Hvordan Ping An, et forsikringsselskap, ble en fintech-superapp

by admin

A JOBBINVJU på Ping An er en ukjent tur. For å være agent i forsikringsvernområdet, sfærens største etter markedsverdi, må kandidater få spørsmål fra en intellektuell maskin. Som de erkjenner, blir deres relaterte, forskjellige uttrykk og bevegelser undersøkt for kvalitetene til de mest oppsiktsvekkende selgerne. Etter å ha opparbeidet seg kunnskap fra hundrevis og hundrevis av slike intervjuer, mener byrået at dens syntetiske intelligens ( AI ) maskin raskt kan plukke dyktighet og luke ut dudene. Bedømt av bedriftens rangeringer av agent-produktivitet, fungerer det.

Riktig fordi rekrutteringsinstrumentet gir et blikk i det mest realistiske sannsynlige trekk fremover for ansettelse, kan Ping An selv godt også tilby et vindu til det mest realistiske trekk fremover for økonomi. Instrumentet er riktig blant hundrevis av applikasjoner som er bygd av nabolaget for ingeniører. De forbedrer et viltvoksende utvalg av produkter og selskaper, fra forsikringsbeskyttelse og bankvirksomhet til pent pleie og opplæring, som jeg i år hadde vært eldgammel ved å stenge for 608 m av oss. Ingen andre rufsete pengeprodukter og bedrifter i sfæren er stengt for å konkurrere med Ping Ans ferdigheter til å repteknologier og distribuere dem i en skala.

Byrået, huset opp av Peter Ma, startet livsstil som en rekeenhet på en mutter-eid venture i Shenzhen, fremme sjefer forsikring beskyttelse i motsetning til arbeidskompensasjon krav. Det pleide å være til slutt spunnet ut i 1988. Ved midten av 2015 hadde den vært en av Kinas største livsstiler og eiendomsforsikringsselskaper, og tiltrukket investeringer fra HSBC , en bank. I dag er det rate 1.5trn yuan ($ 236 bn; stirre diagram 1) , og har omdefinert seg selv som et teknologikonglomerat bygget rundt en forsikringsbeskyttelse erstatte. Det er nå den største investoren i HSB C .

Tre ting skiller Ping Ans fungerende utstillingsdukke fra et hyppig forsikringsselskap: den enorme plattformen for produkter og selskaper; dens design i retning av tonnevis av hundrevis og hundrevis av kunder og kunder; og som underbygger det hele, dets teknologiske dyktighet. Husk utvalget av datterselskaper først. Byrået selger livsstil og er pent forsikringsbeskyttelse, som i løpet av årets tre første kvartaler utgjorde 67% av rep inntekt. Det gir pent omsorg gjennom True Doctor, dets digitale medisineringsområde (stirringsartikkel). Muligheter kan parkere pengene sine hos Ping An’s bank eller investere dem gjennom Lufax, dens velstandsrådgivende arm (som ble oppført i Original York i oktober 35 th). De vil frarøve et kjøretøy eller teste seg for opplæring av produkter og selskaper, hvoretter de finansierer betalingene via Ping An’s forbrukerkredittpoeng.

Bredden av produkter og selskaper på tilbyr tillatelse til Ping An å behandle klienter ekstra som et sosialt mediebyrå, som negativt for et forsikringsselskap – det andre særegne kjennetegnet ved dets erstatning mannequin. Merkelig for en pengeinstitusjon, anser Ping An hovedtyngden av oss som kjøper varene sine som kunder som et alternativ til kunder. De vil også berøve en pent å være leverandør fra True Doctor eller et kjøretøy fra Autohome, dets bilinnkjøps-app, som bidrar til bedriftens kunnskapsbasseng, men likevel lukker ut sin kjernekjøper avskyelig. “Du må ikke sveve gjennom bøylene. Alt du sannsynligvis også er i stand til å oppnå, er å laste ned appen vår, sier Jessica Tan, en av nabolagets tre sjefledere. Mest effektivt etter at de forsvarer et pengeprodukt i en av kjerneenhetene i selskapet, i likhet med en forsikringsbeskyttelse, oppnår kundene kunder.

