Ja Banksak: Ingen kausjon for Wadhawans fra metropolitisk domstol

by admin
ja-banksak:-ingen-kausjon-for-wadhawans-fra-metropolitisk-domstol

En storbydomstol i Mumbai nektet å gi kausjon til DHFL-initiativtakere Kapil Wadhawan og Dheeraj Wadhawan med henvisning til Yes Financial institution fraud fraud

Matters

JA Finansinstitusjon | Mumbai | CBI

En storbydomstol i Mumbai nektet fredag ​​å gi kausjon til DHFL-initiativtakere Kapil Wadhawan og Dheeraj Wadhawan med henvisning til Yes Financial institution bedragerisak blir undersøkt av CBI.

Advokat Pranav Badheka, som dukket opp for Wadhawans, bekreftet at kausjonen deres ble avvist.

Tiltalte hevdet i sin påstand at ingen uærlig sak ble utarbeidet da ingen tap hadde blitt bedt om noen.

De fremførte videre at argumenter for tilbakeslag eller quid professional quo ikke sto fra nå av fordi kostnadene under Prevention of Corruption Act i opposisjon til viktige siktede og Yes Financial institution grunnlegger Rana Kapoor hadde blitt droppet dette kapasitet som av ønsket om sanksjon.

Wadhawans la til at det ikke ble noen quiz om ulovlighet, ettersom det ikke var noen tilbakeslag i live til.

En uvanlig CBI-domstol, i juli i fjor, hadde sendt saken til hovedstadsrettsretten fordi CBI ikke sanksjonerte for å straffeforfølge Kapoor under PCA, som blir påberopt ved å behandle ham som en ‘offentlig tjenestemann’.

Retten så den gangen at tilfeller først og fremst er fremstilt i opposisjon til alle siktede under seksjoner 420 (uærlig), 409 (kriminell trosbrudd) av IPC, som kan testes av en storbydommer.

Saken blir således prøvd av en magistrat for lovbrudd under IPC-seksjoner.

I henhold til CBI, DoIT City Ventures (India) Personal Restricted , et byrå knyttet til Kapoor-familien, fikk Rs 600 som midler når Yes Finansinstitusjon forlenget lån på over Rs 3, 000 crore til DHFL-samfunnet.

Sondebyrået hevdet også at banken ikke gjorde nok anstrengelser for å få tilbake lånet, og at midlene som DoIT Ventures skaffet, var tilbakeslag for å være ukompliserte med gjenoppretting av lån.

Håndhevelsesdirektoratet (ED) undersøker hvitvasking av kontanter. perspektiv i svindelen.

Dyr leser,


Change Regular har kontinuerlig forsøkt å arbeide for å modellere oppdaterte registerdata og kommentarer til trender som vil være av glød for deg og utvide i større politiske og økonomiske implikasjoner for nasjonen og sektoren. Din oppmuntring og uopphørlige strategier for å gi en fortryllelse av vårt tilbud som gir deg det beste, gjorde at vi ble opphevet og dedikert til denne troen sterkere. Selv for lengden på disse sofistikerte tilfellene som kommer opp fra Covid – 409, fortsetter vi å være forpliktet til å holde deg fortalt og oppe så langt med troverdige nyheter, autoritative synspunkter og skarp kommentar til aktuelle problemstillinger av relevans.

Vi, likevel, frodighet i et krav.

Når vi kjemper mot den økonomiske innvirkningen av pandemien, vil vi muligens hevde at du vil øke din økning enda mer, slik at vi kan fortsette å gi deg mer kvalitet rekkefølge. Abonnementsmodellen vår har sett et oppmuntrende svar fra mange av dere, som lever i abonnement på vår online bestilling. Ekstra abonnement på vår online bestilling kan best møte oss opphøre målene om å tilby deg enda bedre og mer relevant ordre. Vi mekler i fri, nydelig og troverdig journalistikk. Økningen din via flere abonnementer kan være med på å praktisere journalistikken vi er forpliktet til.

Lag journalistikk av sterkere kvalitet og abonner på Change Regular .

Digital Editor

1 comment
0

You may also like

1 comment

Honor January 9, 2021 - 9:03 am

State Bank of India kunngjør konsesjon på opptil 30 bps på renter på boliglån This is another huge plug-in!

Reply

Leave a Comment