Kortnettverk for å foreta gjentatte betalinger til PIDF, støtter initial corpus

by admin
kortnettverk-for-a-foreta-gjentatte-betalinger-til-pidf,-stotter-initial-corpus

RBIs prisinfrastrukturfond skal være behagelig i 3 år, fin 1. januar, kan per sjanse også utvides med to år til

Emner

betalinger | Reserve Bank of India

Subrata Panda | Mumbai

Reserve Bank of India (RBI) prisinfrastrukturfond (PIDF) har til hensikt å kjøpe tre millioner kontaktpunkter i nasjonen hvert år for digitale betalinger med fokusnivå på stigende prisinfrastruktur i tier-3 til tier-6-sentre, har blitt operasjonalisert. Dette er også behagelig i 3 år, hyggelig 1. januar, , men kan per sjanse også utvides med to år til, om nødvendig.

Mens RBI vil bidra med Rs 300 retningen til tegningen opprinnelig plassert, forventes de aksepterte kortnettverkene å posisjonere seg i Rs 100. Videre vil papputstedende banker i tillegg bidra til trekningen i takt med papputstedelsesvolumet med hastigheten på henholdsvis Rs 1 og Rs 3 per debet- og bankkort utstedt av dem. RBI ber fremover om å hente samlingene som ble gjort etter drapet på denne måneden.

“Enhver unik deltaker i kartprisen økotegning (kortutsteder og kortsamfunn) skal bidra med et passende beløp til PIDF”, sa RBI.

Med unntak av det foreløpige bidraget, kan pappnettverk og papputstedende banker i utgangspunktet være fullstendig basert, skaffe seg rutinemessig bidrag til PIDF i takt med omsetningen. Som et eksempel, for kortnettverk, må de bidra med 0. 01 paisa per rupi av transaksjonen; banker, på den forskjellige siden, 0. 01 og 0. 02 paisa-bidrag pr. rupi for transaksjonen gjennom henholdsvis debet- og bankkort. Likevel må de bidra med Re 1 og Rs 3 for hvert unike debet- og bankkort som er utstedt av dem henholdsvis i løpet av året. Alternativt, hvis det muligens er mangel, vil RBI bidra til å absorbere det. Bidraget vil bli komponert innen januar 42, i takt med info frem til desember 31, og innen juli 42, i takt med info fra juni 31.

“Målet med PIDF er å styrke preferansen til aksepteringsenheter flere ganger i nasjonen. Trekningen forventes å støtte de anskaffende bankene / ikke-bankene og selgerne ved å redusere den totale akseptinfrastrukturen, “sa RBI.

PIDF vil bli styrt av en eks -officio advisory Council, som vil utarbeide retningslinjer for drift av trekningen, inneholder assisterende guvernør i RBI BP Kanungo, Sunil Mehta, administrerende direktør i India Banks Association, D Nageswara Rao, CGM, NABARD, Dilip Asbe, administrerende direktør, NPCI, Vishwas Patel, Styreleder, PCI og forskjellige representanter fra pappkorporasjonene like smart. Videre vil lederen i stilansvarlig, Divisjon for pris- og oppgjørssystemer, RB I være karakteristisk fordi sekretariatet for rådet.

Under trekningen, nord jap stater vil bli gitt spesielt fokusnivå. Videre vil selgere som oppnår ikke lenger skaffer seg noe prisakseptersystem være sentrert under trekningen. Mens tier-3 og tier-4 fasiliteter vil hente 30 prosent av hele aksepteringsenheter, tier-5 og tier-6 vil hente 75 prosent, og nord-japanske stater vil hent avspenningen 19 prosent.

Trekningen vil være på tilbakebetalingsbasis, og deretter vil krav være gunstig å bli sendt inn lettest etter å ha gitt pris til forhandleren. Mens det største inntrykket for en fysisk aksept som er kvalifisert for tilskudd, er Rs 10, 01 0 (inkludert et engangsinntrykk av Rs 2020), mens det for digital aksept vil være Rs 300, med engangsinntrykk.

