Gaver til barn i nødfarge Castille Square

by admin
gaver-til-barn-i-nodfarge-castille-square

Hundrevis av gjenstander donert av den endelige publikum og lagt under et gigantisk juletre i Castille Sq. skal utbetales til yngre av oss i nød gjennom et initiativ fra Lydia Abela, den høye statsrådens kone, og deres datter Giorgia Mae.

Initiativet Rigal b’Imħabba oppfordret den endelige publikum til å plukke ut en ytterligere gave å donere til disse mindre heldige.

Mottakere omfatter fanger yngre av oss, yngre av oss i ly for hjemmevold, yngre av oss av narkotikaofre, og ungdommer i eiendommer.

I en melding sa Abela at initiativet gjenspeiler den skeive følelsen av solidarisk på Malta.

Barn som for øyeblikket hadde vært under sofistikerte forhold, vil holde seg fritt til å smile mens de som ikke burde være med i en samling for å plukke ut ting, nå vil være klare til å se på det yngste av oss.

Initiativet, sa Abela, bidro også til å heve en følelse av altruisme blant de yngre av oss som dro til Valletta for å donere gaven til disse mindre heldige.

Hun håpet initiativet vil endres til en årlig og appellerte til malteserne om å fortsette å vise sin følelse av lagånd med donasjoner til l-Istrina og Dar tal-Providenza.

Tilbudene begynner å bli utbetalt på torsdag .

Upartisk journalistikk regner penger. Gi en heving til Cases of Malta for sporet av en kaffe.

Gi en heving til oss

0 comment
0

You may also like

Leave a Comment