Hvordan påvirker vanlig informasjon i en huskjøpskontrakt lånesøknader

by admin
hvordan-pavirker-vanlig-informasjon-i-en-huskjopskontrakt-lanesoknader

Da Wang Er kjøpte huset, signerte han kontraktsprisen $ 900, 000, er avkjølingsperioden 5 dager.

Fordi forhåndsgodkjenningen av lånet har blitt arrangert tidligere, er jeg sikker på at lånet vil bli fullstendig godkjent innen 5 dager. Wang Er advokat sendte også kontrakten signert av den andre parten til lånemegleren for å arrangere en bankvurdering. Bankverdien kom tilbake til full pris. Lånet ble raskt godkjent og lånedokumentene ble mottatt.

På grunn av den riktige ordningen med lånesjefen, fikk den glatte fremgangen med boligkjøpet Wang Er til å føle at han ikke trengte å bekymre seg for leveransen, så han gikk på jobb med lånemegleren for å signere lånedokumentene etter to ukers ordning. Når du signerer, forklarer en nøye lånemegler hver klausul i detalj, og bekrefter at flere opplysninger i lånedokumentet inkluderer navnet på husbrevet, husdagsnummeret, minimumsverdien av uavhengig husforsikring, og om boligprisen er endret.

Wang Er hørte dette og spurte: “ Fordi huset er defekt, forhandlet jeg senere med selgeren, og husprisen var under $ 2000 Australske dollar, har dette innvirkning?

Selvfølgelig har det innvirkning, så lånedokumentene blir ugyldiggjort . Wang Er kanskje ikke forstår, at verdsettelsen av huset er beregnet til å være 900 millioner, kjøpesummen min er billigere med 2000, og bankindustrien vil ikke lide. Hvilken innvirkning vil dette ha?

Men faktisk kan lånet bare anskaffes med den endrede kontrakten, sendes til banken for godkjenning og signere dokumentene på nytt før oppgjøret kan ordnes.

 Alle bør ta hensyn til eventuelle prisendringer, enten den er høy eller lav, med mindre det er et privat kontantoppgjør, men så lenge prisen i kontrakten er endret. Da må bankens lån godkjennes på nytt, fordi prisendringene, stempelavgiften vil også endres, og lånetallene kan ikke stemme overens med situasjonen, selv om dokumentene returneres til banknæringen, kan de ikke leveres. Dette er grunnen til at vi vanligvis anbefaler kunder å: 1. Ikke ordne verdivurdering når kontraktsprisen ikke kan fullføres, noe som vil påvirke lånet. 2. I tilfelle endring i kontraktsprisen, må lånesjefen eller banken varsles i tide 3. Ikke haste med å sende inn banken for behandling i den endelige situasjonen 

Dette aspektet er fremdeles veldig vanlig blant kinesere. Navn på to tegn er mer vanlig, for eksempel “Wang Erbao”. Australske lokale byråer skriver ofte “to skatter” hver for seg. Hvis dokumentene ikke stemmer overens, vil det være problemer eller unnlatelse av å fullføre lånesøknaden.

Den riktige måten å skrive er Erbao Wang

( Det er ikke Er Bao Wang, og heller ikke ErBao Wang)

Den andre er å signere. Mange ganger signerer vi et pass på passene våre. Når vi kjøper et hus i Australia, vet vi ikke om vi skal signere på kinesisk eller engelsk. Så, etter signering, var det annerledes enn passet eller førerkortet, og til og med en annen signatur ble brukt når du søkte om lånet. Det skal bemerkes her at signaturen er en identifikasjon, og alle filene må være konsistente. Hvis signaturen din vanligvis er basert på passet ditt, må du ikke endre det etter eget ønske. Hvis du allerede har et australsk førerkort, kan du bruke signaturen på førerkortet som standard, hovedsakelig for konsistens.

Hovedsakelig problemene som må tas hensyn til når uavsluttede kjøp selges. Lånet forberedes før det ufullførte kjøpet plukkes, men fordi huset ikke er registrert ennå, vil tittelinformasjonen mangle. Utenlandske kunder vil lansere VOI (sertifiseringssertifikat) for hus i NSW. Etter politikken er den innenlandske australske ambassaden pålagt å vitne og signere den. Først etter registrering kan lånedokumentet utstedes.

I de fleste tilfeller, etter at innleveringen, når huset er registrert, må du umiddelbart sørge for at en advokat gir et overføringstillegg til banken.

Selger er meningen med selgeren. Nominert forekommer ofte i Victoria, ellers vil det være ufullførte overføringer i NSW. Hvis overføringen før levering innebærer dobbel overføring, vil det si at huset vil bli utviklet først når transaksjonen er fullført. Selgeren overfører til den første kjøperen og overfører samtidig til den andre kjøperen etter overføringen. Vær oppmerksom på at denne typen situasjoner ikke aksepteres av alle banker, så fortell lånemegleren på forhånd, eller en erfaren lånemegler kan identifisere det gjennom kontrakten for å unngå problemer i siste øyeblikk og unnlatelse av å fullføre transaksjonen.

0 comment
0

You may also like

Leave a Comment