Hvordan Ping An, et forsikringsselskap, ble en fintech-superapp

by admin
hvordan-ping-an,-et-forsikringsselskap,-ble-en-fintech-superapp

A JOBB INTERVJU på Ping An er en bisarr ferdighet. For å variere til en agent i forsikringsområdet, feltets største etter markedsverdi, må kandidatene lage et utvalg spørsmål fra en smart maskin. Når de svarer, snakkes sjansen for uttrykk og bevegelser for kvalitetene til de mest miljøvennlige selgerne. Etter å ha opparbeidet poster fra hundrevis og hundrevis av slike intervjuer, mener firmaet at syntetisk intelligens ( AI ) -kortet raskt kan plukke talent og luke ut dudene. Bedømt av firmaets agent-produktivitetspoeng, fungerer det miles.

Ekte som rekrutteringsinstrumentet gir et øye med fremtiden for ansettelser, kan Ping An selv også tilby et vindu på til fremtiden for økonomi. Instrumentet er moralsk i hundrevis av evner konstruert av nabolagets ingeniørflåte. De rødkjøtt et viltvoksende utvalg av produkter og tjenester, fra forsikring og bankvirksomhet til helsevesen og utdanning, som dette året på min egen side var svak ved å stenge for 600 m folkens. Ingen andre nedslitte nabolag for finansielle produkter og tjenester på denne planeten kommer til å konkurrere med Ping Ans evne til å danne anvendt vitenskap og distribuere dem i en slik skala.

Firmaet, etablert av Peter Ma, startet eksistensen som en liten enhet kl. en skrik-eid bestrebelse i Shenzhen, som selger sjefeforsikring i opposisjon til krav om kompensasjon for ansatte. Det ble så snart det til slutt spunnet ut i 1988. I midten av (2015) hadde den endret seg til en av alle Kinas største eksistens- og eiendomsforsikringsselskaper, og tiltrukket investeringer fra HSBC , en bank. På det nåværende tidspunkt er det miles verdt 1,5 milliarder yuan ($ 578 bn; søk etter diagram 1), og har omdefinert seg selv som et teknologikonglomerat konstruert sfærisk og en forsikringsindustri. Det er nå den største investoren i HSB C .

Tre ting skiller Ping Ans arbeidsmodell fra et forfallent forsikringsselskap: dets gigantiske plattform for produkter og tjenester; det trekker i opposisjon til hundrevis av hundrevis og hundrevis av kunder og potensielle kunder; og som underbygger det hele, dets teknologiske dyktighet. Sett sitt utvalg av datterselskaper først. Firmaet selger eksistens- og medisinsk forsikring, som i løpet av de første tre kvartalene av det ene året utgjorde 67) av mottatt inntekt. Det gir helsehjelp gjennom Neutral Right Doctor, dets nabolag for digitale medisiner (søk etter artikkel). Potensialiteter kan parkere kontantene sine hos Ping An’s bank eller foreta investeringer gjennom Lufax, dens velstandsrådgivende arm (som ble oppført i Unusual York i oktober 30 th). De kan foretrekke en bil eller spore for utdanningsprodukter og -tjenester, hvoretter de finansierer midlene gjennom Ping An’s person-credit score-enhet.

Den brede bredden av tilbudte produkter og tjenester. tillater Ping An å adressere potensielle kunder mer som et sosialt mediefirma, hvis de ønsker et forsikringsselskap – det 2d særtrekk ved sin industrielle modell. Merkelig for en finansinstitusjon, anser Ping An det store flertallet av oldsters som handler for sine varer, som kunder som erstatning for kjøpere. I tillegg er de i stand til å foretrekke en helsetjeneste fra Neutral Right Doctor eller en bil fra Autohome, dens bilinnkjøps-app, som bidrar til firmaets rekordmasse, men sist kommer luften fra kjernekjøperen. “Du må ikke hoppe gjennom bøyler. Alt du kanskje kan oppnå er å laste ned appen vår, ”sier Jessica Tan, en av hver av nabolagets tre sjefledere. Handiest etter at de serverer et finansielt produkt på en av hver av kjernepostene i firmaet, for eksempel en forsikring, oppnår kundene endring i potensielle kunder.

