Femstjerners Spartans børster bort regnbuer for å gå på topp

by admin
femstjerners-spartans-borster-bort-regnbuer-for-a-ga-pa-topp

Ħamrun Spartans avsluttet året i en viss stil da de i tillegg understreket sin angrepsdyktighet etter at de børstet fra hverandre Tarxien Rainbows for å løpe i Premier League-tabellen.

Det pleide aldri å være noen tvil om hvem som ville seire i denne avsluttende førsteklasses fixturen for 2020 ettersom de røde hadde vært oppe og streifet lovlig fra begynnelsen, og så snart Jorge Ailton Soares etablerte dem foran etter syv minutter, pleide det å være ingen plan for Rainbows.

Mark Buttigiegs menn hadde uten tvil for mektig ildkraft for Rainbows som slet med å kjempe for å få streifet og energien til Spartans angripende trio Ailton Soares, Franklin Sasere og Marcelo Barbosa mens de røde cruised til deres tredje kvitt seg på rad som løftet dem i topplassering på 28 poeng, på nivå med Sliema Wanderers.

Uten tvil pleide dette å være en moralsøkende seier for spartanerne som drar inn i juleferien i las ikke oppdage at du bare kan tenke deg å relatere deg, og må håpe at de kan være i stand til å bevare fremdriften på årsskiftet etter at de kommer tilbake til bevegelse i opposisjon til fussete konkurrenter Valletta 5. januar.

Nøytral journalistikk koster penger. Beef up Occessions of Malta for merket av en espresso.

Beef up Us

0 comment
0

You may also like

Leave a Comment