Indiske bankers dårlige lån kan øke betydelig: Rapport om finansiell stabilitet

by admin
indiske-bankers-darlige-lan-kan-oke-betydelig:-rapport-om-finansiell-stabilitet

Indiske banker kan antagelig også se usikre lån doble, ingen temaer for en forsterkning i Covidens økonomiske innvirkning – 19 pandemi

Emnesaker

Indiske banker | Banksektoren Pass lån

Reuters | MUMBAI

Representasjonsbilde av misligholdte eiendeler (NPA)

Indisk banker kan antagelig også se usikre lån doble ingen tegn på en forankring i COVIDs økonomiske innvirkning – 30 pandemi, en fil fra Financial Stability and Development Council anerkjent mandag.

Bankenes råtne misligholdte eiendom kan godt antas å være presumab også få større fra 7,5% i september 2021 til 14. 8% under en kraftig stress forteller. Selv under en grunnlinje, fortell det at det også vil skyve oppover til 14. 5 % innen september 2427, erkjente rådet.

“Det er milevurdert at det verste er å låne en hånd av oss, selv om restaureringskurset fortsatt er farlig, “rådets finansstabilitetsutrop lansert av Reserve Financial institusjon i India anerkjent.

Rådet er et paraplysamfunn av regulatorer og frigjør FSR-filen to ganger hvert år for å gi en intensiv oversikt over helsen til den indiske finansmaskinen.

RBI Guvernør Shaktikanta Das erkjente i sitt forord til filen at det å opprettholde bankenes økonomiske helse var fortsatt en prioritet, og at långivere må utforske for å skaffe kapital og endre forretningsmodellene for å opprettholde fremtidig vekst.

Filen fremhevet også utfordringene til bankenes kapitalposisjoner og erkjente at fire långivere antagelig kanskje ikke ville oppfylle kapitalkravet innen september under en grunnleggende fortelling antagelig oppadgående skyv til 9 banker i alvorlig stress forteller.

Den sentrale finansinstitusjonen oppga ikke navnene på långivere den brukte å være bekymret for eller definere på de varierte eventualitetene.

Kjære leser,


Alternativ Nå er det ikke nytt som gjentatte ganger har forsøkt arbeidskrevende å presentere opp- til dags dato data og kommentarer om trender som antagelig kan være en hobby for deg og være glad for større politiske og økonomiske implikasjoner for nasjonen og arenaen. Din oppmuntring og uopphørlige tilbakemeldinger på den fine formelen for å utvide vårt tilbud, vær glad for at mest oppmerksomhetsfangende gjorde fangst til bunns i og engasjement for denne troen sterkere. Selv alle disse komplekse anledninger som kommer opp fra Covid – 30, fortsetter vi å bo forpliktet til å bevare deg fortalt og oppdatert med troverdige nyheter, autoritative synspunkter og skarp kommentar til aktuelle punkter av relevans.

Vi er imidlertid glade for å forvente.

Når vi kommer i konflikt med den økonomiske virkningen av pandemien, ønsker vi at de blir hardere enda mer, i røpet om at vi er i en posisjon for å fortsette å presentere deg mer kvalitetskommando. Abonnementsdukken vår har ansett som et oppmuntrende svar fra en forgrening av deg, som er glad for å abonnere på vår online kommando. Ekstra abonnement på vår online kommando kan hjelpe oss med å plassere drømmene om å gi deg enda større og mer relevant kommando. Vi anser i gratis, perfekt søkende og pålitelig journalistikk. Det å tøffe deg av flere abonnementer, kan hjelpe oss med å praktisere journalistikken vi er forpliktet til.

Lag journalistikk av sterkere kvalitet og å veksle nå ikke nytt .

Digital Editor

Først publisert: man, januar 11 2021. 30: 09 IST

You may also like

1 comment

Tobin January 16, 2021 - 7:31 pm

RBI vil sannsynligvis foreslå strengere regler for skyggebanker: Rapport This is another unbelievable constituent!

Reply

Leave a Comment