House passerer regning som vil redde låntakere fra forestående tilbakebetalingsklippe

by admin
house-passerer-regning-som-vil-redde-lantakere-fra-forestaende-tilbakebetalingsklippe

Gradvis avsluttende uke ga huset en endret versjon av HEROES Act , som innarbeidet ganske litt ekstrem beskyttelse som lånelåntakere trenger nå. Det er viktig at den endrede regningen utvider den moderne betalingsopphevelsen, stopper lidenskapen fra å påløpe føderale lån innen september 2021, og utvider CARES Act-reduksjonen til de 9 millioner låntakerne som respekterer kommersielt FFEL og Perkins. lån.

Dette lovforslaget ble så snart det ble lansert av kongresskvinnen Nita Lowey med tøffingen av høyttaler Nancy Pelosi og kongressleder Bobby Scott, leder av House Education og arbeidskomité. Denne lovgivningen ville forhindre at føderale lånelåntakere måtte bekymre seg for å legge over stipendlånene sine mens de navigerte i usikkerheten som pandemien har skapt.

Hvis det passerer senatet og er undertegnet i lovgivning, vil dette lovforslaget avverge en forestående angst skapt av et presidentmemorandum som utvidet CARES Act-reduksjonen lettest til desember 31, 2020 . Notatet oppretter en tilbakebetalingsklippe som starter den føderale tilbakebetalingen på nytt 1. januar og setter misligholdte låntakere i sannsynligheten for å få avdelingen til å ta tilbake skatte refusjon (ved siden av Opptjente inntekter Skattefradrag). Med unntak av at kongressen handler nå, kan presidentens memorandum også oppstå som en forvirrende insistering for låntakere, da de er stedet for å konstruere søket etter at tilbakebetalingen starter 60 dager før den starter på nytt . Hvis Kongressen venter, vil låntakere starte å få beskjed om at de må starte å betale tilbake sine føderale stipendlån igjen den første uken i november. Forutsatt at vi sannsynligvis fredelig kan bryte med implikasjonene av COVID – 19 inn i 2021, og gjeninnbetaler tilbakebetaling i det unike 300 og seksti-fem dager kunne også stave angst for tusenvis og tusenvis av låntakere.

Selv når regningen som huset overleverte nå ikke lenger innebar noen bestemmelser for opphevelse av stipendgjeld, følger den på hælene til en resolusjon Senatorer Warren og Schumer lanserte i Senatet for to uker siden og erklærte at denne bevegelsen også veldig godt kunne tas administrativt og ba presidenten krasje $ 60, 000 av all føderal lånelånergjeld.

Elevlånsgjeld byrder uforholdsmessig store avviste og brune amerikanske borgere og forverrer det raseformuehullet. Misbruk av gjeldsseriepraksis bruker midler som elsker Opptjent skattekreditt fra låntakernes sikkerhetsnett og pynt til låntakere, noe som gjør det enda vanskeligere for låntakere som trenger hver krone for å plassere mat på husholdningenes bord og bidra til deres hjemlige økonomier. Dessuten er tusenvis av låntakere som har blitt svindlet av rovdyrkende fakulteter, glad i ITT Tech, Korintiske fakulteter og andre er fredelige klar på US Department of Education til å sende gjeldsreduksjon . Elevgjeldsanmeldelse er veldig bra å ta vare på amerikanske husholdninger økonomisk flytende når de kjemper for å administrere den økonomiske og folkehelsekrisen som COVID forårsaket – 19. Gitt hvordan denne bevegelsen også kan være karmosinrød med tusenvis av amerikanske borgere som deltar i det økonomiske systemet, må presidenten og kongressen handle nå.

Bortsett fra de ekstreme reduksjonstiltakene, må kongressen fortsette å trene fremtidige reduksjonslåntakere vil trenge etter at denne krisen er over. Låntakere vil trenger ytterligere ideer for å samle ut av mislighold, lovendringer som negerer at låneserier ikke bringer låntakernes økonomiske sikkerhetsnett i fare, automatiserte og utvidede lukkede fakultetslånutslipp og reduksjon fra gjeld skapt av rovdyr.

Vi ønsker å høre på fra låntakere om deres erfaringer med å håndtere deres stipendgjeld gjennom hele pandemien. Hva berører deg mest? Hva har din tur med å håndtere gjelden din blitt elsket gjennom hele pandemien? Har du noen gang blitt forvirret med henvisning til den komforten Kongressen har gitt stipendlåntakere? Del historien din her.

You may also like

Leave a Comment