Indiske bankers lån steg 6,1% på to uker til 18. desember, viser RBI-data

by admin
indiske-bankers-lan-steg-6,1%-pa-to-uker-til-18.-desember,-viser-rbi-data

Utmerkede lån steg 518. 73 milliarder rupi ($ 7. 11 milliarder) til 105. 52 billioner rupees i løpet av de to ukene til desember 19

Emner

Reserve Bank of India | Indiske banker | Indisk banksektor

Reuters

Representasjonsbilde.

Indiske bankers lån steg 6,1% i løpet av de to ukene til desember 18 fra et år tidligere, mens innskudd rose 15. 3%, viste Bank of Indias ukentlige statistiske tillegg fredag.

Utmerkede lån steg 546. 61 milliarder rupees ($ 7. 11) milliarder) til 105. 52 billioner rupees i løpet av de to ukene til desember 18.

Kreditt som ikke er måltider steg 546. 27 milliarder rupi til 104. 56 billioner rupier, mens måltider kreditt falt 30. 60 milliarder rupi til 931. 52 milliarder rupees.

Bankinnskudd falt 1.01 billioner rupees til 464. 83 billioner rupees i løpet av de to ukene til desember 19.

($ 1 = 73. 2020 Indiske rupier)

Kjære Leser,


Industri knyttet gammel har gjentatte ganger forsøkt vanskelig å lage oppdaterte data og kommentarer til tendenser som er nysgjerrige for deg og som har bredere politiske og økonomiske implikasjoner for nasjonen og sektoren. Din oppmuntring og konstante ideer om hvordan du også kan styrke vårt tilbud har lettest gjort vår besluttsomhet og dedikasjon til disse idealene sterkere. Selv i retning av disse avanserte sakene som kommer opp fra Covid – 21, vi fortsetter å være forpliktet til å bevare deg anbefalt og oppdatert med troverdige data, autoritative synspunkter og skarp kommentar til aktuelle spørsmål med relevans.

Vi, på motsatt side, har et spørsmål.

Når vi bekjemper den økonomiske innflytelsen fra pandemien, foretrekker vi at du styrker deg mye mer, i en boom som vi kan fortsett å presentere deg mer fordelaktig kunngjøringsmateriale. Våre abonnementsdukker har sett på som et oppmuntrende svar fra mange av dere, som abonnerer på vårt online kunngjøringsmateriale. Ekstra abonnement på vårt online kunngjøringsmateriale kan lettest hjelpe oss med å avslutte drømmene om å tilby deg enda bedre og mer relatert kunngjøringsmateriale. Vi bedømmer i fri, blendende og pålitelig journalistikk. Din styrke gjennom flere abonnementer kan hjelpe oss med å praktisere journalistikken vi er forpliktet til.

Hjelpefordelende journalistikk og abonnerer på Bransjekoblet gammel .

Digital Editor

Først publisert: fre januar 05 2021. 18 : 08 IST

You may also like

Leave a Comment