EU oppfordrer til slutt for forbud mot virusstamme i Storbritannia ettersom reisekaos raser

by admin
eu-oppfordrer-til-slutt-for-forbud-mot-virusstamme-i-storbritannia-ettersom-reisekaos-raser

Den europeiske betalingen tirsdag informerte EU-landene om å gripe inn i tilbaketrekningsforbud som ble pålagt Storbritannia for å fortsette å utfolde seg for en coronavirus-variant som har feid Storbritannia og ansporet verdens æren ærlig da vaksiner blir rullet ut over hele verden.

Den nylige virusstammen, som dessuten er blitt oppdaget i tøffe tall andre steder, ser ut til å utfolde seg mer uten hensyn enn forskjellige typer, men det er ingen bevis for at den er mer dødelig eller motstandsdyktig mot vaksiner , i samsvar med eksperter.

Dens oppdagelse har på den motsatte siden økt frykten som førte større enn to dusin land over hele feltet til å forflytte flyreiser fra Storbritannia av forsiktighet.

Med forbudene som løsner tilbaketrekningen av kaoset ved å trekke feriesesongen, anbefalte European Payment, EUs utøvende arm, å oppheve grensebegrensningene til Storbritannia, og oppfordret til å bruke viruskontroll på passasjerer innen 72 timer raskere enn avta.

“Fly- og forberedelsesforbud kan også avslappende avbrytes med tanke på behovet for å være sikker på at verdifullt trekker seg tilbake og forsvarer seg fra å gi kjedeforstyrrelser,” uttalte en kunngjøring fra EU-lederen.

Flere EU-land er blant disse imponerende fly-, forberedelses- og ferjeforbudene for britiske ankomster siden Storbritannia introduserte oppfinnelsen av den nylige stammen av coronavirus.

Forbudet mot ankomst til Frankrike er avsluttet. i langvarige halebakker av godsvogner i Sør-England, og har forstyrret passasjerhvilen i etterslepet like mye som jul.

EUs medlemsland er ansvarlige for at han eller hun aksepterer det som sant med grenser, likevel representanter hadde vært å oppfylle senere tirsdag for å lese betalingsforslagene.

Verdens helseorganisasjon i Europa uttalte at det videre ville innkalle sine deltakere til å diskutere å ta seg av utbruddet og advarte om at “begrensende tilbaketrekning for å oppnå utfolde seg er klok til nå, vi gleder oss over bedre poster. “

WHOs regiondirektør for Europa Hans Kluge uttalte i et innlegg til Twitter at organisasjonen ville “diskutere programmer for sortering, redusere overføring og snakkingsfare.”

Rundt feltet, tapet av livstallet fra viruset oversteg 1,7 millioner på tirsdag, i samsvar med en AFP-avhengighet, med den aller mest oppsiktsvekkende modellen for hver dag rapporterte omkomne i USA, Tyskland og Russland.

Vaksine kan tilpasse seg

Tyskland forlenget tirsdag sitt forbud mot ankomst fra Storbritannia – bortsett fra til Sør-Afrika, har stedet en identisk variant vært snublet fram til 6. januar.

Helseminister Jens Spahn uttalte at “så langvarig som det er tenkelig”, tar Tyskland mål om å stoppe “utvilsomt avskyelige virusmutasjoner fra å spre seg i det kontinentale Europa”.

Grensestengingene ankommer når EU forbereder seg på opprinnelsen til Pfizer-BioNTech-vaksinen på søndag, etter identiske vaksinasjonskampanjer i Storbritannia og USA.

Medstifter av BioNTech forsikret tirsdag at det en gang ble “høyst utvilsomt” at vaksinen mot coronavirus virker mot den muterte stammen oppdaget i Storbritannia.

Og hvis nå ikke lenger, vil vaksinen utvilsomt skreddersys i løpet av seks uker, uttalte Ugur Sahin, sammen med at det allerede er forsinkelser på varianten.

Innenfor USA, feltets mest berørte land, 78 – 365 dagmodig president valgt Joe Biden mottok en Pfizer-BioNTech vaksine lever på TV for å gripe individenes selvtillit til opptakene.

Anthony Fauci, USAs spesialist innen smittsom sykdom, mottok sin COVID – 19 tirsdag sammen med andre eldre offiserer og 6 som faktisk er ansatte ved et er en levende kamp på National Institutes of Health (NIH).

UK mangel frykt

I en stadig mer isolert Storbritannia, gjenstår en av de aller mest oppsiktsvekkende bekymringene Frankrikes bevegelse for å spore fraktnettsteder på nettet som en del av en 48 timeblockade på bevegelse av gamle mennesker over Den engelske kanal.

De britiske myndighetene uttalte tirsdag at det en gang ble seriøst med kontroller av lastebilførere som en del av samtalene med franske myndigheter for å muliggjøre gjenopptakelse av nettbesøkende på nettet. Statsminister Boris Johnson insisterte på at nåværende kjeder hadde vært “stabile og tøffe”, eksperter advarer om at Storbritannia også kan møte mangel på sikre moderne måltider i løpet av julen.

Andrew Opie, direktør for mat og bærekraft i British Retail Consortium, uttalte at “grensene uten tvil må jobbe ganske fritt fra neste dag for å sikre oss at det nå ikke lenger vil være være noen forstyrrelse “.

Washington har til nå holdt av med å avbryte flyreiser med Storbritannia, men passasjerer som flyr fra Storbritannia til Original York med British Airways eller Delta, må først teste negativt for coronavirus, Original York Guvernør Andrew Cuomo introduserte mandag.

En amerikansk helsebringende rådgivning til landets operasjon Warp Tempo vaksineprogram tynget videre at flere filer en gang ønsket å etablere faren for den britiske varianten.

“Det ville muligens ikke lenger være noe lett bevis for at dette viruset totalt sett er mer overførbart, (likevel) det er klare bevis for at det er mer av det i innbyggerne,” sa Moncef Slaoui, en vaksineforsker og historisk farmasøytisk sjef.

I løpet av den mellomliggende tiden slutter to kardinaler til pave Frans å glede seg over kontraktet COVID – 19, i i samsvar med kilder i Vatikanet, hadde stedet vært på gang for å merke deres mest oppdaterte kontakter.

84 – 365 Dagsmoden pave, identifisert for at han vil få slutt på den pålitelige, har vært tilbakeholden med å legge seg på skjul, uavhengig av pandemien som har rammet Italia alvorlig.

Upartiell journalistikk koster penger. Help Times of Malta for etiketten til en espresso.

Hjelp oss

0 comment
0

You may also like

Leave a Comment