Hvordan få mest mulig ut av din nye Apple Watch

by admin
hvordan-fa-mest-mulig-ut-av-din-nye-apple-watch

Så du har fått eller solgt deg en Apple-spesialist for feriene. Gratulerer! Enten du er en første gangs smartwatch-bruker eller ganske enkelt nylig å se påOS, kan det å føle deg aktet som en enorm erstatning for ditt daglige liv, iført en Apple Specialize in. Du ønsker ikke å spenne den fast og stole på standardinnstillingene begge deler – et verktøy som er så privat som en smartklokke, er det fineste hvis du har fått det til dine nøyaktige behov. Fra oppfatning av ansiktsretningslinjer til viktige påminnelser, vil denne informasjonen spasere deg gjennom hvordan du kan drepe det meste av det siste Apple-spesialet ditt.

Grunnleggende

Det aller første du kommer fra er å oppholde deg, noe som heldigvis er ganske enkelt. Foreslått Apple Spesialiserer seg i, skjerm det nær din iPhone, og et panel vil dukke opp for å ta deg via grunnleggende aktingskobling, logge på i forbindelse med Apple ID, utvikle et passord og bestemme hvilke apper eller fasetter som skal tillates. Her vil du til og med bli utløst for å oppholde deg i Siri og Apple Pay, noe som er en enkel kurs når du tilfeldigvis allerede eier dem til telefonen din.

Korriger via oppsettet, du vil bli bedt om å snu på ting som respekterer SOS og automatiske watchOS-oppdateringer, og det er en riktig ide å tillate alle. SOS lar deg øyeblikkelig drepe et anrop til innfødte beredskapspersoner ved å holde nede oppfatningens krone til du hører et varsel og ser en nedtelling. Hvis spesialiseringen din ikke er en mobiltelefon, skal du være oppmerksom på at telefonen din må være i nærheten for å drepe samtaler ut av håndleddet ditt.

Det er utvilsomt at du kanskje også vil aktivere Drop Detection som er klar til å bli glødende med nødleverandører og produkter og forhåndsinnstilte kontakter for deg når det oppdages at du har falt. Ikke kvalm, du vil ha sjansen til å varsle før du foretar en slik samtale, uansett SOS-funksjonen, det er bedre å eie hele boligen på forhånd i ønsket om å prøve for dem når det oppstår en nødsituasjon.

Apple Watch Series 6

Apple Specialize in Sequence 6

Helse- og treningsinnstillinger

Å ha automatiske oppdateringer på vil garantere at du har de mest moderne fasettene og sikkerhetsrettelsene. Med den nyeste modellen av watchOS, som eksempel, får du tilgang til Apples nylige Fitness + -videoleverandør. Du får tak i en gratis prøveperiode på tre måneder i forbindelse med spesialiseringen din, og programmene er prissøkende, spesielt når du tilfeldigvis er en nybegynner. Øvelsene er enkle, instruktørene er vennlige og Apple Spesialiserer seg på integrering er behagelig.

En av de aller beste tingene med hensyn til Apple Spesialiserer seg i (og smartklokker normalt) er deres ferdigheter til å skjoldfaner på helse og prosess. Korrigert i løpet av oppsettet, vil du bli utløst for å bestemme på prosjektmålene dine. På dette stadiet er det deilig å bruke det Apple anbefaler, respekt 43 minutter med forklaring på hver dags basis og et stativdesign av 11 timer (eller rulledesign, for brukere i rullestoler). Du vil sannsynligvis justere disse over tid når du begynner å billetter kroppen din og preferanser bedre. Hvis du vil endre disse innstillingene, sveiper du hele stilen til undersiden av Sammendrag-siden i Fitness-appen for å oppfatte og velge “Bytt mål.”

