Kommer det en M & A-boom?

by admin
kommer-det-en-m-&-a-boom?

Jeg MAGINE DU er sjefen for et offentlig selskap. Normalt er du opptatt med å gjøre valg, besøke utposter, snakke med kunder, leverandører og ansatte. Konferansene er uendelige. Du får liten tid til refleksjon. Så, uten å forlenge denne våren, etter en brannslukking, er dagboken naken. Du setter deg ned for å stirre, gjemmer deg for familien og drømmer – om hva firmaet ditt mangler, om hva det har for primært. Du ringer til en passende finansieringsbankmann og bestiller: “Jeg må snart oppnå en avtale.”

Resultatene av slike stopp-hjemme-teknikk-klasser er nå tydelige. De siste ukene ble ansett som en serie med M & A øvelse. Det er fusjonsavtaler av alle slag, i alle ingredienser i feltet, alt det aller mest realistiske designet fra mange bransjer – fra teknologi og helsevesen til bank og publisering. Dealmakerne i finansierende banker er homofile. Stengetidsproblemene hadde vært så opptatt, de sier, ble i 2007 – 08.

Aksjonærer får en oppfordring til å gjøre det verste. Det vil muligens være en tung litteratur, noe av det forholdet fra aksjemarkedet fra de tidlige 2000 som hevder at fusjoner nå nå ikke vinner billett for det anskaffende selskapet . Ekstra nylig sammenligning er ekstra nyansert. Fusjoner overvåket av serieinnkjøpere har en tendens til å øke kostnadene, finner den. Når M & A kommer i gang, kan problemer raskt berges ut av hånden, unødvendig å bestille. Likevel har fusjoner en tendens til å få en sammenhengende sunn fornuft til dem tidlig i den økonomiske konjunkturen og under gjentatte forhold.

Å realisere den voksende

) M & A varsle, gå tilbake til januar og februar. Bankfolk hadde en pudgy pipeline av avtaler. Så tok pandemien trening. En administrerende direktør som trengs for å måle annenhver gang. I tilfelle du hadde en sammenslåing i arbeidene, trakk du den. Du kunne ikke projisere tall med selvsikkerhet. Du visste ikke for folk som vil perchance perchance også komme opp med penger for en avtale, eller finansiere det. Selv da stoppet samtalene med bankfolk uten metode. Snarere enn skyggefulle anledninger kom digital forvirring – fra ett hjemmestir til 1 til.

Avtalelinjen begynte å tine i juni eller juli. Bulletiner hadde kommet tykke og raske siden. En rekke her er nede på markedsbestemmelser, som raskt ble gunstige og kunne forbli slik. Rettferdighetskostnader brølte inspirere fra nedturen i rolig mars. Bedriftene med aksjer som gikk først – ekspertise og helsevesen – snublet over seg selv med en høyt verdsatt forex som de kunne betale for avtaler. Selskapsobligasjonsmarkedet har åpnet igjen med hevn, noe som gjør gjeldsfinansiering tilgjengelig. Hobbyavgiftene er til enhver tid lave og kan forhindre det der en stund. Ikke-aksjeselskaper har fått rikelig med ubrukt kapital (“tørt pulver”) å tilkalle.

Ikke desto mindre er pengebestemmelser nå ikke den virkelige forklaringen. Det finansielle systemet er ett til. Pandemien har gitt firmaene nye komplikasjoner å løse og gjort noen tilstedeværende ekstra presserende. M & A tilbyr reparasjon. Gjeldspliktige selskaper ønsker å markedsføre eiendeler. Investorer søker etter å få travle noen strategiske hull. Begrunnelsen for en avtale skal være å stabile nåværende kjeder, å diversifisere alt det mest realistiske designet etter geografi, å berge en bestemt (mest uopphørlig digital) funksjonalitet; eller bare for å styrke inntektene eller redusere kostnadene når utsiktene for fortjeneste er ganske dystre. Omtrent en av transaksjonene som pågår nå er muligheter, sier Alison Harding-Jones, leder for M & A i Europa, Heart East og Africa for Citigroup, en pengeinstitusjon. Og noen er nødvendighetsavtaler. Covid – 19 har skapt vinnere og tapere alt det aller mest realistiske designet av bransjer, men i tillegg inne i dem. Administrerende direktør for vinnende firmaer vil muligens også oppnå at perchance-perchance også oppdager at anskaffelsen på deres låst ønskeliste er tilgjengelig. De som mister selskaper må bare forsøke og markedsføre riktig.

Hver slags skal være forsiktig med svaret fra aksjonærene. Farene ved å få billetten ødelagt eller å undervurdere vanskeligheten med å integrere anskaffelser er stadig nyere. Ikke desto mindre vil avtaler som begynner å søke etter strategiske saker, være tilbøyelige til å gi inspirasjon til tvilen. Serielle forhandlere vil i det minste berges mest mulig spillerom. Bli undervist av McKinsey, et konsulentfirma, finner at firmaer som oppnår hundrevis små oppkjøp over tid, har en tendens til å legge til billett til dem. Slike “programmatiske erververe” forhekser ekstra forsiktighet ved vurdering av mål, og tilpasser M & A med bredere bedriftsteknikk og integrering av kjøpene deres.

Store, engangsavtaler er som regel risikofylte. Farene ser ut til å være små nå, men vil utvikle seg jo lengre M & A varsler fortsetter. Sjefer vil åpne for anstrengelser som deres dealmaking-motstandere søker etter ekstra i opplyste anledninger. De vil muligens være utsatt for den dårlig fortalt, grandiose fusjonen. Når varslingen er det aller mest realistiske designet av, vil et par slike sjeler fange seg inspirere i stirringen hjemme, men denne gangen tilskrives de nå ikke nå et kontor å gå til og spørre seg selv: “Hvorfor Jeg oppnår det? ”

Denne teksten virket innenfor Finance & economics andel av utskriftsversjonen under overskriften” Hjemmeskole “

You may also like

Leave a Comment