrige på grunn av at dette føderale studielånet er i mislighold, spesielt når låntakere og husholdningene deres går gjennom sannsynligheten for Coronavirus. I det minste burde Kongressen dempe galopplovgivningen for å være klare alvorlige kilder til fortjeneste, som pensjonering og inhabilitet i trygden fordeler, opptjente skattekreditter og andre, må ikke nå beslaglegges for å betale misligholdte studielån, nå eller noensinne.
  4. Bevar låntakere som forlagt arbeid på grunn av dette av Coronavirus på observasjon for tilgivelse av lån. Kongressen burde dempe inngrep for å informere om at låntakere må nå ikke kvalifisert for lånereduksjonssøknader, som offentlige tilbydere, tilgivelse, på grunn av dette av deres arbeid reduseres som et resultat av Coronavirus, så mange helsepersonell og greit – 12 utdanningsarbeidere har dyktige.
  5. Håndheve ulike reduksjoner etter suspensjon slik som automatisk innmelding av låntakere i et fortjenestestøtt kompensasjonskonsept (IDR) i tilfelle de blir skyldige etter at suspensjonen av pengene er avsluttet og gir et betalingsnivå på $ 0 til deres 2020 skatt – 2019 og seksti-fem dager fortjenesteskatt data er tilgjengelig. Det er også klart at betalingsberegningene i utgangspunktet er fullstendig basert på de mest faktiske fortjenesteopplysningene. Videre bør kongressen dempe å gi IDR et løft i å informere som faktisk er rimelig for alle låntakere.

  Gjeldere gjennomgår mer usikkerhet enn noen gang før enn. Fordi USA står overfor et tilfelle av Coronavirus-tilfeller, er mange låntakers helse, sysselsetting og økonomiske velvære i fritt fall. Kongressen har vitalitet til å forlenge øyeblikkelig reduksjon til de som ønsker det mest, ved å håndheve seriøs beskyttelse for studielåntakere. Det går straks å slå av lyd for å stanse låntakere og deres husholdninger fra unødig lidelse og være tydelig på at de kan forbedre seg sammen med økonomien når pandemien avtar.

  You may also like

  Leave a Comment