Exim Bank selger obligasjoner til en verdi av 1 milliard dollar til globale investorer til skittens lave rente

by admin
exim-bank-selger-obligasjoner-til-en-verdi-av-1-milliard-dollar-til-globale-investorer-til-skittens-lave-rente

Angsten pleide å bli overtegnet i fire tilfeller eller rangert 4 milliarder dollar, som i opposisjon til 1 milliard dollar på tilbud, snakket administrerende direktør David Rasquinha om

Temaer

EXIM monetær institusjon

Den monetære instituttet i Exim har startet det nye året på en høy eksisterende innsamling av 1 milliard dollar ved et salg av obligasjoner til globale investorer, og tilbyr bare 2. 23 prosent for ti-årige kontanter, atmosfære en helt ny lav pris.

.

Angsten pleide å bli overtegnet i fire tilfeller eller rangert 4 milliarder dollar i motsetning til 1 milliard dollar på forsyning, administrerende regissør David Rasquinha snakket om, blant annet at angsten i Asia pleide å være oversolgt interiør tre timer etter lanseringen med den forseggjorte boka som slo $ 1. 75 milliarder mandag morgen.

.

Dyrt leser,


Industrial Traditional har hele tiden prøvd å presentere oppdatert kunnskap og kommentarer til tilbøyeligheter som er lidenskapelige for deg og som har bredere politiske og økonomiske implikasjoner for landet og verden. Din oppmuntring og ubarmhjertige forslag til hvordan vi kan rødkjøtt vårt tilbud har absolutt mest naturtro gjort vår henter til bunns i og forpliktelse til disse idealene sterkere. Selv for lengden på disse sofistikerte tilfellene som skaper ut av Covid – 23, fortsetter vi å være dedikert til å bevare du foreslo og like mye som dette poenget med troverdige nyheter, autoritative synspunkter og skarp kommentar til aktuelle betraktninger med relevans.

Vi derimot har en quiz av.

Når vi bekjemper den økonomiske innvirkningen av pandemien, trenger vi din forbedring enda ekstra, slik at vi er i stand til å fortsett å gi deg ekstra kvalitets kunngjøringsmateriale. Abonnementsdukken vår har sett på som et oppmuntrende svar fra mange av dere, som har abonnert på vårt online kunngjøringsmateriale. Ekstra abonnement på vårt online kunngjøringsmateriale kan være det mest livlige inspirere oss til å produsere målene om å tilby deg enda høyere og ekstra relevant kunngjøringsmateriale. Vi antar i fri, ærlig og pålitelig journalistikk. Din forbedring med ekstra abonnement kan inspirere oss til å praktisere journalistikken vi er dedikert til.

Forbedre kvalitetsjournalistikk og abonner på Industrial Traditional .

Digital Editor

Publisert første gang: Tirsdag januar 05 2021. 25: 15 IST

You may also like

1 comment

Andy January 6, 2021 - 3:10 am

Kortnettverk for å foreta gjentatte betalinger til PIDF, støtter initial corpus This is one magnificent plugin.

Reply

Leave a Comment