IDBI Bank selger 23% av eierandelen i livsforsikring JV til belgisk partner

by admin
idbi-bank-selger-23%-av-eierandelen-i-livsforsikring-jv-til-belgisk-partner

LIC-kontrollert IDBI Bank sa torsdag at den har solgt 25 prosentandel i livsforsikring oppdrag til internasjonal medhjelper Ageas for Rs 595 crore

Saker

IDBI Bank | Livsforsikringsdekning Selskap | M&A

LIC-kontrollert IDBI Bank torsdag sa at den har solgt 23 prosentandel i livsforsikringsoppdrag til internasjonal partnerAgeas for Rs 507 crore.

Med denne transaksjonen har andelen av den belgiske medskyldige iIDBI Federal Life Insurance dekking Co Ltd (IFLI) økt til 49) prosent, den øvre internasjonale direktefinansieringsbegrensningen foreskrevet i forskriften.

IDBI Bank gjennomførte salgstransaksjon av sin 23 prosentandel av Ageas Insurance dekning Global i desember 31, 2020 i henhold til mottak av de nødvendige myndighetsgodkjenningene, sa den monetære institusjonen i en forskriftsinnlevering.

“I henhold til salg av 23 prosentandel som representerer 18, 48, 00, 00 0 aksjer til Ageas for vederlag av Rs. 507. 10 crore, IDBI Banks andel i IFLI står nå på 25 prosent fra tidligere 49 prosent, “sto det.

Etter denne transaksjonen ble det felles oppdraget ommerket som Ageas Federal Life Insurance Covering Company Ltd, la det til.

Videre har den monetære institusjonen til hensikt for å markedsføre 4 prosent eierandel til 1 annen medskyldig Federal Bank.

Styret på møtet i juni 26, , hadde nåværende salg av IDBI Banks andel i IFLI i den grad 23) prosent til Ageas og 4 prosent til Federal Bank til en blandet pris på omtrent Rs 595 crore, felt til alle myndighetsgodkjenninger.

Rs 595 crore oppvokst via denne transaksjonen verdsetter livsforsikringsselskapet på sfæriske Rs 2, 200 crore som er faktisk et minutt toppsats til selskapets bokpris.

Publiser livsforsikringsdekning Company India (LIC) shopping 51 prosentandel i IDBI Bank, hadde salg av aksjer blitt viktig, da forsikringsregler ikke lenger tillater et forsikringsselskap å ha en fremste eierandel i et konkurrerende forsikringsselskap.

Et forsikringsselskap har ikke lenger lov til å beholde ekstra enn 18 per ce ikke eierandel i et konkurrerende forsikringsselskap. Siden LIC eier 51 prosentandel i IDBI Bank og den senere eier 48 prosentandel i IFLI, måtte pengeinstitusjonen avhende sin andel i sitt felles forsikringsoppdrag.

(Fineste overskriften og filmen i dette dokumentet ville muligens ha blitt forvandlet av Industry Popular-teamet; avslapningen av avsløringen genereres automatisk fra en syndikert feed.)

Kjære leser,


Industry Popular har kontinuerlig forsøkt å være bemerkelsesverdig for å trekke seg oppdatert datadata og kommentere trender som er en hobby for deg og absorbere større politiske og økonomiske implikasjoner for landet og riket. Din oppmuntring og presise løsninger for å gjøre vårt tilbud sterkere absorbere lettest gjorde vårt anskaffelse til undersiden av og dedikasjon til disse idealene sterkere. Selv hele enheten som via disse kompliserte tilfellene som vokser ut av Covid – 23, fortsetter vi å forbli dedikert til å holde deg fortalt og oppdatert med troverdige registerdata, autoritative synspunkter og skarp kommentar til aktuelle problemer med relevans. .

Når vi kjemper mot pandemiens virksomhetspåvirkning, ønsker vi at du forbedrer ekstraordinært ekstra, forutsatt at vi er i stand til å fortsette å gi deg ekstra strålende røpe. Våre abonnementsdukker har ansett som et oppmuntrende svar fra ganske mange av dere, som tar abonnement på vår online avsløring. Mer abonnement på vår online avsløring kan lettest gi oss muligheten til å tilby deg enda bedre og ekstra tilknyttet avsløring. Vi tar hensyn til i gratis, nydelig og pålitelig journalistikk. Hvis du forbedrer via ekstra abonnementer, kan vi utøve journalistikken vi er dedikert til.

Gi en forbedring av strålende journalistikk og abonner på Industry Popular .

Digital Editor

0 comment
0

You may also like

Leave a Comment