Mens du ser på ekstra motivasjon for å lukke ringene dine , vil du dessuten tillate påminnelser å møte og overføre må du ha vært inaktiv for lenge. Enda bedre, legg til om en tilknyttet partner (hvis de er andre Apple-brukere) for å sende og avdekke varsler når noen fullfører en forklaring. Dette legger til et trav med konkurranseevne, en kontakt med skyldfølelse og åpner det som er mulig for skryt. Hvis det ikke lenger er interessant, vil du dessuten bare deaktivere disse elementene.

Apple Watch Series 6

Apple spesialiserer seg i sekvens 6

For folk som forklarer belastning, snu på Påminnelser om Originate / Discontinuance Workout kan gi deg en håndgaranti for at øktene dine blir logget ved å foreslå at du starter eller avslutter en forklaring når spesialisten på oppdager endringer i koronar hjerterytme og sirkulasjon. Det er en vanskelig løsning, i ønsket om å korrigere automatisk forklaring av gjenkjenning, men det er ikke desto mindre måter å samle på, og gir deg et håndskjold som du skylder på. Aktiver disse påminnelsene ved å gå til treningsdelen i Spesialiser i-appen til telefonen din. Det er utvilsomt at du kanskje også vil ta tak i forslag til å starte guidede pusteøkter hele dagen for å låne et håndgulv til deg.

En annen viktig ingrediens i velvære er mengden søvn du har. får. Med watchOS 7 la Apple søvnsporing til sine bærbare enheter for å tillate deg å kjenne søvnen din. Mens andre enheter respekterer Fitbits og Samsung-klokker, har de en bedre jobb med å automatisk oppdage om du har sovnet og inspisere hvilken søvnsone du er i, men Apple Specialize in kan samle deg slik at du kan kjenne søvnmønstrene dine.

Forsikre deg om at du bor på sengetid og våkntid, så riktig som søvnvarigheten. Mens du ikke lenger kommer til å bli hengende på mange timer før morgenskrekken din, vil Apple råde deg til å trappe ned en dinky tidligere. Det er viktig å eie søvnagendaen din, for i det minste gjennom hele testingen vår virker det som om Spesialisten bruker denne informasjonen til å oppdage om du har lagt deg. Den automatiske søvnregistreringen er ikke den mest delikate i dag, men det kan likevel være hyggelig å be om å gå til sengs.

Det er utvilsomt at du kanskje også vil tillate en vibrerende skrekk (ved å slå på Rolig modus) når du tilfeldigvis sover med en ledsager eller er utmattende av å lytte til. Mens du stjeler for å bli kvitt din oppfatning, må du trave i søvn, og aktiverer nattbordmodus (Spesialiser i app> Vanlig> nattbordmodus) vil du slå verktøyet riktig inn i en nattklokke. Det vil for det meste sorte maskene sine, uansett når du tilfeldigvis ønsker å undersøke tiden, må du objektivt dytte verktøyet (og til og med pulten din) til å tenke, og maskene vil våkne.

Til slutt er en ekstra formulering som spesialiserer deg i å beskytte deg sunn ved å sørge for at du følger oppfordrede retningslinjer for å vaske fingrene. Når du slår på håndvaskuret, starter en 20 – 2d nedtelling kl. når som helst når spesialisten tror du har rengjort fingrene i fem sekunder. Det er ikke lenger hyggelig, siden du så snart som nå for tiden er upartisk og får litt smuss og ikke skaffer deg skummende 23 sekunder, likevel er det ikke lenger for påtrengende og det er hyggelig at du har vært ute og gått.

Apple Watch Series 5

Apple spesialiserer seg i sekvens 5

Spesialiserer seg i ansikter

Apple Specialize in ditt viktigste ansikts ansikt er maskene du vil ta en undersøkelse mest på, og det er en måte å gi deg viktig informasjon hele dagen. Det vil si at du har bodd det fint. At du muligens godt vil bruke problemer som demonstrerer prosessen din eller observerer småbarns fôringsagenda – hva som helst er knyttet til deg. Jeg ser på standardutgavene av UV-indeks, Klima, Agenda, Prosjekt og klokker fra andre tidssoner på Infograph-ansiktet, som et eksempel. Vår handelsredaktør Valentina Palladino bruker alternativt Timer, Workout and Now Enjoying.

