Gårdslover: Andrageren søker å implisere over 40 protesterende bondefagforeninger som parti i SC

by admin
gardslover:-andrageren-soker-a-implisere-over-40-protesterende-bondefagforeninger-som-parti-i-sc

En av andragerne, som har henvendt seg til høyesterettsdokumentet for å få veien til myndighetene for å plyndre bønder som protesterer ved en rekke grenseaspekter i Delhi mot tre nye retningslinjer for gårdsgodkjenning, har forsøkt å implisere

bondefagforeninger som sosialt samvær i den verserende saken. En benk ledet av Chief Justice SA Bobde, som hadde i desember 17 sa at bøndenes agitasjon må få lov til å fortsette “uten hindring” og apex court docket nå ikke kommer til å forstyrre det som det faktiske å opplyse er et vesentlig faktum, hadde gitt andrageren frihet til å vente på de påståtte bondefagforeningene.

Reguleringselev Rishabh Sharma, en av de fremste andragerne i saken, har nå inngitt et endret notat om hendelser i høyesterettsdokumentet der han har bønnfalt 40 bonde fagforeninger, ved siden av Bharatiya Kisan Union (BKU), som respondenter innenfor emnet.

Noen varierte bønderforeninger som søkes innbilt som respondenter av andrageren er – BKU-Sidhupur, BKU-Rajewal, BKU-Lakhowal, BKU-Dakaunda, BKU-Doaba, Jamhoori Kisan Sabha og Kul Hind Kisan Federation.

Dommerhuset hadde i desember 16 tillatelse til å implisere disse åtte fagforeningene som respondenter innenfor temaet.

Sharma, i sin begjæring fra advokat Om Prakash Parihar, har søkt en vei til myndighetene for å frarøve de protesterende bøndene fra mange grenseaspekter i den landsdekkende hovedstaden som uttaler pendlere går gjennom vanskeligheter som en slutt resultatet av fasettgata-blokkeringer og samlingene kan godt føre til en forsterkning innen erstatning av COVID – 19 saker.

Han har også søkt instruksjoner til myndighetene om å opprette veiene ved Delhis grenser, flytte demonstrantene til den distribuerte prosedyren og gi retningslinjer for sosial distansering og bruk av masker på det opplyste nettstedet i tvisten for å dempe utfoldelsen av COVID – 19.

Mens han erkjente den faktiske til ikke-voldelige opplysningen til bøndene, hadde toppdommerdokumentet den siste uken observert at bøndenes faktiske opplysning må være avsides, nå ikke krenker andres grunnleggende rettigheter til å overføre fritt og i å få obligatorisk mat og varierte forsyninger som faktiske for å opplyse, kan ikke påpeke blokade av hele metropolen.

“Vi utdyper at denne domstolsdokumentet nå ikke kommer til å forstyrre den opplyste i å forutsi. Sikkert er det faktiske å opplyse en del av en betydelig sak og kan som et faktatema utøves emne til offentlig tvist, “sa domstolsdokumentet i desember 17 mens han hørte en rekke bønner om satsingen.

Hovedrettsdokumentet hadde instruert Bharatiya Kisan Union (Bhanu) -samfunnet, som egentlig var den mest tiltalende bondeorganisasjonen som var representert tidligere enn rettsdokumentet i desember 17, at De kan kanskje ikke nå tilegne seg ved å protestere uten å snakke med sjefen.

You may also like

Leave a Comment