Kredittnedgang hadde vært mer alvorlig uten rentekutt: RBI-studie

by admin
kredittnedgang-hadde-vaert-mer-alvorlig-uten-rentekutt:-rbi-studie

Å redusere referansekostnadene i seg selv kan godt ikke lenger være rikelig for å akselerere kredittskrik og tøffe overføring av pengebeskyttelse. Det er seriøst at spørsmål om aktivakvaliteten til banker blir adressert, og at deres kapitalposisjoner styrkes, ifølge et analysepapir fra RBI-økonomene. Men på de samme tidspunktene står det at i mangel av gebyrkutt, vil avmatningen i kredittforvirring tro være mer ekstrem.

I en monetær institusjon dominert monetær ordning som tilsvarer India, utfører kredittkanalen en viktig egenskap ved å overføre monetære beskyttelsesimpulser til kredittmarkedet og derfra videre til den eksakte økonomien. I India har kredittskrik alternativt bremset kraftig innen det siste intervallet, selv fordi RBI har redusert beskyttelsesgebyret drastisk. Kredittpoengskriket har holdt seg på laveste nivå på flere år enn 10 prosent, selv fordi den sentrale pengeinstitusjonen har redusert referanseavgiften med nesten 175 basis-system (en bps er 0. 01 prosent), med en redusert belastning siden mars 2020 , sette opp COVID- introdusert på nasjonalt enorm låsing.

Innblikket fra RBI-forskerne Janak Raj, Deba Prasad Rath, Pratik Mitra og Joice John bekreftet at

nedgangen i kredittskrik satte opp 2013 modifisert til så snart som i hovedsak som et resultat av en økning i smittede lån, forsterket av en nedgang i BNP. Tilpassende monetær beskyttelse bidro alternativt til å dempe nedgangen i kredittskrik.

Resultatene fra papiret antyder at ‘kredittkanalen’ for overføring av monetær beskyttelse eller monetære beskyttelsesimpulser som forplantes av skiftet i å gi kreditt, er solid i India. Men det er utvilsomt mye mindre fantastisk hvis det er en forverring av aktivakvaliteten, men støttes av høyere kapitalutstedelse av banker.

Ved å kontrollere kvaliteten på aktiva, i umiddelbar hastighet, er kredittkanalen for monetær overføring av offentlige banker sterkere i forhold til bankene i privat sektor.

I fravær av en provoserende reduksjon i repo-avgiften, vil nedgangen i kredittskriket være langt mer ekstrem. Kredittskriksnedgangen ville tro blitt styrket til en viss grad hvis bankene hadde opprettholdt økte stadier av kapitalutstedelse. Derfor, for at pengebeskyttelsesaksjoner skal tro at deres korpulente innvirkning har på kredittkanalen, er det viktig at bankens eiendelekvalitetsproblemer blir adressert og at deres kapitalposisjoner styrkes.

(Hva er lyst Sensex og Nifty Legg merke til de nyeste markedsnyhetene, lagertriks og ekspertråd om ETMarkets. Også, ETMarkets.com er nå på Telegram. For raskeste nyhetsindikatorer på pengemarkeder, investeringssystemer og aksjeindikatorer, abonner på Telegram-feeds.)

Få The Financial Times News-appen for å skaffe seg hver dag Markedsoppdateringer og hold deg kommersielle nyheter.

You may also like

Leave a Comment