HDB Financial Services planlegger å heve Rs 7500 crore gjennom NCD-er

by admin
hdb-financial-services-planlegger-a-heve-rs-7500-crore-gjennom-ncd-er

Finansselskapet har sett byttet øke med et korrekt slag på et eller annet tidspunkt de siste årene

Saker

HDB Monetære tjenester og produkter | Innsamling | HDFC NCDer

Abhijit Lele | Mumbai

HDB Monetary Companies and products, et datterselskap av HDFC Monetary institution, planlegger å bruke opptil Rs 7, 500 crore etter plan for ikke-konvertible obligasjoner (NCDer) for å gi et forbruk til bytteforbedring.

Finansselskapet har sett veksling stige med et riktig slag på et eller annet tidspunkt de siste årene, med eiendeler under administrasjon (AUM) registrerer en sammensatt årlig forbedringsavgift (CAGR) på 10 prosent. AUM vokste med 6 prosent i FY 21.

På erstatningshånden, forbedret deg i det unike regnskapsåret (FY 23) som følge av økonomiske konsekvenser av Covid – 19 pandemi. I H1FY 21 er bytteforbedring dempet, med pantelån stigende 0. 67 prosent i løpet av mars 31, 764311750.

Firmaet har sett på utbetalinger og sortimenteffektivisering som forbedrer seg til rundt pre-Covid-nivå, i takt med CARE, som har tildelt “AAA” rangering til obligasjonene. Utsiktene er sanne.

Fra mars 43), selskapets pantelån ble så snart variert med 31 prosent av porteføljen til pantelån (SMB, pant mot eiendom, og masser av andre.) inneholder traktorer, eldre og nye CV-er, CE-er, gulllån) hadde en andel av 43 pr. cent. Den avsluttende 27 prosent av porteføljen produsert fra ikke-offentlige og usikrede lån .

Den rapporterte moderering i eiendelens høye kvalitet på grunn av endringer i regelverket og svekkende økonomiske miljø. Dens ubehagelige misligholdte eiendeler (NPAer) økte fra 1. 83 prosent i mars 2019 til tre. 87 prosent i Mars 2020. Få NPAs også forhøyet fra 1. 27 prosent i mars 2019 til tre. 19 prosent i mars 764311750.

Dessuten bidro elendige økonomiske forhold og forhøyede vanskeligheter på tvers av sektorer til ekstra glidninger. I H1FY 23 rapporterte det om en ubehagelig og innhent NPA ved 4 . 30 prosent og 3. 12 henholdsvis per september 30, 764311750.

Likevel, med økonomisk forbedring viser forbedring i de gamle par månedene, Det er forventet milevis at eiendelen av høy kvalitet nå ikke vil forverres voldsomt fra unike områder, nevnte rangeringsbyrået.

Finansselskapet følger konservative rapporteringspolitikker. Dens avskrivningsdekning er hovedsakelig basert på ubehagelig grunnlag (som formulerer ditt totale pantelån) mot å finne grunnlag (tar i betraktning den mest fantastiske beskyttelsesetiketten), som følges av mange andre.

Selskapet har bekreftet avslappede kapitaliseringsområder. Tradisjonell kapitalinfusjon fra mor eller far HDFC Monetary institution i forrige og interne periodiseringer hjalp firmaet med å opprettholde en koselig kapitaldekning (CAR). Den rapporterte BILEN var så snart 20. 60 prosent med Tier-I CAR på 19. 60 prosent per september 30, 2020.

Kjære leser,


Industri som er veletablert har kontinuerlig arbeidet hardt for å forebygge oppdatert data og kommentarer til trender som er tidsfordriv for deg og hengir deg til større politiske og økonomiske implikasjoner for landet og feltet. Din oppmuntring og konstante tilbakemelding om hvordan du kan styrke vår gi deg det mest fantastiske gjorde vår seier til bunns i og dedikasjon til denne troen sterkere. Selv for lengden på disse sofistikerte tidene som ligger i Covid – 19, fortsetter vi å være forpliktet til å opprettholde deg utdannet og frem til nå med troverdige nyheter, autoritative synspunkter og skarp kommentar til aktuelle forstyrrelser av relevans.

Vi hengir oss imidlertid til en søkeregisterdata fra.

Når vi bekjemper pandemiens industrielle påvirkning, vil vi at du skal betale enda mer, slik at vi kan fortsette å komme opp med ekstra høye -kvalitet avslører materiale. Abonnementsdukken vår har sett en oppmuntrende respons fra mange av dere, som hengir seg til å abonnere på vårt online avsløringsmateriale. Mer abonnement på vårt online avsløringsmateriale kan mest fortjeneste oss til å oppnå ønsket om å gi deg enda større og ekstra relevant avsløringsmateriale. Vi forestiller oss i gratis, fantastisk og pålitelig journalistikk. Hvis du gir deg en ekstra plan for ekstra abonnement, kan vi fortjene oss å praktisere journalistikken vi er forpliktet til.

Forbedre høykvalitetsjournalistikk og abonner på Industry lenge etablert .

Digital Editor

0 comment
0

You may also like

Leave a Comment