Future Enterprises planlegger å forskuddsbetale NCD-er fra inntektene fra Reliance-avtalen

by admin
future-enterprises-planlegger-a-forskuddsbetale-ncd-er-fra-inntektene-fra-reliance-avtalen

NEW DELHI: Future Enterprises Ltd (FEL) planlegger å forskuddsbetale obligasjonene som er utstedt av firmaet fra pengene som skal oppnås etter å ha markedsført sine detaljhandel og helt andre byråer til Reliance Industries ‘nedtrappingsfirma Reliance Retail Ventures.

Selskapet har foreslått å bruke vederlaget oppnådd fra Rs 24, 713 crore-avtalen for forskuddsbetaling av Non -Konvertible obligasjoner (NCDer), FEL anerkjent i en regulatorisk arkivering.

FEL innkaller til en samling av sine obligasjonsinnehavere av sekvens XV 7. januar neste år for å foreta et valg som skal vurderes og godkjenne forskuddsbetaling av obligasjoner og modifisering av gjeldsbeviset.

“Som fragment av det totale omorganiseringsforslaget, foreslår selskapet å bruke vederlaget som skal oppnås fra Reliance-enheter fra tilbaketrukket salg av børsforetakene, for å forskuddsbetale de mange NCD-ene selskapet har utstedt og en blant NCD-ene som foreslås betalt når du trekker deg tilbake, er NCD-XV, nemlig obligasjonene som holdes av obligasjonsinnehaverne til denne forsamlingen, ”erkjente FEL i et ønske om å innkalle til forsamlingen.

FEL har skaffet midler ved å utstede en form for gjeldsinstrumenter inkludert NCDer ved rettet emisjon, en gang i blant for utvidelsen.

Ikke desto mindre har Future-konsernselskapet rapportert om flere mislighold på hard betaling av NCD etter pandemien.

I følge FEL hadde COVID – 19 en enorm innvirkning på byråer, og alvorlig, nedlåsing, nedleggelse av butikker og nedgang i økonomisk prosess resulterte i nødvendige lavere i inntekter og lønnsomhet.

“For å bare koble til det, har vi hatt en likviditetsbeholdning som har blitt påvirket av årsaker som vi tidligere har beholdt, og uansett vår pålitelige innsats, står vi for øyeblikket for opprørende innsats for å generere pengene som kreves for å betjene vårt ytre gjeldsansvar, ”erkjente det.

I henhold til setningene i tilbudet for NCD-XV ble FEL forventet å betale til obligasjonsinnehaverne, mengden av ild og hoved på respektive forfallsdatoer. Likevel påvirket COVID – 19 pengestrømmene sterkt, og den utnyttet Rs 5. 13 crore fra gjeldbærerreservegarn (DSRA) opprettet for NCD-XV for å betale iver, erkjente FEL.

Det har også bedt innehaverne om å ta et valg med tanke på fritid innenfor klausulene til gjeldsbevis har tillitshandlinger, som pålegger at hvis selskapet bruker DSRA, går det til avslappende lager på det samme interiøret lengde på syv dager.

“Ikke desto mindre er årsaken til at selskapet bruker DSRA fordi det ikke lenger har forberedt kontantstrømmer lett tilgjengelig, og det kan per sjanse per sjanse godt avanseres for at selskapet skal danne åpenbart det samme i det minste i ytterligere seks måneder, bortsett fra den gang transaksjonen fullføres, “erkjente selskapet.

Følgelig har FEL også foreslått å regulere klausulen og plukke bort påfyllingssituasjonen for å danne åpenbar at det er verken noen standard eller grov standard som blir utløst på grunn av manglende påfyll av DSRA.

I august 29, 2020, Future hadde kunngjort salget av sin børs for detaljhandel og grossist og logistikk og lager ved å slå sammen fem børsnoterte enheter i nabolaget og 14 datterselskaper og nedstigende datterselskaper til FEL.

I henhold til avtalen vil Reliance Retail Ventures konstruere de vanlige Future sign-butikkene som tilsvarer Huge Bazaar, fbb, Foodhall, Easyday , Nilgiris, sentral- og designate produksjonsanlegg.

You may also like

Leave a Comment