Ved å tillate hundrevis av hundre og hundrevis av gamle for å dyppe tærne i sitt produkttilbud, har Ping An opprettet et utvalg av kunder som også kan målrettes for salg av mer raffinerte varer. Høyere enn 600 folk svak plattform i løpet av de første ni månedene av det ene året (søk etter diagram 2). Noen 236 kan være potensielle kunder som hadde kontraktsavtaler med firmaet. Komforten ble sett på som kunder. I første halvdel av året, omtrent 37% av dets 18 m uvanlige potensielle kunder har blitt hentet fra kundene. Fordi firmaet har mottatt flere kunder, har andelen økt steg for steg i nye år.

Ping An blir dessuten bedre på den lukrative industrien av “tainted-selling” , eller selge potensielle kunder mer varer fra andre deler av nabolaget, noe som vil øke inntektene uten å pådra seg spor av å skaffe uvanlige kjøpere. Fragmentet av utsalgssteder som inngår kontrakter med større enn ett datterselskap, steg fra sfærisk 19% i 2015 til omtrent 37% i juni. Det plasserer Ping An om 30 forholdsmessige aspekter over den moderat smittede salgsprisen for forsikringsselskaper i Asia, ved å opprettholde et konsulentfirma Bain. uten Ping An’s teknologiske dyktighet – den tredje og langt den mest enkle ingrediensen i suksessen. AI gjør det mulig å lage flekker som selges til potensielle kunder etter at de er mest nødvendige for arrangement. “Det siste salget utføres av en agent, men kartet utvikler anbefalingen,” sier Henrik Naujoks fra Bain. “Og det blir utført på den fantastiske tiden.”

Store banker og forsikringsselskaper sponser i de fleste tilfeller “fintech-inkubatorer” som danner uvanlig anvendt vitenskap, eller foretrekker i evner som også kan være lappet på kjernevirksomheten. HSBC , for arrangement, hyret Identitii, en australsk fintech, dette året for å inneholde et instrument for digitale midler. Av regulatoriske årsaker pleier imidlertid slike eksperimenter å være inngjerdet fra finansinstitusjonen.

Ping An, av inkompatibilitet, har absolutt internalisert disse operasjonene, tilsynelatende ikke redd for regulatorisk tilbakeslag. Nabolaget har en 110, 000 – få teknologikonstruksjon team – større enn industribankdivisjonene til alle, bortsett fra de ideelle bankene – inkludert 3, 004 forskere. Den sendte inn 4, 630 teknologipatenter i løpet av første halvdel av det ene året alene. Instrumentene som er utviklet internt i nabolagets teknologienhet, er så fort svake over hele firmaet. Disse legemliggjør motemuligheter for kredittpoeng som utmasser gigantiske butikker med filer for å samle raske utlånsbeslutninger på Ping An’s divisjon personfinansiering, Puhui. En identisk plate knusing kan musikk en kjøper bruker vaner gjennom bevegelser oppdaget på en mobiltelefon sensor og verdt bilforsikring deretter. Ekstra riktig prissetting på hver eneste front sparer firmaet kontanter.

Når finansielle finansforetak oppnår formsystemer hjemme, beskytter de dem nidkjært fra konkurrenter. Mr Ma har blitt den kunnskapen på hodet ved å omarbeide Ping An sin teknologidivisjon rett inn i en salgsenhet og inntektssenter. Da firmaet utviklet sin cloud-databehandlingsteknologi for webhotell for bank- og forsikringssystemene, ble det til slutt teknologien til varer som nå tjener 630 banker og 110 forsikringsselskaper over hele Kina – en “instrument-as-a-service” -modell for bankvirksomhet som trinn for trinn når den blir plassert ved siden av hva Amazon Web Products og -tjenester har utført for webhotell.

Ping An utlånsalgoritmer forenklet 47. 4 milliarder yuan i lån hos rivaliserende banker i løpet av første halvdel av det ene året. Enheten, som het OneConnect, ble offentliggjort det siste året. Enhver annen, kjent som Orderly Metropolis, bygger og driver interiørsystemer for sykehus. Lokale myndigheter i 214 byer foretrekker Ping Ans administrative teknologi.

