Fortsett å opprettholde et høyt driftsnivå i november, antall Kina-Europa godstog økte sms låne 64%

by admin
fortsett-a-opprettholde-et-hoyt-driftsniva-i-november,-antall-kina-europa-godstog-okte-<a-href="https://norge-finans.com/"-target="-blank">sms-lane</a>-64%

Beijing 12 Måned 14 Daglig (Reporter Yan Bing) For noen dager siden, en reporter fra China National Railway Group Co., Ltd. ble informert om at 11 I måneden 11 fortsatte ekspresstoget Kina-Europa å operere på høyt nivå. . 50.000 TEU, med en år-til-år-økning på henholdsvis 64% og 73%, og den omfattende satsen for tung containere nådd 98. 8%.

I følge den ansvarlige for godsavdelingen i China Railway Group fortsetter den nåværende etterspørselen etter godstog fra Kina til Europa å være sterk, men på grunn av styrking av epidemiforebygging og kontrolltiltak på havnestasjoner og alvorlig oversjøisk vær, beveger noen kanaler seg på vei. Sakte situasjon. For å oppnå dette har jernbaneavdelingen aktivt vedtatt tiltak som å styrke kildregulering og sanering, påskynde havneutvidelse og transformasjon, og styrke internasjonal koordinering og samarbeid, vitenskapelig utplassering av havnekapasitet og transportbehov, og non-stop drift og ubegrenset lasting, noe som sikrer stabil drift av tog fra Kina og Europa. Trygt og glatt. Den ansvarlige sa at jernbaneavdelingen i neste trinn vil følge nøye med på transportdynamikken til Kina-Europa-tog, justere transportorganisasjonens tiltak i tide, sikre stabil drift av Kina-Europa-tog, og streve for å gi positive bidrag til den glatte innenlandske og internasjonale dobbeltsyklusen.

(Ansvarlig redaktør: Zhao Anni (praktikant), Li Dong)

You may also like

Leave a Comment