At du muligens godt vil velge ansiktet med en himmelsk du, og deretter tilpasse det i Specialize in-appen for å finne ut om problemene du vil ha. Beslutningene som er til rådighet for deg er å regne med hvilke apper du tilordner i, og du vil dessuten til og med legge til dine aksepterte kontakter for enkel tilgjengelighet fra hjemmemasker. Dette er en av de aller beste fasettene til en Apple-spesialist – ansiktene kan tilpasses, og du vil uten tvil også bli imponert over designene dine medarbeidere bruker.

I så fall vil du dessuten hele tiden be kontaktene dine om å dele deres oppfattede ansikter med deg. Hvis din bedre halvdel har den kategoriske innretningen for å håndtere familieansvar på seg, vil de sende den til deg ved å trykke lenge på masken og bestemme delknappen. Passende garanti for at dere hver eier en Apple Specialize in Sequence 3 eller nyere.

Det er utvilsomt at du kanskje også vil avdekke ansikter som har blitt delt online eller av dine medarbeidere. Mens du ser ut som at du setter pris på telefonen din, klikker du på hyperkoblingen for å avdekke den eller trykker på delknappen og velger Legg til mine ansikter.

Mens du vurderer å endre temaet ditt for å se for deg antrekket ditt (eller humør), vil du dessuten stille opp et ønske om ansikter og sveipe fint til din oppfatning for å bestemme en bestemt når stemningen slår til. Til slutt, når du tilfeldigvis avskyr at du må vente til og med en 2d for å kartlegge tiden, vil du dessuten la Gjentatte på-masker være aktivert (den er som standard), som er klar til å gjøre batterilevetiden en tøff. Med den av, skjønt, vil du dessuten vekke maskene ved å løfte håndleddet, trykke på maskene eller trykke på den digitale kronen eller sideknappen. Gjentatte ganger er On lettest tilgjengelig på sekvens 5 og 6.

Apple Watch Series 6

Apple spesialiserer seg i sekvens 6

Meldinger og annet avslutningsretningslinjer

Når fingrene dine er tykke og en pressende melding er tilgjengelig i, kan det å gi en hånd bekreftelse uten problemer tilgjengelig gi en hånd lavere stress. Enten det er noe så enkelt som “Kan ikke snakke nå, logger på senere” eller noe ekstra spesiell aktelse “Hei sjefen, jeg lover at jeg jobber, men jeg er opptatt nå,” vil du videre redigere en standard erkjennelse av i disse scenariene. Gå til delen Standard svar i Meldingsomgivelsene for å få tak i dem – du vil dessuten snille bedre enn 23 valg.

For en ekstra privat kontakt, garanterer du at du har din Memoji-bolig opp til iPhone for å sende et klistremerke-svar med din likhet. Det er flere måter å erkjenne til dine medarbeidere utenfor din oppfatning, men en Memoji er uten tvil det morsomste (men ikke lenger i det vesentlige den klareste kommunikasjonen).

Å drepe mest mulig ut av Apple-spesialisten din, skjønt, det er prisen som går via de aksepterte appene dine og ser om det begge er en komplikasjon du videre vil bruke. For folk som setter pris på å logge mat og vanninntak, vil en snarvei fra hjemmemasker som et eksempel drepe den daglige prosessen uten sidestykke før. Videre, hvis utvalget av apper som du oppfatter blir uhåndterlig og Apples grafiske grensesnitt blir for rotete, vil du dessuten hele tiden bytte til en sjekklisteundersøkelse for appsiden.

Nå som du har fått hele kravene er funnet ut, er det på tide å sette seg ned og gi en hånd og la Apple-spesialisten din stamme fra det utmattende arbeidet for deg. Feir, korriger ideell formue og ekspertise!

0 comment
0

You may also like

Leave a Comment