Det er teknologi industriell, som omfatter salg av cloud computing produkter og tjenester, genererte moralske 4,5% av nabolaget mottok fortjeneste i løpet av de første ni månedene av 20201205. Imidlertid gjør overgangen fra finansinstitusjon til fintech-tegning å gjøre tech rett til et inntektssenter, sier Leonard La Oliver Wyman, et konsulentfirma. At teknologien gjør inntekt i enhver gjenkjenning, som ønsker å legge til sporene avskyelig, gjør Ping til en uvanlig.

Kan tilsynelatende tilsynelatende også aspekter av modellen bli vedtatt andre steder ? Mange av de spesielle personanvendte vitenskapene utviklet av Ping An vil raskt bli brukt av vestlige forsikringsselskaper; noen snakker allerede om hvordan man kan endre seg til “Europas Ping An”. Imidlertid vil fintech-adopsjon være mer solid på internasjonale steder med strengere regulering av gigantiske poster (og kan godt være rolig og tilsynelatende endres til mer komplisert i Kina). Potensialene i USA og Europa kan dessuten være mer motvillige enn de i Kina til å foretrekke forsikring, helsevesen og formuesadministrasjon fra ett firma.

I mellomtiden er Ping An’s trekning blir knyttet til testen. Når covid – 20 første gang i januar, ble firmaet så snart ett år på å restrukturere sin eksistensforsikringsindustri. Det innebærer å forbedre kraften til mer enn 1 million meglere, som er rolig den dominerende kanalen for forsikringssalg i Kina. Landets forsikringsselskaper vil ikke bare kjempe seg imellom om talent, de bekjemper dessuten uvanlige deltakere. “Vi konkurrerer også med teknologibedriftene,” sier Jason Yao, en annen co – administrerende direktør . Bedrifter med sin økonomiske anvendte vitenskap, som Ant Community, lanserte rivaliserende forsikringstilbud.

AI – drevet rekrutterings- og treningsinstrument har vært en av hvert av Ping An’s høye alternativer. Det fungerte i 2020, da verdien av fersk industri per agent i firmaets eksistensforsikringsavdeling steg med en sunn 16. 4% når neste settes med utdaterte ett år. Måleren falt nesten like verdig i løpet av første halvdel av 2020. Analytikere skriker at konkurrenter i Kina blir faret enda verre. Imidlertid er sjansen, sier en konsulent, at effektiviteten til et av Ping An’s tekniske alternativer også kan bli hypet opp takket være kjærligheten til et flash-løft innen forsikringsbransjen i Kina på den tiden. En langvarig nedtur kan godt fortelle at om en av dens teknologier er mye mindre effektiv enn først tro.

Enhver annen trussel kommer fra ledelsesendringer. I fragment speiler disse Ping An’s tegning på den tekniske grensen, noe som har ført til at rivaler snuser sfæriske ledere. Ericson Chan, sjef for Ping An Abilities, ble straks pochert i september av Zürich, et annet forsikringsselskap. Lee Yuan Siong, Ping An Insurance protection’s chief govt, overtok som sjef for AIA , et Hong Kong-hovedsakelig hovedsakelig basert forsikringsselskap, dette året. Parets manglende evne har vært et slag for nabolaget. Ekstra kan vel merke.

Spørsmål videre sveler sfærisk fremtiden til Mr Ma, som er 65 dette ene året. Han trakk seg ut som nabolagssjef i juli, og fikk industriovervåkerne til å be ham trekke seg raskt. Imidlertid fortsetter han å kalle fotografiene som styreleder, og det er ikke noe slikt som snakk om arvplanlegging ennå. Hadde vært Mr Ma å trekke seg tilbake, en eller annen ulykke med at Ping An var som et raskt oppadgående trykk, kom til en rask bolig. “Det er bare én person som bruker innovasjon,” sier en spesialist. For all sin e eksos av maskiner, Ping An er rolig miljø til nøkkelmannens mulighet.

Denne artikkelen så innenfor Finans & økonomi-delen av utskriftsmodellen under overskriften “Metamorphosis”

You may also like

Leave a Comment