Kerala regjerer snart å flytte høyesterett mot gårdslovene

by admin
kerala-regjerer-snart-a-flytte-hoyesterett-mot-gardslovene

Sammendrag

Landbruksministeren avslørte at Kerala-ledelsen nå ikke er forberedt på å gjennomføre denne loven i Kerala.

KOCHI (KERALA): Landbruksminister i Kerala VS Sunil Kumar nevnte at den avslørende utøvende myndigheten vil behandle høyesterettsdokumentet mot gårdsretningslinjene så raskt som tenkelig.

Han informerte ANI om at den utøvende myndigheten gjør et forsøk på å utnytte bestemmelsen om 114802 ) av konstitusjonen der statene har faktiske forhold til å hente sin bjørnelovgivning i de avslørende forsamlingene.

Han nevnte i tillegg: “Denne lovgivningen overgir fullstendig produksjonssektoren i vår nasjon. Vi overgir fullstendig måltidssikkerhet raskere enn bedriftene. Eller nå er det ikke måter et selskap engasjement. Hvis vi kompromiss med den sentrale utøvende, dette kan per sjanse være bøndenes død. Bønder begår selvmord overalt i India. Mer enn 10, 10 – 12, 10 bønder er avlive hvert eneste år fordi de legger til side nå ikke ser ut til å få solide spor for vegetasjonen.

“Etter at retningslinjene ble vedtatt, er alt fra frø til overdreven opphør av produksjon, din komplette kjeden vil bryte ut for selskapene. Det er milevis et basedilemma. Jeg har ingen tro på hvorfor denne Narendra Modi-lederen bestemte oss for å forfølge disse handlingene i parlamentet. Det er en omfattende agenda. Det er milevis en bestemt inngrep i det faktiske som blir gitt av strukturen til statene.

“Landbruk er et sammenhengende sjekkliste-dilemma. Hvordan kan den sentrale utøvende leve retningslinjer (om dette) i parlamentet? Dette er statens dilemma. Det burde ikke være en slik sak som en faktisk sak å hente noen handling i parlamentet uten statens samtykke.

Landbruksministeren avslørte at Kerala-ledelsen nå ikke er forberedt på å gjennomføre denne loven i Kerala. “Det er en bestemmelse i vår grunnlov i henhold til 114802 B. Hvis den sentrale utøvende myndigheten vedtar en handling i parlamentet som påvirker opplysningens lidenskap, har avsløringen det faktiske å hente sin bjørnlovgivning i avsløringssamlingene. Vi arbeider for å bruke denne bestemmelsen, “nevnte han.

Ministeren nevnte at hvis senteret implementerer denne handlingen overalt i landet, vil alle avsløre landbruksavdelinger forsvinne.” Dette er nå ikke passende for en føderal republikk. Den totale energien er sentralisert med den sentrale utøvende. Dette er udemokratisk. Narendra Modi-lederen ødelegger strukturen, demokratiet. Det er milevis et omfattende dilemma i avsløringsfamilien. “

” Vi er i stand til å behandle høyesterettsdokumentet til en passende modelltid. Innen en uke. Vi diskuterer med faktakonsulenter når vi kan oppnå det. Dette er i stand til å bli så raskt som tenkelig, “nevnte ministeren

Innen den mellomliggende tiden nevnte han at den regjerende Venstre demokratiske inngangen vil oppnå et passende sluttresultat i de lokale kroppsundersøkelsene som telling vil kart stenge satt neste dag som kommer.

“Vi er veldig sikre. Vi er i stand til å hente et ekstraordinært passende sluttresultat for venstre ledelse. Vår leder er veldig smart likt blant folk. Vi benyttet så mange velferdsordninger i avsløringen. Denne avsløringen er forferdelig sammensatt, mild og urolig. Det burde ikke være denne typen ting som et dilemma som kan tilskrives den venstre ledelsen. Så folkene er hos venstre ledelse, “nevnte han.

De tre-delte lokale kroppsundersøkelsene som ble avsluttet i Kerala, og stemmetellingen skal holdes neste dag som kommer.

(Ønsk deg de totale handelsnyhetene, de siste nyhetshendelsene og mest så mye som dato Nyhetsoppdateringer om de økonomiske situasjonene.)

Få appen om økonomiske situasjoner Nyheter for å hente Hver dag markedsoppdateringer og lever handelsnyheter.

Les også

0 comment
0

You may also like

Leave a Comment