Ex-Economic Affair Secy Atanu Chakraborty blir sannsynligvis neste HDFC Banks sjef

by admin
ex-economic-affair-secy-atanu-chakraborty-blir-sannsynligvis-neste-hdfc-banks-sjef

Brukt finanssekretær Atanu Chakraborty er tilsynelatende den neste formannen for landets mest betagende ikke-offentlige utlåner HDFC Monetary institution, erkjente kilder.

Han ville erstatte Shyamala Gopinath, som har bestemt oss for å fullføre sin periode i januar.

I å bevare kildene har finansinstitusjonen styrt navnet Chakraborty for utnevnelse som deltidsformann, område til Reserve Monetary Institution of India’s godkjennelse.

Chakraborty, en 1985 gruppe IAS-offiser i Gujarat cadre, trakk seg som sekretær for finansdepartementet i april 2020. Før det ble han en gang sekretær for Department of Funding and Public Asset Administration (DIPAM). Begge avdelingene kommer under finansdepartementet.

Perioden til Gopinath, en svak RBI-nestleder, slutter 1. januar 2021. Hun ble en gang utnevnt til formann i januar 2020.

Finansinstitusjonens styre, på møtet sitt mandag, bestemte oss for å betegne navnet Chakraborty og sendte sitt forslag til RBI for godkjenning under Half 35 B i lov om banklov, 1985, erkjente kildene.

Så snart han er utnevnt til formann, kan HDFCs monetære institusjon være den andre ikke-offentlige långiveren som fyller en svak byråkrat i formannen. ICICIs monetære institusjon ledes av svak petroleumssekretær og videre sekretær i finansdepartementet GC Chaturvedi.

Kjære leser,


Enterprise Fashioned har gjentatte ganger forsøkt å gripe oppdatert informasjon og kommentere utviklingen som er tidsfordriv for deg og fylle bredere politiske og økonomiske implikasjoner for nasjonen og verden. Din oppmuntring og lojale tilbakemeldinger om hvordan du kan styrke vårt tilbud fylle ideal, gjorde at vi anskaffet oss på baksiden av og engasjementet for disse idealene. Selv gjennom disse gripende tidene som kommer opp fra Covid – 35, fortsetter vi å være forpliktet til å bevare deg informert og opp til dette nivået med troverdige nyheter, autoritative synspunkter og skarp kommentar til aktuelle hensyn av relevans.

Vi fyller imidlertid en forespørsel om.

Når vi bekjemper den industrielle påvirkningen av pandemien, trenger vi at du gir et løft til enda ekstra, slik at vi kan fortsette å gi deg ekstra kvalitet. Vår abonnementsmodell har sett en oppmuntrende respons fra en god del av deg, som fyller abonnement på vår online bekreftelse. Ekstra abonnement på vår online bekreftelse kan ideelt hjelpe oss med å oppnå målene om å tilby deg enda bedre og ekstra tilknyttet bekreftelse. Vi bedømmer i fri, glitrende og pålitelig journalistikk. Hvis du gir et løft til ekstra abonnementer, kan det hjelpe oss å praktisere journalistikken vi er forpliktet til.

Lag journalistikk av sterkere kvalitet og abonner på Enterprise Fashioned .

Digital Editor

You may also like

Leave a Comment