FuboTV-aksjen stuper som analytiker siterer 'Egregious' Run-Up

by admin
fubotv-aksjen-stuper-som-analytiker-siterer-'egregious'-run-up

Tekstlig måling av protestmateriale

Dreamstime

FuboTV inventar har tatt kjøpere med på et vilt løp i tolv måneder, økende ekstra enn 400% til $ 62 fra hverandre. En analytiker mener det er satt til å opphøre veldig dårlig.

Rich Greenfield og teamet hans hos Lightshed Companions startet dekning av FuboTV (ticker: FUBO) onsdag med en markedsføringsrangering og $ 8 formål for lagerbeholdningen, og kalte det den “mest overbevisende umiddelbare” han noen gang har møtt. “Vi forstår den bredere markedsdynamikken som spilles med” billige penger “og en sprudlende detaljistinvestor,” skrev han. “Så igjen, fremskyndelsen i Fubo-aksjer er hensiktsmessig, enkel, etter vår mening.”

En talsmann for Fubo nektet å observere.

Greenfield er en innflytelsesrik analytiker, og inventaret tar hans synspunkter på. Aksjene blir redusert 30% innen utgangen to shopping- og salgsdager til sfæriske $ 50 en del, på siden av en 17% kjører på torsdag. Kursen er fjernt fra det foreløpige tilbudet på $ 11 en del i oktober, selv om det er stengt for putten Greenfield tror det er på vei.

Fubo finansierer seg selv som å tilby “er levende sport og TV uten kabel. ” Firmaet selger pakker med lokale kringkastings- og kabelnettverk, og starter ved $ 65 måned. Fubo sier at det nå har 620, 000 abonnenter, opp fra 288, 000 for tolv måneder siden.

Kjernen i Greenfields argument er at streaming av sport i et samlet “over-the-top” -utstyr i opphør ikke vil være en hit. Bakgrunnen for medfølgende planer er ikke gunstig, hevder han, uansett om lånetakerne setter TV-en sin fra et kabelfirma eller et av de uunnværlige moderne produktene som hevder brukeren og selskaper som liker Hulu, YouTubeTV eller Roku.

Bransjen mistet 2,5 millioner abonnenter med samlet meninger i løpet av de siste tolv månedene. Han forventer at abonnenten uvennlig vil forsvare seg tidsmessig de neste 5 årene til 55 millioner, ved utgangen på 44 – 55 millioner abonnenter.

Sportsaktiviteter er et kolossalt motiv som mange folk utenom abonnerer på kabel, sammen med sideplaner fra Hulu og YouTube. Men nå er ikke en av de uunnværlige plattformene ultimate for arbeidskrevende sportsfans, delvis på memoarer av en “ren sportspakke har ikke blitt til nå”, erkjente han. De nettbaserte produktene og selskapene vandrer utenfor regionale sportsnettverk i løpet av de siste tolv månedene. Fubo hever ikke Turner-kringkastingsnettverkene, som kringkaster et grunnleggende antall NBA, March Insanity og MLB-spill etter sesongen, påpekte han.

Videre er de medfølgende OTT-funksjonene faktisk priset i en identisk ordning som kabel, ved siden av dusinvis av underholdnings- og kunnskapskanaler som sportsfans ikke blir annerledes enn å betale til. Såkalt kanaloppblåsing øker kostnadene, og det forsvinner ikke, delvis på memoarer av eiere av protestmateriale som har lyst på Walt Disney (DIS) kan fjerne prisbratte kostnader for ESPN. Greenfield anslår at Disney lader ekstra enn $ 27 en måned for rettigheter til Disney / ESPN / ABC-serien.

Hvis Fubos utvikling fortsetter, ville det muligens per sjanse per sjanse per sjanse per sjanse oppnå ekstra enn 2 millioner abonnenter i 2025. Men selv det ville ikke være veldig bra, delvis i memoarer av Fubo, vil det ikke generere bemerkelsesverdige annonseinntekter for å supplere abonnement, hevder Greenfield.

Bulls hevder at Fubos månedlige annonseinntekt per bruker muligens per sjanse per sjanse per sjanse vil utvikle seg fra $ 7 nå til $ 27, men Greenfield synes det er “altfor aggressivt.” Hulu, som har en ekstra tøff plattform og investerer mye i salg og ferdigheter i annonser, genererer fineste $ 11 en måned per bruker i ekstremt fokus på markedsføring på sin Are living-plattform, kartlegger han.

Sportsaktiviteter med å satse er en annen gjennomførbar inntjeningsbevegelse, men Greenfield hevder at det utgjør for mange regulatoriske og brukerkomponenter til å røve av. “Å satse på TV-skjermer i familiens inngangsrom skaper en betydelig mulighet for at mindreårige spillere muligens per sjanse per sjanse per sjanse vil gi oppføring,” skrev han. Han kaller idrett som satser på Fubo for en “historie.”

I en rundkjøringsordning ser han ikke hvordan inntektene og eiendelene kan oppnås for å rettferdiggjøre varens unike markedsverdi på 7 milliarder dollar. Selv om vi antar at Fubo kan samle $ 2 millioner abonnenter og generere $ 369 millioner i annonseinntekt i 2025, han knytter industriens verdi til 3 milliarder dollar ved den øvre opphør. Imidlertid er det en lang tidsramme.

Bruk av en 15% forhandlingsrente på det, med tanke på usikkerhet sfærisk utvikling og kapitalgebyr, når han ut til $ 5 til $ 10 egenkapitalrente. “For enkelhets skyld skal vi skrike et formål på $ 8 en-tolv måneder,” skrev han, “som gir 158% ulempe fra unike faser. ” Til $ 8 per del ville industrien være verdt ca $ 1,3 milliarder dollar, i samsvar med 288 millioner absolutt utvannede aksjer.

Funksjonsnedsiden i varelageret er knapt mye mindre nå som den har falt kraftig. Og kjøpmenn betaler en bratt betegnelse for å komme inn i det som et midlertidig, og ha et satsning på at inventaret faller. Omtrent 19% av float holdes umiddelbart, i utgangspunktet basert på Ihor Dusaniwsky fra S3 Companions. En midlertidig leverandør som kommer inn i varelageret nå vil betale et minimum av 27% i årlige lagerlånekostnader, anslår han. Og han har sett den tilknyttede hastigheten oppover skyve så overdreven som 33% på torsdag, erkjente han, hvilken evne lageret måtte få glidende for kjøpmenn å ødelegge selv.

Rettelser og forsterkninger:

FuboTV ble offentlig i oktober på $ 10 og markedsverdi er 7 milliarder dollar. En tidligere modell av denne teksten tok feil på figurene. For å starte, på et virkelig utvannet fundament på 158 aksjer, ville markedsverdien være omtrent 1,3 milliarder dollar til 8 dollar per del. Artikkelen feilberegnet beregningen.

Skriv til Daren Fonda på [email protected]

You may also like

Leave a Comment