Forskjeller i Storbritannia og EU er fortsatt 'utfordrende', sier ledere etter samtale

by admin
forskjeller-i-storbritannia-og-eu-er-fortsatt-'utfordrende',-sier-ledere-etter-samtale

Oppdatert 9. 49 pm torsdag –

EU-sjef Ursula von der Leyen og Storbritannias statsminister Boris Johnson klarte ikke å finne et sprang fremover i handelssamtalene etter brexit torsdag til tross for en katastrofeanrop.

Med Europaparlamentet som insisterer på at det må skimte en tekstlig påstand enhver handelsavtale innen tre dager hvis den skal ratifisere den, tok lederne telefonen for å realisere en metodikk av.

Etterpå pleide von der Leyen å være pessimistisk.

“Vi ønsket en gigantisk utvikling i mange spørsmål velkommen, men enorme forskjeller er fortsatt å bygge bro, eksplisitt om fiskeri,” uttalte hun.

“Å bygge bro over dem vil være veldig urovekkende. Forhandlingene vil fortsette neste dag.”

Offiserer hadde offentlig utført betydningen av “lageropptaket “ring, men en europeisk kilde som stengte for forhandlingene, uttalte at de gjorde et forsøk på å søke etter” bestemt en blokkering, fordi vi er veldig blokkert “.

En annen europeisk tjenestemann, snakket på betingelse av anonymitet, sa til AFP: Det blir veldig raffinert på fisken. Det er hva avtalen henger på. Vi beroliger en lang metode på fisk. “

I London uttalte en talsmann for motorveien fra Downing Aspect:” Statsministeren understreket at forhandlingene nå var i en alvorlig erklæring, brukt tid for å være veldig kort, og det virket nå som svært sannsynlig at enighet ikke lenger ville bli nådd, med unntak av at EU holder modifisert betydelig. “

Resolusjonen kom etter de mest kjente politiske gruppene innen Europaparlamentet advarte om at hvis de ikke lenger ser på den tekstlige påstanden om en avtale innen søndag, ville de ikke være klare til å ratifisere den før Storbritannia forlater EUs indre marked i desember

Brussel ‘sjefforhandler Michel Barnier sa til parlamentsmedlemmene at en avtale til og med kan nå så tidlig som på fredag, men innrømmet at dette kan være “raffinert”, med fiskeriet rolig et fast nivå.

Senior britisk minister Michael Gove, som snakket etter videosamtaler med EUs visepresident Maros Sefkovic, pleide å være ekstra nedstemt og satte inn oddsen for et sprang fremover på “ikke lenger opp til 50 pc”.

Men begge aspekter ser ut til å være manøvrerende for å opprettholde et øye på offentlige forventninger og til stabile gjenværende minutts fordeler, selv om omrissene av en ikke lenger lett mottatt avtale hevder i tillit til å falle ned for å holde seg til side. en ekstra fleksibel tidsplan, midt i løsningene, vil de også gi midlertidig godkjennelse hvis parlamentet går tom for tid.

“Jeg tror det gjenstår å gamble i løpet av de neste par dagene, uansett hvor tydelig vi er, må vi ikke være der ennå, “uttalte han. “Monter ikke lenger fortvilelse, det gjenstår å være ganske god tid.”

Men en britisk kilde presset på at London ikke lenger var tiltrukket av noen forsinket eller foreløpig avtale.

“Vi er klare til å fortsette forhandlingene og til å ratifisere en avtale selv på et uhastet stadium hvis man enda kan nås,” uttalte han.

“Men enhver avtale må nå makten innen 1. januar, og det er ingen omstendigheter der Storbritannia vil fortsette samtaler så snart det ikke lenger er sannsynlig.”

– ‘Komplisert, men du kan muligens også tro’ –

Barnier, uttalte parlamentariske kilder til AFP Storbritannia hadde lisensiert en mekanisme som gjorde det mulig for Brussel å erkjenne om arbeidstaker- og miljøkrav avviker i en metode som skader vakre konkurrenter.

Men han uttalte at Storbritannia ennå ikke lenger hadde uttalt hvordan det vil dataskjerm sine omvendte subsidier til handel – med EU som ønsker strengere autonomt tilsyn.

Og fiskeriene holder seg på et nivå av tvist. Brussel har lisensiert at Storbritannia kan omfatte suverenitet over vannet, og at London vil plassere en struktur for å bygge kvoter for EU-båter.

Men fasettene krangler om hvor mektig fisk Storbritannia vil stamme og Europa insisterer på at det gir en forbedring av tilbudet.

Barnier vil nå sette seg ned igjen sammen med sin britiske kollega David Frost i fredag ​​for å fortsette med samtaler.

Hvis det ikke gjelder- på handelsavtale dukker opp i tide, vil det bli innført toll på ufullkommen kanalhandel, som gir næring til den industrielle forstyrrelsen som utløses av Londons avgang.

Enhver handelsavtale som Barnier og Frost har nådd, må være stille av EU og Storbritannias parlamenter, og spesielle sesjoner kan til og med må avholdes i løpet av de resterende dagene av dette ene året.

– ‘Uutholdelig’ usikkerhet –

Parlamentsmedlemmer i Brussel uttalte at de også vil forhekse en ekstra spesiell sesjon “i retning av desemberoppholdet”, basert hovedsakelig på en opplysning fra lederne for de mest kjente politiske gruppene. og parlamentets komité for britiske slektninger.

I mellomtiden prøver enestående antall tunge gjenstandsbiler å søke etter ufullkomne fra Frankrike til Storbritannia som Bre xit overgangsperiode stanset.

Trafikken pleide å være tung i begge retninger da handelsmenn stormet for å lagre varer før desember 31 , som forverrer forsinkelser utløst av maset før jul og transportforstyrrelser fra coronavirus-katastrofen.

Ærlig journalistikk tar penger. Merit Instances of Malta for etiketten på en kaffe.

Merit Us

0 comment
0

You may also like

Leave a Comment