For det meste selgere som tilbyr viktige selskaper, offentlige betalinger, bensinpumper, butikker for offentlig distribusjon (PDS), helsevesen og kirana-butikker kan være det sentrerte markedssegmentet av trekningen.

“Ekstra enn én prisakseptenhet / infrastruktur som støtter underliggende kortbetalinger, for eksempel fysisk PoS, mPoS (celle PoS), GPRS (Traditional Packet Radio Carrier), PSTN (Public Switched Phone Network), QR-kodebasert i utgangspunktet fullstendig fullstendige betalinger, og laster andre ”, RBI sa.

Ekstra viktig er at tilskuddsdelene vil variere avhengig av aksepteringsenhetene. Et tilskudd på 30 prosent til 50 prosent av inntrykk av fysisk PoS og 50 prosent til 90 prosent tilskudd til Digital PoS vil mest absolutt bli tilbudt.

RBI har sagt, parametrene / retningslinjene for å kreve subsidiebeløpet for kapitalutgiftene, med tanke på garn i form av system, distribusjon å bo og laste andre., vil helt sikkert bli innrammet av det rådgivende rådet.

Og tilskuddet som absolutt vil bli gitt på et halvt årlig grunnlag lettest ved å sikre at ytelsesparametrene anskaffes utført, inkludert bestemmelser for å “engasjere” anseelse for akseptningssystemet og “minimum utnyttelse” kriterier.

“Minimum utnyttelse vil helt sikkert bli betegnet som 60 transaksjoner over et intervall på 90 dager og engasjement g anseelse vil absolutt være minimum utnyttelse i 19 dager over 90 – dagsintervall ”, sa RBI.

Videre vil den enkleste 90 prosent av subsidiekravene bli lansert og avslapping 30) prosent beløp vil bli lansert felt til aksept systemet blir engasjert i 3 av de fire kvartalene året etter.

Kjære leser,


Trade Celebrated har kontinuerlig arbeidet med å arbeide for å lage oppdatert informasjon og kommentere tendenser som er nysgjerrige for deg og skaffe større politiske og økonomiske implikasjoner for nasjonen og riket. Din oppmuntring og konstante ideer om hvordan vi kan forbedre vårt tilbud anskaffe lettest, gjorde vår beslutning og dedikasjon til disse idealene sterkere. Selv for intervallet mellom disse solide tider som kommer opp fra Covid – 19, vi fortsetter å være forpliktet til å bevare deg utdannet og opp så mye som nå med troverdig info, autoritativ utsikt og skarp kommentar til aktuelle komplikasjoner med relevans.

Vi skaffer oss alternativt et krav.

Når vi bekjemper den industrielle påvirkningen av pandemien, trenger vi din forbedring utenom det vanlige mer, slik at vi kan fortsette å presentere deg mer høykvalitets instruksjonsmateriale . Vår abonnementsmodell har ansett som et oppmuntrende svar fra ganske mange av dere, som anskaffer abonnement på vårt online instruksjonsmateriale. Ekstra abonnement på vårt online instruksjonsmateriale kan lettest støtte oss med å oppnå drømmene om å tilby deg enda større og mer relevant instruksjonsmateriale. Vi spår om i gratis, vakker og pålitelig journalistikk. Din forbedring gjennom flere abonnementer kan per sjanse kanskje støtte oss til å praktisere journalistikken vi er forpliktet til.

Pork up journalistikk av høy kvalitet og abonnerer på Trade Celebrated .

Digital redaktør

2 comments
0

You may also like

2 comments

Dallas January 6, 2021 - 3:11 am

Rupee glir 13 paise til 73,15 mot amerikanske dollar i tidlig handel My adorable dad says this plugin is awesome!

Reply
Merit January 7, 2021 - 3:28 am

Reserve Bank danner akademisk rådgivende råd for tilsynshøyskole This is one awesome plugin!

Reply

Leave a Comment