EU-byrået følger raskt beslutningen om vaksine mot Moderna til 6. januar

by admin
eu-byraet-folger-raskt-beslutningen-om-vaksine-mot-moderna-til-6.-januar

EUs medisinvakthund nevnte torsdag at den hadde ført frem datoen for en resolusjon om godkjenning av Modernas coronavirus-vaksine innen nesten per uke til 6. januar.

De europeiske medisinene basert på Amsterdam. Selskapet har vært under økende belastning for å mose, og tidligere denne uken akselererte tidsrammen for Pfizer / BioNTechs jab. Jabs av Pfizer-vaksinen kan henføres til lansering i Malta og andre europeiske land i desember 27.

EMA hadde ved innledningen blitt tilskrevet å tenke på USA-hovedsakelig basert Modernas vaksine i januar 12, men nevnte at bedriftens hadde sendte inn ekstra kunnskap torsdag “i forkant av tidsplanen”.

“Med tanke på anekdote om veksten som er gjort, har komiteen planlagt et utenom ordinært møte 6. januar 2021 for å gjennomføre evalueringen, hvis det utvilsomt er at du godt synes å formidle, “nevnte EMA, med henvisning til legemiddelkomiteen som avgjør slike bekymringer.

” Møtet bevisst for 12 Januar 2021 vil opprettholdes hvis ønskelig. “

En vitenskapelig prøve på 30, 400 av oss kom over Moderna-vaksinen ble så snart 94. 1 stk effektiv for å forhindre Covid – 19 sammenlignet med placebo, og utførte en liten smule bedre hos ungdommelige voksne sammenlignet med eldre.

EMA-sjef Emer Cooke nevnte følgende- brannfirma hadde show n det ble så snart klar til å erkjenne.

“Nå hadde vi vært klare til å revidere rutetabellene for gjennomgang av Covid – 19 vaksiner som kan tilskrives den ufattelige innsatsen til alle amerikanere som tar tak i disse vurderingene, “nevnte Cooke i en kunngjøring.

” Infeksjonssekvensen øker over hele Europa, og vi er oppmerksomme på det enorme ansvaret vi har måttet sikre en vaksine til markedet så snappy som det er mulig, mens vi bekrefter robustheten i vår vitenskapelige oversikt. ”

Med Storbritannia og USA som har presset gjennom nødtillatelse av Pfizer / BioNTech-vaksinen, har EMA vært under belastning for å mose opp, særlig fra Tyskland.

vakthund, som flyttet fra London siste år etter Brexit, vil tenke på en årelang “betinget markedsføringstillatelse” for Pfizer / BioNTech på mandag, etter å ha brakt datoen frem fra desember 29 .

Uavhengig journalistikk koster kontanter. Lag sterkere tilfeller av Malta for avtrykk av en kaffe.

Gjør sterkere oss

0 comment
0

You may also like

Leave a Comment