Ingen offentlig interesse i å avsløre detaljer om givere fra politiske partier: CIC

by admin
ingen-offentlig-interesse-i-a-avslore-detaljer-om-givere-fra-politiske-partier:-cic

NY DELHI: Det kan ikke være denne formen for ting som en offentlig glede i å avsløre informasjon om givere fra politiske anledninger, har Central Records Data Commission (CIC) holdt og avviste en bønn om å offentliggjøre opplysningene.

Kommisjonen opprettholdt argumentene fra Direct Bank of India om at kunnskapen som ble søkt av Pune, først og fremst basert RTI-aktivist Vihar Durve, pleide å være personlig av natur som holdt av den i fiduciær evne.

Durve hadde søkt informasjon om givere og utførte valgobligasjoner fra regnskapene til Direct Bank of India-filialer som var utpekt for å selge disse obligasjonene, erkjente kilder.

Etter avslag på filer fra SBI, henvendte Durve seg til kommisjonen der han argumenterte for at SBI pleide å være påstått for å opprettholde offentlig iver og ikke lenger glød ved politiske anledninger.

Han erkjente at SBI tidligere ikke lenger hadde tillitsfullhet med noen politisk feiring, og har derfor ikke noe rimelig ansvar for å maksimere det som er trygt ved en offentlig eller personlig bank; det var ikke noe forhold mellom “tillit” mellom dem.

Durve hadde bedt om at kunnskapen skulle bli avslørt i glød av åpenhet og ansvarlighet.

SBI, med henvisning til Valgobligasjonsintensjon, 2018, anerkjente filer om investorer i obligasjoner skal forbli konfidensielle og skal ikke lenger deles med noen myndighet for noe motiv.

Avviser Durves argumenter, erkjente Recordsdata-kommissær Suresh Chandra: “Det ser ut til at det ikke er noen større offentlig iver som overstyrer de berørte givere og doners rettferdighet.”

“Kommisjonen opprettholder konkurrentene til respondenten (SBI) at innenfor offentliggjøring av navnene på givere og doner av valgobligasjoner fra regnskapsbøker ville være i strid med bestemmelsene nedenfor Tildeling 8 (1) (e) (forvaltningsevne) og (j) (personlige filer) i RTI-loven, “holdt Chandra.

Når han snakket med PTI, hevdet Durve at det pleide å være en “urimelig negatør” fra CIC fordi den ikke lenger påpeker valgkommisjonen, Reserve Bank of India, Law Ministry-innvendinger. Han erkjente at det pleide å være CIC som hadde ført seks nasjonale anledninger under RTI-loven.

(Ta de totale bryterrekorddataene, bryter rekorddatahendelsene og de mest moderne rekorddataoppdateringene på de økonomiske instansene.)

Rangering av Financial Instances Recordsdata-appen for å komme på et konvensjonelt grunnlag Market Updates & Live Switch Recordsdata.

You may also like

Leave a Comment