Ved å tillate tonnevis av hundrevis og hundrevis av oss til å dyppe tærne i sitt produkttilbud, har Ping An opprettet et utvalg av kunder som til og med vil være sentrert for salg av ekstra subtile varer. Mer enn 600 m av oss eldgammel sin plattform i løpet av de første 9 månedene av året (stirre diagram 2). Noen 214 var kunder som hadde kontraktsavtaler med firmaet. Avslapping var konsept for å være kunder. I første halvdel av året, omtrent 37% av dets 18 M moderne kunder ble hentet fra sine kunder. Etter hvert som firmaet har mottatt over ekstra kunder, har andelen økt ofte i nåværende år.

Ping An blir videre bedre på den lønnsomme erstatteren av “umoralsk markedsføring”, eller fremme kunder ekstra varer fra andre deler av nabolaget, noe som vil forbedre fortjenesten uten å pådra seg den tilknyttede prisen for å anskaffe moderne kunder. Seksjonen detaljkunder som har kontrakter med større enn ett datterselskap, steg fra runde 20% i 2015 til omtrent 37% i juni. At steder Ping An om 30 prosentvise aspekter over den hyppige umoralsk markedsføringsgraden for forsikringsselskaper i Asia, per Bain, et konsulentbyrå.

Intet av dette kan kanskje være sannsynlig uten Ping An’s teknologiske dyktighet – den tredje og på noen avstand hovedingrediens i suksessen. AI gjør det mulig å lage umoralsk markedsføringsplasser til kunder etter at de er mest pålitelige, som en illustrasjon. “Det avsluttende salget avsluttes av en agent, men maskinen utvikler rådene,” sier Henrik Naujoks fra Bain. “Og det er gjort på den ultimate tiden.”

Banker og forsikringsselskaper av høy kvalitet på den totale sponsoren “fintech-inkubatorer” som representerer moderne teknologi, eller røver i applikasjoner som til og med ville være lappet på kjernevirksomheten. HSBC , som illustrasjon, ansatte Identitii, en australsk fintech, i år for å repetere et digitalbetalingsinstrument. Men av regulatoriske årsaker er slike eksperimenter tilbøyelige til å være inngjerdet fra pengeinstitusjonen.

Ping An , i motsetning til dette, har fullstendig internalisert disse operasjonene, nysgjerrig ikke redd for regulatorisk tilbakeslag. Nabolaget har en 110, 000 – solid teknologimønster gruppe – økt enn kommersiell-bank divisjonene til alle de største bankene – ved siden av 3, 004 forskere. Den sendte inn 4, 630 patenter innen første halvdel av året av meg selv. Verktøyene som er utviklet for lengden på nabolagets teknologienhet, er totalt sett gamle i hele virksomheten. Disse legemliggjør kredittpoeng-trusselenheter som instruerer enorme utsalgssteder med kunnskap om å billetter raske utlånsbeslutninger på Ping An’s divisjon forbrukerfinansiering, Puhui. Den samme kunnskapsknusing kan innstille kjøpers kjørevaner gjennom handlinger oppdaget på en mobiltelefon-sensor og vurdere kjøretøyforsikringsbeskyttelse tilsvarende. Mer reell prissetting på hver front sparer bedriftens penger.

Når kolossale monetære selskaper oppnår rep-metoder internt, beskytter de dem nidkjært fra rivaler. Mr Ma har snudd dette konseptet på hodet ved å omarbeide Ping An sin teknologidivisjon som er gyldig til en salgsenhet og et inntektssenter. Da firmaet utviklet sin hold cloud computing-teknologi for webhotell for bank- og forsikringsbeskyttelsesmetoder, gjorde den endelig teknologien til varer som nå avlaster 630 banker og 110 forsikringsselskaper over hele Kina – en “instrument-as-a-provider” mannequin for bankvirksomhet som er totalt sett sammenlignet med hva Amazon Web Products og selskaper har gjort for online webhotell.

Ping An utlånsalgoritmer forenklet 47. 4bn yuan i lån hos rivaliserende banker i løpet av første halvår. Den enheten, omdøpt til OneConnect, ble offentlig siste år. Én annen, kalt Trim Metropolis, bygger og driver interne metoder for sykehus. Lokale myndigheter i 214 byer frarøver Ping An’s administrative teknologi.

