Hva ville avbestilling av studielån bety for deg?

by admin
hva-ville-avbestilling-av-studielan-bety-for-deg?

Denne dagen, Kongresskvinne Pressley, i samarbeid med kongresskvinner Omar og Adams og formann Maxine Waters, tilbød en bostedspartner til Senators Schumer og Warren oppløsning som ber president-Elect Biden om å forstøve $ 50, 10 av føderal elevlån til hver låntaker. Denne residensresolusjonen viser fortsatt fart og økende kongressassistanse for haster med administrativ elevgjeldsanmeldelse. På kampanjejogget lovet presidentvalgte Biden å produsere omfattende spredning av kansellering til alle føderale lån til boliglån ( akkurat her kl. 1: 16, akkurat her ved 16: 22, akkurat her på side 26, henne e).

Studentgjeld gjør eksisterende systemiske ulikheter og raseforskjeller verre og forhindrer økonomisk gjenoppretting fra å nå allerede marginaliserte grupper som er avsides konsekvensene av den enorme resesjonen samtidig som de navigerer det verste av COVID – 19 smart å være katastrofe. Intensiv analyse har bekreftet at uopplyste låntakere og andre låntakere i farger er tilbøyelige til å opprettholde mer disiplin i tilbakebetaling av elevlån og mer generelt mislighold enn deres hvite jevnaldrende på grunn av fortiden og pågående rasediskriminering. Krenkende gjeldssekvenspraksis henger alvorlige sikkerhetspoeng, tilsvarende Sosial sikkerhet og Opptjent fortjeneste Skattekredittpoeng . Uten en frist på rekkefølge kan denne praksis øve låntakere til graven. Disse faktorene avslører at gjeldsanmeldelse av elever vil senke en enorm byrde som føles mest akutt av lånte fra Unlit og Latino.

Lovgivningsmessige gjeldsanmeldingsforslag opprettholder varierte fra nå av ikke lavere enn $ 10, 000 for en delmengde av økonomisk nødstilte låntakere til fullstendig avbestilling . Det er viktig at president-Elect Biden ikke trenger kongressen for å produsere elevlånekansellering. Nåværende lov tilbyr allerede Institutt for skolegang myndighet til å forstøve føderal elevgjeld med pennestrøk.

Som Nationwide Person Law Heart og Hjerte for ansvarlig utlån skrev i vår siste legende, Bomvei til Reduksjon , mer enn 75% av låntakere kan kanskje være gjeldfri med $ 50, 000 av kansellering, og nesten 50% av låntakere kan kanskje være gjengitt gjeldfritt med til og med $ 20, 000 i kansellering. I alle tilfeller vil familiebudsjettene til de avsluttende millionene av låntakere i tilbakebetaling oppleve gigantisk lettelse. Som et eksempel, hvis $ 20, 000 hadde blitt kansellert per låntaker, ville bli kvitt boliglånet til anslått 79% av føderale låntakere som for øyeblikket er misligholdt, og lavere med en median på nesten en tredjedel av den avsluttende gjeldsbyrden til de misligholdte hvis saldoer nå ikke må nullstilles.

Astronomisk, trendy gjeldssanering må tilbys for alle føderale elevlåntakere (inkludert PLUS-lån og lån med kommersielt eller institusjonelt hold) lærer at fordelene ved kansellering oppnår de mest tilbøyelige låntakerne.

Hvor stor gjeld løfter du opp? Hvordan ville elevlån kansellering påvirke deg? Fragmenter historien din .

You may also like

Leave a Comment