Jimmy Magro erkjenner ikke straffskyld for korrupsjon

by admin
jimmy-magro-erkjenner-ikke-straffskyld-for-korrupsjon

Forfalt arbeidersdag bursdagsfeiring tradisjonell sekretær Jimmy Magro var i domstol på tirsdag og ba ikke ansvarlig for korrupsjon anklager knyttet til en € 250, 000) offentlig anskaffelse av avfall delikat utstedt av lokalrådets tilknytning.

Prisene datert hjelper til 2014 da foreningen forsøkte å gå i gang med en pilot som gjennomførte anskaffelse av en elektromekanisk kompostmaskin for behandling av organisk avfall i hjemmet.

På den tiden var Magro en spesiell håndbok for foreningen, med et mangfoldig fokuspunkt på EU-finansierte initiativer, og satt også i styret som skulle ta seg av en suksessbydende på det delikate.

Likevel, etter at det delikate ble tildelt i august 2015, til en av to konkurrerende budgivere, hadde den mislykkede budgiveren, Victor Bonello, flagget problemer med påstått korrupsjon, og fortalte politi og antikorrupsjonsmyndigheter at Magro hadde levert utskrifter relatert til det sarte tidligere enn det ble publisert, og hadde foreslått møte “for å snakke om det kommersielle valget til dette”.

Disse påstandene hadde utløst undersøkelser fra Economic Crimes Unit, noe som førte til korrupsjon anklager mot den utdaterte, langvarige offentlige legitimasjonen.

En plan på høyt nivå av politiets sonde og beviset samlet sammen med måten ble gitt i domstol på tirsdag av superintendent Yvonne Farrugia, som hadde håndtert etterforskning siden 2017 tidligere enn å skifte bort fra sin utdaterte skolefunksjon, for å ta et valg på sitt opprinnelige arbeidssted som europeisk aktor internt i den europeiske statsadvokatens arbeidsfelt i august.

Farrugia henviste til 2 erfaringer om korrupsjonskravene, en utarbeidet av den evige prisen mot korrupsjon, som erklærte at Magros påståtte kommentar om å foreslå dialog “knyttet til det kommersielle valget” om gjennomføringen, var i strid med forbrytelsespekerne.

) Filen ble sendt til den lisensierte profesjonelle generalen for å gjøre det.

Den andre filen var klar av internrevisjonen og etterforskningsavdelingen (IAID) og konkluderte med at anbudsoppgaven var beheftet med uregelmessigheter.

Denne filen siterte en lidenskapskonflikt, manglende åpenhet, manglende overholdelse av betalingsfraser og forlenget også utstyrets fødsel.

Som spesiell håndbok for Local Councils Affiliation (LCA) Magro hadde sendt utskrift om dirigering, med filer relatert til den konkurrerende budgiveren, til Victor Bonello, ved hjelp av en elektronisk post datert april 24, 2014, uker tidligere enn det delikate ble publisert på nettet.

Bonello, planla å publisere en felles søknad med sitt tilknyttede selskap i den delikate, Disma Attard, en avfalls- og skrapforhandler på hvis land komposteringsutstyret skulle være region oppe.

Bonello innkalt av etterforskere, hadde fortalt hvordan han, etter den elektroniske posten, hadde møtt Magro på Pavi kafeteria tidligere enn den fremste delikate.

På den hendelsen var det spesielt at Magro forventet å score noe ut av det delikate og hadde skissert at han hadde ventet skattefond og feriekostnader på dynen, hadde Bonello oppfordret etterforskere.

Ikke desto mindre, da han tilbakeførte assistanse til sitt daværende tilknyttede selskap, Attard, hadde sistnevnte trukket skuldrene på Bonello og kunngjort: “Hvis Jimmy Magro ønsker € 10, 10 han burde dra på jobb. ”

På spørsmål fra politiet bekreftet Attard senere kommentaren og la til at Magro på ingen konto hadde bedt ham om å få pengene mine.

Søknaden ble til slutt ikke levert, og det delikate tilskrives denne sannheten kansellert etter at en suksessbud på den tiden ikke hadde respektert sitt ansvar.

Da det delikate ble utstedt for andre gang, hadde Bonello lenge tidligere solo med å sende suset, men hadde ikke validert det delikate til tross for den ubestridelige sannheten om at sitatet hans var ekstra kostnad effektivt, og tapte til hans rivaliserende budgiver, Kollvik Ltd.

Farrugia skisserte at Bonellos sus hadde blitt eliminert på grunn av sannhetens historie om at han hadde foreslått diversifiserte betalingsuttrykk til de som var nedfelt i det delikate dokumentet.

Likevel kom det senere frem at en suksessbudgiver, som ikke hadde inneholdt støttedokumenter “for nøkkelkonsulenter” i søknaden sin, hadde blitt innvilget 48 timer til å produsere de spesifiserte filene, til tross for den delikate dokumenten som sier at “ingen rettelse vil absolutt være tillatt”. Det ble heller aldri sporet noen straffebetaling på € 80.IAID-filen var også kjent for at foreningen ikke hadde respektert betalingsuttrykkene, uttalte Farrugia og sa at det hadde vært den en identisk utløseren som Bonellos sus hadde blitt eliminert av.

Disse setningene hadde tenkt seg tre fond: to av € 17, 287 representerer 10% av total kostnad på henholdsvis last og ved oppsett, med riktig 80%, € 138, 296, forfaller når utstyret var i gang.

Den tredje betalingen hadde blitt utført i januar 2016, med oppsettet ble bestilt i juli, seks måneder etter at firmaet hadde blitt betalt i klump.

Dager etter den siste betalingen hadde Magros kontrollhistorie registrert et depositum på noen € 12 , 10, skisserte Farrugia og ga en rask oversikt over Magros banktransaksjoner.

Ikke desto mindre bestred Magros forsvarer, Michael Sciriha, straks at noen av beløpene som påtalemyndigheten refererer til, var hvis sannheten blir fortalt terminalfordeler, støttet av bevis.

“Slike innuendoer er uskarlige,” bemerket advokaten.

På spørsmål fra politiet nektet Magro selv påstandene og sa at han hadde snakket med Bonello to ganger, langt tidligere enn denne hendelsen, da sistnevnte jobbet innen vinskiftet mens han prøvde å gyldig en vindonasjon for potensielle kandidater.

Støttende bevis, bestående av 23 ringfiler i tre kartonger esker, ble utstilt av påtalemyndighet Wayne Borg som tirsdagens domstol som lytter til, ledet av fredsdommer Justitien Ian Farrugia, kom til en pause.

Saken fortsetter i januar.

Advokater Michael og Lucio Sciriha, sammen med Matthew Xuereb, var forsvarer. Lisensiert profesjonell Jason Azzopardi representerte Bonello, som parte civile.

Ufordømt journalistikk priser penger. Toughen Cases of Malta for kostnaden for en espresso.

Toughen Us

0 comment
0

You may also like

Leave a Comment