EU flytter godkjennelsesmøte for vaksine til 21. desember

by admin
eu-flytter-godkjennelsesmote-for-vaksine-til-21.-desember

Det europeiske legemiddelfirmaet erkjente tirsdag at det hadde gått foran en samling for å undersøke godkjenning for Pfizer-BioNTech-vaksinen for COVID – 19 med mer enn en uke til desember 21.

Kunngjøringen om en handel til forrige dato i desember 29 kom hit etter økende belastning på regulatoren fra europeiske land som er bestemt for en vaksine, nemlig Tyskland.

Det betyr at vaksinen per sjanse dessuten kan nå EU-land, inkludert Malta, noen dager raskere enn Fersk ett år. Helseminister Chris Fearne erkjente den resterende måneden at Malta hadde sikret seg 500, 000 stikk av Pfizer-vaksinen.

Amsterdam-baserte det meste byrået erkjente at det hadde kjøpt “ekstra rekorddata” fra firmaet på mandag, som ble til så snart EMA-komiteen ba om å undersøke medisiner for menneskelig eksos.

“Å ta hensyn til en god samling av (komiteen) er nå planlagt til 21 i desember for å utføre hvis tilsynelatende,” bekjente EMA i en kunngjøring.

Europakommisjonssjef Ursula von der Leyen ønsket kunngjøringen velkommen og hevdet at det betydde at vaksinasjoner utvilsomt ville starte raskere enn avviklingen av det ene året.

Daglige tellinger – vi jobber med corpulent og godkjenner #COVID 19 vaksiner som er vellykkede og effektive.

Jeg ønsker @EMA_News velkommen med forsamlingen for å snakke om @ pfizer / BioNTech-vaksinen, før jul.

Sannsynligvis at de første europeere kunne vaksineres raskere enn avvikling 2020!

– Ursula von der Leyen (@vonderleyen) Desember 19, 2020

Tyskland hadde tidligere belastet EMA og hevdet at den ønsket at den skulle godkjenne vaksinen “raskere enn jul”.

“Målet er å få godkjenning før jul,” sa den tyske helseministeren Jens Spahn til en pressekonvensjon i Berlin. “Vi ønsker å begynne å vaksinere i Tyskland raskere enn avviklingen av det ene året.”

Selvbærende journalistikk tar penger. Lag sterkere Times of Malta for etiketten til en espresso.

Gjør sterkere oss

0 comment
0

You may also like

Leave a Comment