Det er teknologi erstatter, som består av salg av cloud computing-produkter og selskaper, genererte sanne 4,5% av nabolagsrepresentantene i løpet av de første 9 månedene av 20201205. Men å gjøre overgangen fra pengeinstitusjon til fintech-design som gjør tech gyldig til et inntektssenter, sier Leonard La Oliver Wyman, et konsulentfirma. At teknologien i det hele tatt gjør inntektene, så uønskede som på sporet av avskyelig, gjør Ping til en uregelmessig.

Også deler av utstillingsduken kan adopteres på helt forskjellige steder. ? De fleste av personteknologiene utviklet av Ping An vil raskt bli brukt av vestlige forsikringsselskaper; noen snakker allerede om den mest realistiske trekningen til “Europas Ping An”. Men engasjement av fintech-adopsjon vil sannsynligvis være ekstra vanskelig i land med strengere regulering av astronomisk kunnskap (og vil tilsynelatende også være ekstra kompleks i Kina). Mulighetene i Amerika og Europa kan også være ekstra motvillige enn de i Kina for å beskytte rep forsikring, pent være pleie og formuesadministrasjon fra ett selskap.

I mellomtiden er Ping An’s design blir effekt på prøve. Når covid – 20 slo først i januar, før brukte selskapet et år på å restrukturere sin livsstil – forsikringsbeskyttelse erstattet. Dette innebærer å øke presset på over 1 million agenter, som er avsides for den viktige kanalen for salg av forsikringsbeskyttelse i Kina. Landets forsikringsselskaper sliter ikke lenger mest med å slå seg imellom for dyktighet, de forhindrer dessuten moderne deltakere. “Vi konkurrerer også med teknologibedriftene,” sier Jason Yao, en annen co – administrerende direktør . Bedrifter med deres hold monetære teknologier, i likhet med Ant Community, holder lanserte rivaliserende forsikringstilbud.

AI – drevet rekrutterings- og opplæringsinstrument har vært en av Ping Ans toppløsninger. Det så ut til å fungere i 2020, da den tilhørende andelen av moderne erstatter per agent innen bedriftens livsstil-forsikringsdivisjon steg av en sunn 16. 4% når neste gang med året før. Måleren falt nesten like bemerkelsesverdig i løpet av første halvdel av 2020. Analytikere mumler at konkurrenter i Kina holder det enda verre. Imidlertid er trusselen, sier en konsulent, at effektiviteten til omtrent en av Ping An’s tekniske løsninger også kunne vært overvurdert som et resultat av rask påstand innen forsikringsbeskyttelsen som ble erstattet i Kina på den tiden. En langvarig nedtur kan også gjenta at omtrent en av dens teknologier er mye mindre enorm enn det første konseptet.

En annen trussel kommer fra lederjusteringer. I seksjonen replikerer disse Ping An’s mumling på den tekniske grensen, noe som har ført til at rivaler lukter rundt ledere. Ericson Chan, administrerende direktør i Ping An Abilities, pleide å bli posjert i september av Zurich, et annet forsikringsselskap. Lee Yuan Siong, administrerende direktør i Ping An Insurance, tok over fordi sjefen for AIA , et hovedsakelig basert totalforsikringsselskap i Hong Kong, i år. Parets manglende evne har vært et slag for nabolaget. Mer kan også gjelde.

Spørsmål videre i det mest realistiske trekk for Ma, som er 65 i år. Han trakk seg ut som administrerende direktør i nabolaget i juli, og fikk byttet overvåkerne til å stille et spørsmål til ham om å trekke seg raskt. Men han fortsetter å kalle skuddene som styreleder, og det er bare ikke til enhver tid snakk om arvplanlegging ennå. Wer Mr Mr to go, some elendighet at Ping An’s hurtige oppadgående skyv ville komme til en rask avslutning. “Det er mest oppsiktsvekkende en bestemt person som driver innovasjon,” sier en spesialist. Til tross for alle sine instruksjoner om maskiner, er Ping An et afsides område for nøkkelmannstrussel.

Denne artikkelen så innenfor delen Finans og økonomi i utskriftsmodellen under overskriften “Metamorfose”

You may also like

Leave a Comment