Hvorfor Wall Street vil gjerne se en sammenslåing av FIS og globale betalinger

by admin
hvorfor-wall-street-vil-gjerne-se-en-sammenslaing-av-fis-og-globale-betalinger


  • Allege Reprint
  • Skriv ut artikkel

Tekstdimensjon

Fidelity National Facts Systems

Dreamstime

To av de aller mest inspirerende ivrige spillere som har ansvaret for behandling, har angivelig kjent som fusjonssamtaler, men analytikere gjentar aksjene på aksjer, og hevder diskusjonene er et vakkert merke for verdivurderinger og ekstra konsolidering.

Verdensbetalinger (ticker: GPN) og Fidelity National Facts Products and companies (FIS), kjent som FIS, hadde vært slutt på en fusjonspris sfærisk $ 136 milliarder, rapporterte The Wall Toll road Journal søndag , med henvisning til oss kjent i emnet. Selskapene kjent som utenfor samtalene de siste dagene, rapporterte Journal, og det er ikke stor sannsynlighet for en tegning nær nær vekkelse.

Verdensbetalinger økte med 4% mandag til $ 385 en porsjon. FIS gikk ned 6%, til $ 203. En talskvinne for World Payments nektet å observere. FIS svarte ikke rett på en be om observasjon.

Barrons ble bullish på begge aksjene i en dynefortelling i september, ved siden av PayPal Holdings (PYPL), Mastercard (MA), og Visa (V).

En hindring for en avtale kan per sjanse til og med ha vært å få det via en kartellvurdering. Alternativet har allerede konsolidert seg kraftig i avslutningen 20 måneder: World Payments solgte TSYS, og FIS fikk Worldpay. En stor spiller til, Fiserv (FISV), svelget første kunnskap.

Verdensbetalinger og FIS-rute for korttransaksjoner og digitale midler for banker, og de gir hjelpestoppekspertise og kortlesere for murstein- og mørtelforhandlere, en bransje er kjent som operatørleverandøranskaffelse. De bryr seg også om e-handelsfond.

World Payments er klar halvparten av dimensjonene til FIS i årlig inntjening, men det er en måte som en enda større aktør i oppkjøp av operatørleverandører og har forhold til verdensbanker og forhandlere. Det vil hjelpe med å diversifisere FIS, som i hovedsak håndterer behandling for banker og kapitalmarkeder, til og med antar at det også har en verdensomspennende plattform med Worldpay.

Nedgangen i amerikansk detaljhandel brutto salg og nedleggelse av mursteinbutikker og restauranter som et resultat av pandemien har presset inntektene fra operatørkjøpere til World Payments. Inntekten forventes å være virkelig flat i år i motsetning til 2019, selv om vi antar at de per sjanse kan være kraftig nede uten bidraget fra TSYS, som bidro med 3,1 milliarder dollar i inntjening og $ 385) til løpende inntekt via de viktigste 9 månedene i år.

Vegtollveien vil heve seg for å se FIS svelge World Payments. En $ 136 milliardkapitalvurdering vil belaste selskapene på 13 til 14 ganger virksomhetsgebyr til Ebitda (fortjeneste før hobby, skatt, avskrivninger og avskrivninger, i takt med 2022 estimater, hovedsakelig basert på Wolfe Study-analytiker Darrin Peller. Det vil påpeke en toppklasse på 7% til 8% i forhold til de siste kursene på begge aksjer.

Hvis avtalen hadde blitt gjort rent i penger og egenkapital, uten å inkludere gjeld kan det påpeke at aksjene likevel må veksle på 16 til 18 ganger EV / Ebitda, en toppklasse på 20 % til de siste prisene. Han ser på at toppklasse er berettiget som et resultat av forventede synergier og prisbesparelser som kommer fra en sammenslåing.

Absolutt kan belastningsbehandling være veldig skalerbar og kjekk for konsolidering. Avgiftsbehandlingsselskaper som fusjonerte har kraftig reduserte driftsavgifter, og støtter forhøyede marginer. Videre kan selskaper utnytte sine bank- og operatørforhold, og konstruere en sterkere “nettverkslovgivning”, skriver Peller.

Hvis du legger til World Payments, vil FISs topplinjeinntekt forhekses med 0. 70 til 1 prosent i året, anslår han, på toppen av FISs nylige 7% til 9% avslører mål. Blandet med merkebesparelser og masser av synergier, anslår han at det kan legge til 10% til FIS-inntjening per porsjon i 2023 til en $ 70 milliarder verdivurdering, ordtaket til 30% i penger og 136% egenkapital for å finansiere avtalen.

Skrive til Daren Fonda på [email protected]

0 comment
0

You may also like

Leave a Comment